Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-75
Raspunsuri - Pagina 11
Amely spune:
Gata fetele, am facut Pregnylul, asa ca in seara asta jucam in prelungiri
![]()
Moaaama Liana ce scoruri ai! pai pe langa tine sunt o biata incepatoare
! Bafta maxima olteanco!
Bafta si Danutzei, asteptam unda verde de la Cocei!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Amely spune:
Offf Mirelus, nu stiam ca sunt chiar 4 ani, sorry... Dar urarea ramane valabila!
Carmencito, mergem pe mana ta!![]()

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
simonette spune:
Scuze...ceea am scris mai sus, este o eroare! Ii aram cuiva ceva!
Eu nu mai inteleg nimic!!! Dimineata, TB era din nou 37!!!
Ce naiba inseamna asta???
Va pup si astept parerile voastre!
Amely spune:
Simplu, mai fa un test, de data asta din sange...poate esti gravida mai Simonette
, hai nu ne mai fierbe, ca ma dor pumnii de atata stransss...BAFTA!

Pozici cu noi
camy062004 spune:
fetelor nu trebuia sa-mi rspundeti toate ,pe rand...era de ajuns doar una asta e...
camy
Amely spune:
quote:
Originally posted by camy062004
cine ma ajuta si pe mine...ziua a 14 dozari si lh mi-a iesit peste limite.limita fiind:1-18 si mi-e mi-a iesit 21,06 este grav???
camy
Camy, nu trebuie sa te superi, cu siguranta fetele nu au fost atente si nu au vazut postarea... Stiu cat de mult poate sa insemne uneori un raspuns dat la timpul lui... pe mine m-au ajutat mult fetele azi ca eram chiar contra-timp...
Hai ca incerc sa te ajut eu
:1. Unde ai facut hormonalele si cine ti-a zis tie ca ar fi peste limita LH-ul?
2.De ce spui tu ca limita max. la LH pt. faza ovulatorie ar fi 18? la mine in foaie scrie ca e normal intre 14 - 95,6. Mie mi-a iesit 16,77. Facuta la Medicover, ziua 14, ca si tine... Tu unde le-ai facut?
si sper sa fie doar o greseala de interpretare!"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
mirelaishappy spune:
Cammy uite aici ceva ,poate iti este de folos:
http://www.reclamamascataatentie/infertilitate/horm.htm
M Oana spune:
Camy 2004 

, in afara de ceea ce ti-a spus Amely nici eu nu stiu mai mult. Eu tot la Medicover am facut LH-ul si pe foaia mea in faza ovulatorie (ziua 14) scrie tot valoare maxima 95,6. Importanta mai este si concordanta dintre LH si FSH.
Ai luat ceva medicamente sau plantute in ultima vreme?
In ce zi a lunii ovulezi, de obicei?
Barby care e lungimea CM-ului tau si cate zile te tine in general? La un CM de 28-30 de zile, cu scurgeri de 3-4 zile, hormonalele se fac cam in ziua 3, dar si in ziua 4 e la fix, insa o singura data, in aceasta faza foliculara, care faza foliculara tine din ziua 1 pana in preajma ovulatiei.
Simonette in ce zi ai ajuns??? Eu as face un test de sange maine dimineata, caci e serioasa treaba la tine..........
camy062004 spune:
mey fetelor nu ca ma-si fi suparat dar cu spunea si Amely imi trebuia un raspuns ,un ajutor de la voi,analizele le-am facut la medsana cu trimitere de la dr. Ancar,si ca sa fiu mai explicita o sa scriu mai detailat rezultatul cat si valorile.ziua a 14a estradiol:faza foliculara:39-189,faza luteala:48-309rezultat:236. fsh:faza foliculara:4-13faza luteala:2-13rezultat:7,17. lh:faza foliculara:1-18 faza luteala:0,4-20rezultat:21,06.cam astea sant mai scrie ceva si de mijlocul ciclului si menopauza dar nu cred ca asta ma intereseaza.daca puteti sa-mi dati informati despre aceste rezultate va rog ca eu nu prea am inteles mai nimic.saptamana viitoar trebuie sa fac progesteron.estradiol si prolactina fiind ziua 21a.
camy