Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-75

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Draga Simonette nu fii chiar asa de suparata ca daca nu au venit uratii si nu ai facut TEST DE SANGE ai toate motivele din lume sa speri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaishappy spune:

Buna dimineata!
Eu am inchis aseara convinsa fiind ca voi toate nu mai stati asa de tarziu si acu' dimineata ce sa vad...
Eu am o durere de cap de ieri nu mi-a mai trecut,nici prea prea nici foarte foarte ,sacaitoare mai bine zis si ma doare dejade injectii!
Simptome de sarcina incep sa apara, la sani si parca o usoara stare de greata dupa amiaza si temperatura dimineata 37.2!
Carmen sa-ti fie gura aurita, pot fii si doi si cati o vrea Domnul numai la locul lor sa fie, asa cum bine spune Dana vreau sa ma gandesc ca minunea asta mica este bine ascunsa si e doar o chestiune de timp pana cand o vom vedea .
Dana tu simptome ai?Si durerea mai necajeste?Eu macar sunt cat de cat multumita ca nu ma mai doare nimic !
Simo draga de tine! Stiu atat de bine prin ce treci!Am si eu la activ atatea cicluri intarziate, atatea teste negative pe care as putea sa le lipesc pe usa de la frigider si sa nu mai ramana decat putin loc pentru alte mesaje!si toate facute sub juraminte ca nu mai fac niciodata teste!Si uite cum e viata acum cand eram 100% sigura ca nu-i nimic nici macar nu am dat importanta acestui ultim test l-am facut l-am pus deoparte in loc sa ma uit si sa am bucuria primei liniute colorate!Sper totusi sa-mi aduca bucurie pana la capat si daca nu, pun si raul in fata ,infrunt situatia si trec peste toate incercarile pe care mi le da Domnul!Eu intotdeauna m-am vazut cu bb in brate crescandu-l si educandu-l,si sunt sigura ca soarta va fi de partea mea.
Sunt sigura ca poti trece peste asta si cu speranta ,sa o iei de la capat!Ai aici atate prietene si sunt sigura ca suportul lor te va face sa treci peste asta

Pupici si astept vesti bune de la toate fetele si cele care sunt pe la doctori si cele care sunt in drumetii!

Lucrurile bune se intampala celor care stiu sa astepte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Neata gagici frumoase!
Oana si Danutza, sa va distrati si pt. noi la Predeal, si sa nu uitati ca la urmataorea intalnire in Bucuresti, sunt prima pe lista! de fapt, imediat dupa Carmencita!

Simonette, nu dispera mama ca inca nu au venit raii. Atat timp cat mai e o sansa, nu depunem armele, da?

Olteanco, sper sa ai drum bun si sa vii cu vesti bune de la Moisica!

Catty, abia astept sa ne spui ce ai facut la noul dr., sper sa fii multumita de el si sa aiba mana buna la !

Tanya, astept sa afli cum sta treaba cu analizele legate de BIP...sunt tare curioasa. Iti tin pumnii sa fie OK rezultatele!

Marrinuche, Bubulina, Catty si toate fetele interesate de naturiste, am o veste buna! ieri am facut eco de ziua 10-a, la T. si am folicul de aproape 19 mm si endometru 7,5 mm!
Ceea ce eu zic ca pt. mine e BETON! Traiasca plantutele! L-am intrebat pe T. de laparo, si s-a razgandit total, cel putin deocamdata... Ciudat, tocmai el care zicea ca ar fi cazul etc... Oricum ar fi, e bine, plantutzele mele si-au facut efectul, asta vroiam sa va zic si voua. Sigur, bebe inca nu a venit, dar au mai crescut un pic actiunile la bursa, cum se zice...

A, era sa uit, de fericire cand am plecat de la el, am uitat sa-l intreb cand trebuie sa prestam, iar el de oboseala probabil, a uitat sa-mi zica... Eu m-am gandit sa astept pana maine dim. (ziua 12) cand m-a mai chemat pt. o eco, dar n-am scapat de sot aseara... sper sa nu ma certe dr., asta e, daca nu mi-a zis??? am facut si noi de capu' nostru...hmmm...si tare bine a fost!

