Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-75

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Onuto, scrii exact dupa gandurile mele, de parca mi le-ai citi, zau... si eu sunt hoashca in ale casniciei...

Al meu nu stie nici acum unde-i sunt sosetele, desi are sertar separat pt ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Hoaschooo ce faci/faceti maine?
Eu o scot maine pe Danutza la un Predeal sau in Poiana, depinde pana unde ajungem, caci ne-am propus muuuulte....
Cu a mea jumatate cu tot, care atat de atent va fi la discutiile noastre despre foliculi si pregnyle....
Te tenteaza sa ne insotesti????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Ce haioasa esti Oana, al meu ma intreaba in fiecare seara: a cata zi e azi? si eu ii zic: pai a x-a, si el ma intreaba: pai cand ti-a venit? sta socoteste si zice, da asa e... dar chiar trebuie sa ma intrebe asta in fiecare seara?? Aaaa si la bucatarie la fel nu se descurca sa gaseasca nimic niciodata.
va pup

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Vorbesti despre sosetele aflate in sertarul special creat in casa pentru asa ceva???? Aaaaa, asta e boala barbateasca universala, mai ales ca mamicuta lui l-a invatat sa functioneze astfel, deci se transmite genetic, mama ei de gena.....
Eu promit sa fiu o soacra buna inca de la nasterea baietelului meu , adica in loc de 'mama' imi voi invata copilul unde e sertarul cu SOSETELE.....
Dar sa stii ca al meu dupa niste cursuri intensive de 4 ani (la zi, nu d-alea de la seral, de la care nu pricepe omu' ce-i viata) a priceput cum e cu sertarul.....
Stie chiar sa isi si aleaga singurel hainele dimineata si sa le aseze pe masa de calcat.........

Tanya cred ca nici la orele de matematica nu se stresau atat cu calculele, cum trebuie sa o faca in situatia data..... Eu am avut o perioada (2000-2003) in care ii puneam un calendar pe frigider (mai era varianta televizor, caci astea sunt cele mai atractive zone din casa pentru ei) si incercuiam zilele cu pricina, ca sa stie omu'.... Acum functioneaza ca uns si fara calendar.... SIMTE......

Mergi la inceput

Iubita, tare as mai merge, dar am lenevit toata saptamana si acum am niste vrafuri de acte pe care tre sa le 'gatez' pana luni, basca mai am si o excursie de facut maine (mai nou si sambata se lucreaza in institutiile publice) la administratia financiara...
Daaaar in seara asta am avut o iesire in oras cu sotul meu la un local dragut ... si maine mai facem o vizita la un prieten care pleaca inapoi in Canada... deci nu lipseste nici distractia... Dar stii ceva, data viitoare PROMIT ca o facem! Mercic pt invitatie, va doresc distractie placuta, un weekend cum numai tu stii sa petreci!

TANYA, sotul meu nu ma intreaba niciodata, este complet aerian la chestiile astea... ma mai apuca logoreea cateodata, dar cred ca-i intra pe o ureche si ii ies pe cealalta vorbele mele...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by M Oana

Stie chiar sa isi si aleaga singurel hainele dimineata si sa le aseze pe masa de calcat.........

Aaaaa, asta cu masa de calcat l-am invatat si io!

Mergi la inceput

OANA, te rog eu, transmite-i Danutzei toate cele bune din partea mea, si poate ne mai intalnim macar o data inainte sa plece acasa...

Mergi la inceput

Pai, clar ca ne mai intalnim, mai ales ca pana pleaca, toate mai avem lozuri de tras...., adica nu pleaca pana nu se mai FIV-uieste o data, iar noi nu ne mai inseminam, da' profesionist, adica grupa mare, de data asta...........

Mergi la inceput

Asta da VESTE! Supeeeer! Abia astept sa tragem lozuri la greu! Ii tin pumnii stransi, si tie la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

doamne daca ati stii cat de bine ma simt parca nici nu-mi vine sa plec cand vaz cat avant ati luat
si eu care credeam ca am ramas singura..
oana daca mai esti as vrea sa-mi trimiti un PM cu cateva intrebari pe care trebuie sa i le pun Moisicai..eu am cateva dar cred ca tu ai mult mai multe..stii tu..nu vreau aici ca inca nu s-a incheiat povestea si nu vreau sa stric ceva..

va pupacesc pe toate mult..mult ca sa tina pana ma intorc

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput