Biserica facatoare de minuni in Bucuresti?
Raspunsuri - Pagina 2
Liliann spune:
este vb de cea imediat dupa cocor, nu stiam ca este catolica
aia in renovare este aproape de intersectia de la universitate, langa spitalul ala..cum se numeste...nu mai stiu
dianas spune:
E catolica pt ca ei au icoane, ortodoxii au doar icoane pictate, eu asa stiu despre biserica respectiva, oricum o stiu, iti da un sentiment placut chiar daca nu esti catolic, pana la urma tot la Dumnezeu ne rugam cu totii.
dianas
alinaxeni spune:
Dianas,ti-as sugera altceva.Eu am fost la un momentdat intr-o situatie limita si am mers la biserici am incercat si la biserica Sf.Gheorghe.Intr-un final mi-am cumparat o carte,Psaltirea,din care citeam in fiecare seara.Trebuie sa-ti spun ca efectiv s-a intamplat o minune atunci cand nu mai credeam ca voi reusi.Sotul meu imi luase fata cand ne-am despartit si timp de 5 ani nu am stiut nimic de ei.Intr-o zi,dupa vreo luna de cand incepusem sa citesc Psalmi a venit si mi-a adus-o.Nu stiu nici azi ce s-a intamplat in mintea lui dar cred ca D-zeu a ascultat rugaciunile mele si toti Psalmii pe care-i citeam in fiecare seara si ia dat minte si suflet bun sa indrepte raul pe care-l facuse.
alina
Iael spune:
Diana,
Asa cum te-a sfatuit si Olgutza mergi la Biserica Icoanei si acolo ai sa gasesti si doi duhovnici buni .
Pe mine m-a ajutat foarte mult .
In zilele de Luni , Miercuri si Vineri se citesc acatiste. Daca poti merge si Duminica la slujba ar fi foarte bine .
De asemeni poti merge si la Biserica Sf Anton , Sf Gheorghe , Sf Mina ,dar oriunde ai merge cu credinta Dumnezeu te va ajuta.
Iti doresc sa treci cu bine peste problemele cu care te confrunti !
Pupici,
Iael
Anda Panda spune:
eu am fost la Sf Anton, care este pe la Unirii. La mine pot sa spun ca nu a fost coincidenta, ci m-a ajutat enorm sa reusesc ce mi-am propus, mi-a adus liniste in suflet, si mi-a deschis drumul cel mai bun.
Acolo trebuie sa te duci 9 marti consecutive, si dai un acatist in care te rogi pentru reusita, sanatate, pentru tine si cei dragi. o sa te invete babele alea pe-acolo cum sa scrii. stai la o coada imensa (eu tin minte ca ma duceam de cu noaptea) si cind iti vine rindul, aprinzi luminarea si dai preotului acatistul. tin minte ca in acatist am trecut si "dusmanii". iar intr-a 10a te duci cu faina, ulei, piine, vin, si nu mai stiu. zahar parca...te descurci tu. preotul le sfinteste, lasi o parte pentru biserica si cealalta o iei acasa, si o folosesti. insa uleiul spre ex nu il folosesti la prajeala, ci mai bine pt candela, sau pui in mincare la sfirsit.
tot de acolo poti sa iei si apa sfintita.
Dumnezeu exista, fara nici o indoiala.
Mult noroc !
dianas spune:
Nu-mi vine sa cred ca n-au trecut nici doua saptamani si am primit minunea pe care o asteptam de mai bine de un an de zile! Am iesit din depresie, viata mea nu mai e distrusa si poztez mesajul asta pentru ca fetele care au probleme sa stie ca exista Dumnezeu si ca daca te rogi cu credinta ca te asculta si te ajuta vei primi ceea ce ceri. Eu sant asa de fericita! Am fost o singura data la Biserica Icoanei, am citit in fiecare seara din Biblie si, cel mai important lucru e faptul ca m-am rugat in fiecare zi cu credinta. Dupa cum spunea cineva de aici de pe forum, nu e important la care Biserica te duci, important e sa stabilesti o relatie cu Dumnezeu, sa incerci sa-I placi Lui si sa-L simti atunci cand te rogi. Sa-L simti langa tine, sa-l simti ca te asculta si sa simti ca o sa te ajute. Il iubesc pe Dumnezeu pentru minunea pe care a facut-o pentru mine si credeti-ma, asta e chiar o minune, cred ca nici nu m-am dezmeticit inca!
Viata mea e frumoasa, eu sant fericita, nu mai sant distrusa si in pragul disperarii, Dumnezeu e mare! Nici nu am cuvinte sa descriu fericirea mea pt faptul ca m-am intors spre credinta!
dianas
Anda Panda spune:
diana, ma bucur din tot sufletul ! asa este, Dumnezeu exista !
multa sanatate tie si celor dragi !
yank spune:
quote:
Originally posted by irina.c.
Mergi cu incredere la un duhovnic bun si vei vedea minuni.Doamne ajuta!
Ce e ala un duhovnic bun,explica-mi si mie diferenta intre unul bun si unul rau si cum ii recunosti?
Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...
Elena spune:
quote:
Originally posted by dianas
Nu-mi vine sa cred ca n-au trecut nici doua saptamani si am primit minunea pe care o asteptam de mai bine de un an de zile! Am iesit din depresie, viata mea nu mai e distrusa si poztez mesajul asta pentru ca fetele care au probleme sa stie ca exista Dumnezeu si ca daca te rogi cu credinta ca te asculta si te ajuta vei primi ceea ce ceri. Eu sant asa de fericita! Am fost o singura data la Biserica Icoanei, am citit in fiecare seara din Biblie si, cel mai important lucru e faptul ca m-am rugat in fiecare zi cu credinta. Dupa cum spunea cineva de aici de pe forum, nu e important la care Biserica te duci, important e sa stabilesti o relatie cu Dumnezeu, sa incerci sa-I placi Lui si sa-L simti atunci cand te rogi. Sa-L simti langa tine, sa-l simti ca te asculta si sa simti ca o sa te ajute. Il iubesc pe Dumnezeu pentru minunea pe care a facut-o pentru mine si credeti-ma, asta e chiar o minune, cred ca nici nu m-am dezmeticit inca!
Viata mea e frumoasa, eu sant fericita, nu mai sant distrusa si in pragul disperarii, Dumnezeu e mare! Nici nu am cuvinte sa descriu fericirea mea pt faptul ca m-am intors spre credinta!
dianas
Diana, SLAVA Domnului !! Ma bucur sa vad cat de minunat ti s-au rezolvat problemele! cand ai o relatie buna cu Domnul, El iti da bucurie, pace sufleteasca si nadejde !
Daca ai timp, intra pe link-ul asta, este un slideshow impresionant cu versete din Biblie care ne arata cat de mult ne iubeste Dumnezeu !

http://www.ernoe.de/ro/index.html
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)