Simmonetu', te rog eu sa nu cazi in butoi, da? si deocamdata nu mai face teste, ca-ti faci mai mult rau, mai bine uite, iesim la o prajitura ca fetele, ce zici? (fac cinsteeee!) dulce!

pt. toate fetele dragi!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Buna dimineta!!

Vreau sa va intreb si eu ceva, ma uitam acum pe situatia monitorizarilor de luna asta si am observat ca la ultima eco facuta cu cateva minute inainte de IA, scrie: E=8,4; fara foliculi; lama de lichide in Douglas. Ce inseamna asta cu lama de lichide?
Roxana

Mergi la inceput

Mirela draga, am citit cu infrigurare tot ce ai scris, eu zic sa stai cumintica, sa nu te gandesti la rau, si sa ai incredere in T. Cand te-a chemat la eco? Simptomele cu cat sunt mai puternice, cu atat mai bine, asta inseamna ca hormonul de sarcina e OK si isi face treaba...
Ma rog din toata inima pentru tine si pt. Dana P., sa fie bebicii la locul lor, adica in burticile voastre! Sunt cu sufletul la gura pana aflu ca e bine! Doamne ajuta!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Amely, ce veste buna!!!!! Eu nu eram sigura ca ceea ce citisem e adevarat si aveam nevoie doar de o confirmare! Tu in afara de Mastodynon si napraznic ai mai luat ceva? Eu sunt in prima zi de intarziere si deja stau ca pe arcuri, de un an de zile si mai bine nu mi-a venit CM la mai mult de 28 de zile! Azi, ziua 29 si nimik, semne de CM nu am, iar temperatura nu a scazut sub 37 de grade de 3 zile. Nush ce sa cred, mi-e frica sa visez frumos... Poate sa fie de la Mastodynon???

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Rocado, lama de lichid in Douglas inseamna fie ca ai ovulat, fie esti la ovulatie. Dupa cate spui, se pare ca ovulatia s-a produs deja, de aia nu se mai vad foliculi. Deci e de bine!

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Aaaa, Bubu ce fain ar fi sa fii ! Nu cred ca simptomele tale sunt de la Mastodynon, ce legatura sa aiba cu TB mare? Ia da fuguta la colt de-ti ia un test, si trage lozul castigator, ca tare avem nevoie de o -dutza noua pe aici pe la endometre! Bafta si astept sa ne zici rezultatul!

A, eu in afara de mastodynon, mai iau tinctura de CS, muguri de zmeur, naprasnic cp., gheara matei si kamayani.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata tuturor!
Eu m-am trezit mai tarziu, ca am hotarat sa creez toate conditiile pt IA; relaxare, odihna, etc Sa vedeti ce o sa "concep" luni!
Simonette, , nu fi suparata, poate totusi intarzie "uratii" , cum le ziceti voi.... eu le ziceam "musafiri" , dar am adoptat formula voastra, imi place!
Si eu am avut o experienta urata cu testele negative: imi venea CM cam la 25- 26 de zile; in luna respectiva mi-a venit la...41 de zile! Am facut trei teste...negative. Pe ultimul mi-a desenat al meu sotior inca o linie, vazand ce suparata sunt!
Dana P, iti tin pumnii, poate totusi bebelu e la locul lui!
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna dimineata!
Asta da surpriza placuta...aseara eram doar eu si LIANA pe aici si astazi vazui ca dupa plecarea mea va intinserati la vorba pe 4 pagini...
SIMONETTE nu depune armele inainte de vreme...rushii n-au venit,test de singe n-ai facut...hai sa mai speram inca
LIANA sint cu gindul la tine,fata frumoasa si sper sa auzim numai lucruri bune de la tine
ONUTZA si DANUTZA sa va distrati la maxim...
DANA P si mult succes maine...sa dea Dumnezeu sa fie totul bine ...
BUBULINA,,ROCADO,MIRELAISHAPPY tin pumnii..
Iar pt toate celelalte fete si ..

Mergi la inceput