Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-75

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Barbye, ai fost criminala! auzi, sa scoata bateriile de la telecomanda...pai cred ca asta l-a ofticat mai tare decat faptul ca ti-ai gasit un nou prieten... Uite un de la mine ca m-ai facut sa uit de Pregnyl... Cu hormonalele, a raspuns Carmencita pt. mine, si a raspuns foarte bine. Bafta maxima!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Nu numai ca te includem in gasca, Mirela, dar te si fortam sa vii la intalnire! Ce zici?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mirelas76

Amely, eu asa as zice sa faci!

Sa inteleg ca ma incluzi ( includeti ) si pe mine in gasca??

eu tocmai sunt ziua 1.

Sa fii sigura! ce daca esti ziua 1? numaram cu tine, nu?

PS dar asta doar daca promiti ca nu stai prea mult pe-aici si te muti iute la !

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Intalnirea de gravide?!...sau de ziua 1 ?!

Amely, in legatura cu urarea..sunt deja 4 ani asa ca...

Mergi la inceput

De orice zi... sau de gravide la cap, asa ca mine!

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Va fi si intalnirea de gravide, sunt convinsa! O sa ne aratam burtile una alteia si o sa radem de toate zilele 1! Garantez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Carmen intre a 2 si a 4 zi? S-au trebiuesc facute si-n a 2 si-n a 4?
Ca neuronul meu nu stie....
Daca imi spunea sa concept copii cu prietenul meu....aveam fraza pregatita; ma duc si i-au de la bancaNu va spun ca din sept. pe noptiera mea....sta frumos vibratorul....o data l-a vazut soacramea si i-am vazut reactia , s-a inrosit la fata dar i-a fost rusine sa intrebe....

Mirela

Mergi la inceput

Barbye, poti sa le faci in ziua 2, 3 sau 4 (in functie de zilele lucratoare, de exemplu daca la tine ziua 2 pica duminica poti sa le faci in ziua 3). Cat despre faza cu banca de sperma, asta e o lovitura sub centura, sa stii (deci aveai raspunsul pregatit ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

AAAAAaaa, buna dimineata ........
Asa-i Carmecitooo dr T recomanda din 3 in 3 zile ca regula fixa, dar eu parca as merge pe un pregnyl acum, rapid, si o prestare in noaptea asta cu pernita sub sezut si una maine seara, ca nu are ce sa strice.......
Liana noastra are niste scoruri de panouuuuuu : ieri avea un folicul de 19 si altul mai micut si azi il avea de 24, iar cel mai micut se facuse de 20 mm, iar spermograma arata A+B 84 milioane........
Daca cel de 20 mm evolueaza bine, mai face o inseminare si maine...
Iar Danutza a fost la Cocei astazi si spre seara venim cu vesti.....

Da, Mirelas....... confirm lungimea de unda.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Oana, gand la gand!

Mergi la inceput