Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-75

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

MOana,am ajuns in ziua 21 de la IAS, deci ziua 36 CM! Semne ca mi-ar veni, nu am, dar, nici de gravideala, in afara de sani, care plesnesc...si eu la fel...de durere! Nu stiu nene,Deci, nu ma oftic, ca a iesit testul neg., dar ma oftic, ca nu-mi vine odata, si pierd timpul aiurea

Ma scuzati ca nu ma implic in pb. fetelor, dar nu ma pot concentra!
de pupat, va pup totusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Camy, chiar nu stiu ce sa-ti raspund, abia luna asta sper sa fac si eu hormonalele.

Si acum am si eu o intrebare : la un ciclu de aprox 32 de zile, cand e bine sa fac analizele hormonale ? alea de ziua 2-4 adica ( sau 3-5 zic alti dr).

Azi as fi ziua 1 ( a venit spre dimineata ) deci sa le fac maine ziua 2 sau poimaine ziua 3? sunt si astea functie de durata ciclului?

Si inca una : ce relevanta are LH-ul in primele zile ale ciclului? ( stiu ca e relevant la ovulatie, in ziua aia sau in preajma adica). Poate o ajuta chiar si pe Camy cumva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

quote:
Originally posted by camy062004

mey fetelor nu ca ma-si fi suparat dar cu spunea si Amely imi trebuia un raspuns ,un ajutor de la voi,analizele le-am facut la medsana cu trimitere de la dr. Ancar,si ca sa fiu mai explicita o sa scriu mai detailat rezultatul cat si valorile.ziua a 14a estradiol:faza foliculara:39-189,faza luteala:48-309rezultat:236. fsh:faza foliculara:4-13faza luteala:2-13rezultat:7,17. lh:faza foliculara:1-18 faza luteala:0,4-20 rezultat:21,06.cam astea sant mai scrie ceva si de mijlocul ciclului si menopauza dar nu cred ca asta ma intereseaza.daca puteti sa-mi dati informati despre aceste rezultate va rog ca eu nu prea am inteles mai nimic.saptamana viitoar trebuie sa fac progesteron.estradiol si prolactina fiind ziua 21a.

camy

Mamicule, dupa cum le-ai scris ca pe o insiruire a trebuit sa le scriu pe hartie si sa ma concentrez din greu ca sa inteleg... fii atenta, tocmai asta e ca LH-ul tau in ziua 14 nu e in faza foliculara, de aici eroarea, el este fix faza ovulatorie, asa ca daca ai scrie si valorile alea care spunei ca "nu te intereseaza", cele de la mijlocul ciclului ai vedea ca te incadrezi in valori (sper, desi eu am vaga impresie ca e cam mic)... eu nu am din pacate LH-ul facut la medsana si unde le-am facut eu sunt alte valori. Daca vaga mea presimtire se adevereste, atunci fie nu ai ovulatia in ziua 14, si atunci lh-ul tau ar fi in perioada ovulatorie si valoarea este foarte buna. Parerea mea!

Simoteteeeee, daca nu vin nenorocitii pana maine, fugi si fa un test de sange!

Mergi la inceput

azi ma pot numi 'STRESUL", ca nu-mi sta gandul decat la CM, care nu mai vine!

INTREBARE- Cum e mucusul, inainte de CM???

Mergi la inceput

Daca vine cm, e aproape inexistent, daca vine bebe, e abundent!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mirelas76

Si inca una : ce relevanta are LH-ul in primele zile ale ciclului? ( stiu ca e relevant la ovulatie, in ziua aia sau in preajma adica). Poate o ajuta chiar si pe Camy cumva...

Mai, eu stiu ca are importanta ca raport cu FSH-ul, "Analizele hormonale ridica intrebari la raportul LH / FSH ; daca-i mai mare de 1 este primul semn / prima suspiciune de PCOS". Cica raportul trebuie sa fie 1/1 ca totul sa fie ok.
In orice caz, LH-ul are importanta si in ziua 3 si in ziua 14.

Mergi la inceput

Carmencita,multumesc mult,...intreb deoarece, zilele trecute era alunecos, lichid, aprospe transparent si, a devenit de o alta consistenta, aproape solid, alb...si il scot numai pe deget! Abundent de altfel!

Mergi la inceput

Simonette, asta e foarte bine, daca e albicios si abundent atunci inseamna ca ai progesteron din belsug, si de obicei inainte cu 3 zile de rusi toti hormonii scad brusc, inclusiv progesteronul, de aceea secretiile dispar... Si temperatura e buna. Eu cred ca e cu ochisori! Faci testul de sange luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bugnar spune:

Hai, SIMONETTE! Hai, SIMONETTE! Sper din suflet cu ocazia gravideniei tale sa scapam toate de obsesia testelor. Mi se pare ca se ingroasa gluma la tine Simonettule si sinii aia, din cite stiu eu, exact inainte de ciclu mai cedeaza, nu mai sint asa inflamati. Si ce mai stiu eu (dar poate sa mi se para), cind ciclul sta sa vina, colul coboara si e nu stiu cum tensionat. Daca ciclul n-are nici un gind, colul e foarte sus si relaxat. Daca i se pare cuiva ca aberez sa-mi spuna, ca eu oricum ma oftic ca nu stiu exact "limbajul" pipaitului in materie de gravidenie si ciclu. La mine una asa se intimpla. Plec la teatru ,Simonettule, sa vad o piesa dar o sa-ti tin niste pumni intr-un colt de gind si ti-i tin si p-aia in care am biletul si geanta. Cind ma intorc deseara, te citesc sa vad cum stai. Norocel iti doresc.

Mergi la inceput

Carmencita, stiu si eu?! L-as face, dar as mai astepta putin, la urma urmei daca e ceva, e bine si peste 2-3 zile. Pb. se pune daca nu e, atunci de ce imi intarzie? De ce m-am dereglat? Ca stresata nu am fost! Iar daca e, de ce nu a iesit la test? Poate par egoista, dar nu ma pot concentra la nimic altceva!

Mergi la inceput