Biserica facatoare de minuni in Bucuresti?
Stie cineva o Biserica facatoare de minuni in Bucuresti? De genul celor la care te duci o perioada, te rogi sau duci la indeplinire niste ritualuri (acatiste, lumanari, nu stiu exact)pentru ca apoi sa ai o reusita? Eu ma aflu in cea mai proasta perioada a vietii mele, cred, nu mai reusesc nimic, ma gandesc ca o Biserica din asta m-ar ajuta.
P.S.: ceva in genul Bisericii de la Cernica sau cum am auzit eu ceva despre o Biserica la care ar fi fost Iuliana Marciuc si s-a rugat sau a facut acatiste, nu stiu ce a facut, pt a ramane insarcinata, in final a reusit.
dianas
Raspunsuri
olguttza spune:
Stiu de Biserica Sf. Mina....e pe la Unirea, pare-mi-se. Cunosc multi care s-au dus acolo si au iesit din varii crize. Mai e si Biserica Icoanei, cu Icoana Facatoare de Minunti a Sf. Maria. Te copleseste pacea interioara numa' cand intri acolo...
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
BadKarma spune:
dianas: tu crezi ca exista o reteta precisa? tu crezi ca daca faci un ritual se intimpla ceva? Crezi ca daca urmezi un tipic de genul dai cu batista pe icoana si faci 75 de cruci mari si 20 de matanii, intercalate de cite un Bucura-te Marie si un Tatal Nostru, o sa obtii un efect?
Am o veste proasta: NU.
Nu Biserica face minuni.
Nu preotii fac minuni.
Nu icoanele fac minuni.
In nici un caz Ritualul nu face minuni.
Minunile le face Dumnezeu. Te rogi frumos la El si El te ajuta. Locul si metoda sint putin importante. Dragostea si smerenia sint ingredientul.
De ce nu vorbesti cu un preot?
Sabina spune:
dra amea,
Biserica nu e ritual vodoo pe care sa-l respecti etc.
Nici un preot cu minte n-o sa accepte asa ceva.Crezi ca daca dai 3 acatiste..gata, se rezolva?
te cred ca ai o perioada proasta...daca vrei s-o depasesti cu ajutorul bisericii mai bine tine postul(incepe luni)roaga-te din suflet si cere ajutorul unui duhovnic care sa te spovedeasca.
succes!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
olguttza spune:
Fetelor, saraca se referea cred nu la ritualuri in adevaratul sens al cuvantului, gen vudu sau alte alea!! Cred ca, nestiind cum sa formuleze, se referea la canoanele bisericesti, la tipicuri, in genul celei mentionate de ea: acatiste. Stiu si eu ca se fac diverse "chestii" in biserica, inclusic slujirea, timp de mai multe saptamani, a unor haine, pentru indepartarea raului, de exemplu. Asta este un ritual! Iar daca ea crede (sau vrea sa creada) ca biserica o tamaduieste (cred ca psihic mai mult), lasati-o sa creada! Asta-i poate da putere!
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Sabina spune:
Poate c-am fost cam dura...da nu asta e esenta Ortodoxiei, slujirea hainelor si acatistele.Ci viata in Credinta, spovedania, impartasania etc.
Ce spui tu acolo...fac mai ales babele:))
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
Si ii urez sa fie bine cat mai repede!
Dianas, poate aici te vor sfatui fetele mai bine, intra cu incredere
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61120
Sabina si
Babisa spune:
Eu am mers acum 2 ani la biserica Sf Anton...am avut niste probleme ,si intradevar rugile mi-au fost ascultate (nu stiu sa spun sigur daca a fost sa fie sau daca a fost datorita acestui ritual),cert este ca tre' sa te rogi cu credinta si sa incerci sa iti apropii sufletul cat mai mult de Dumnezeu.Eu acum am mers iar la Sf Anton,dar fara a cere ceva anume...ci doar pt sanatate,ferirea de necazuri a familiei,ierstare si multumire...ce-i drept ca de cand merg,sotul meu este mult mai intelegator...abia am nascut si ca tot barbatii se simt putin neintelesi si dati la o parte
...poate la fel e o pura coincidenta.
Oricum iti urez sanatate si tot ceea ce iti doresti tu.
P.s - se spune ca rugaciunea unei mame pt fii catre Dumnezeu ,este cea mai puternica...poate ii impartasesti mamei tale durerile si se roaga si dansa pt tine.
Liliann spune:
dianas, du-te la biserica de la unirii, nu stiu care este numele ei, insa este dincolo de magazinul cocor, cum mergi de la magazinul unirea spre universitate , pe partea cu cocorul.
asa am auzit si eu de biserica asta, asa ca du-te, o sa te ajute psihic.
eu am fost de vreo 2-3 ori si nu m-am rugat pt ceva anume, asa fac eu cand ma rog la dumnezeu nu-i cer bani (cu toate ca as vrea cat un munte
), sau nu-i cer case, masini bla bla, eu ii cer numai sa fie bine si sanatate pt mine si cei dragi.
ei, vreau sa-ti spun ca dupa o luna am ramas gravida, dupa 1 an de incercari. nus tiu daca a fost o intamplare.....
asa ca du-te la acea biserica....vinerea eu m-am dus cu o prietena, asa a zis ea, ca vineri, nu mai stiu de ce
aa, si eu nu am facut acatiste, nu am luat lumanari cu nisip cum faceam tot felu care erau acolo, chiar la intrare in genunchi si se rugau. nu, eu am ascultat slujba pur si simplu si am aprins lumanari.
succes
irina.c. spune:
quote:Da,asa e.Totul trebuie inceput cu pocainta(adica Taina Spovedaniei) si
Originally posted by Sabina
dra amea, Biserica nu e ritual vodoo pe care sa-l respecti etc. Nici un preot cu minte n-o sa accepte asa ceva.Crezi ca daca dai 3 acatiste..gata, se rezolva?
te cred ca ai o perioada proasta...daca vrei s-o depasesti cu ajutorul bisericii mai bine tine postul(incepe luni)roaga-te din suflet si cere ajutorul unui duhovnic care sa te spovedeasca.
succes!
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
cu sfatul duhovnicului.Mergi cu incredere la un duhovnic bun si vei vedea minuni.Doamne ajuta!
Irina si bb Ilinca(26apr04)Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA
dianas spune:
va multumesc mult la toate pentru sfaturi si precizez ca nu m-am referit la ritualurile bisericesti ca la niste ritualuri voodo in nici un caz, probabil m-am exprimat gresit pentru ca am nevoie sa fac ceva care, macar in mintea mea, sa ma convinga ca va aduce un rezultat bun. Infrunt singura problemele pe care le am, din pacate sugestia Babisei, de a o pune pe mama sa se roage pt mine, n-am cum s-o pun in practica, mama a murit recent, daca ar fi trait n-as mai fi fost singura... in fine, cred ca-si imagineaza fiecare care e diferenta intre a avea pe cineva si a nu avea atunci cand te confrunti cu greutati. Va multumesc pentru indrumari, Olguttzei pt intelegere, Sabinei pt link; Liliann, este vorba cumva despre Biserica Catolica, imediat dupa Cocor, sau, mai departe, o Biserica inca in stadiu de renovare?
Oricum, pana acum stiu de Biserica Icoanei, pe strada Icoanei, multumesc inca o data, la toate, pt indrumari!
dianas