M-am hotarat...adoptie (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Buna fetelor,
Dupa 2 luni de emotii (de fapt 4 luni de cind am vazut flacaul pentru prima data) am trecut azi un HOP si pot sa spun ca lucrurile se indreapta in directia buna.
Mai am ceva hopuri de trecut insa cu voia lui Dumnezeu va fi bine.
Concluzia este ca acum pot spune cu toata gura ca de 2 luni am un flacau frumos, sanatos si mincacios.
M-a durut sufletul ca nu am putut scrie mai de mult insa abia azi la tribunal am avut certitudinea ca lucrurile se indreapta in directia buna.
Va tin la curent. Poze nu pun deocamdata puna nu se va finaliza adoptia. Nu va suparati pe mine.

la mamici si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo__boo spune:

URAAAAA!!!
Uite ca mai vin si vesti care sa ne umple sufletele de bucurie
FELICITARI IRINA... sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa va umple viata de bucurie
Da dea Domnu' sa scapi cat mai repede de hopurile pe care le mai ai de trecut.
Pupa-l pe bebe si din partea mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ma bucur mult ca lucrurile merg bine Irina, sa iti traiasca baiatul si sa fiti sanatosi!
Iar pe Rozi o rugam sa ii scrie Mosului o scrisoare sa ii aduca un calculator nou sa revina printre noi!

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

BUna fetele.
Mii de scuze da netul meu a fost prin balarii....
Alexuto intra la Asociati...alea alea si vezi ca trebuie sa strangem randurile si sa-i presam; sunt in tema crede-ma.
Rucsi, daca vrei mergi cu mine la Giulesti, eu ma duc in fiecare zi sa-mi vad puiul.
Patri mama la Giulesti e o tanca mica satena cu ochii albastri de-o facut-o muma-sa in parc. Mai are doi si cerseste sa le dea pita asa ca o da...sue-te la trin si vin-o si-o vezi. E frumoasa foc. Poate o fi Patricia ta.
Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepsica spune:

Buna dragelor!
rog moderatorii sa imi schimbe si mie statutul.. nu mai sint in curs de atestare, ci sint cu atestat.. sint emotionata si usor responsabilizata.. ce va urma acum? Cit va mai dura pina cind imi voi gasi copilul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pepsica am modificat eu, nu deranjam moderatorii asa, la fiecare pas... Sper sa iti gasesti puiul cat mai repede.
Ina da-ne si alte detalii cand poti. Cand iti iei puiul acasa?
Boo-boo si restul fetelor, va multumesc, dar nu plec nicaieri, asa cum am zis si randul trecut. Dar vreau sa ma autoeduc si sa nu ma mai bag unde nu-mi fierbe oala. Nu imi iese mereu si mai dau cu gura, si pe urma iar imi pare rau....
Cat despre "titulatura" mea chiar te rog sa o porti si tu cat mai repede. Daca ai stii cat m-am framantat ca nu imi venea nici o idee... Dar cred ca pana la urma am avut una buna, nu?

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Mama stiu ca cei de la DPC mai citesc aici da zau ca nu-mi pasa. Deci sa va spun odiseea. Dupa ce am depus cererea a zis DPC-ul sa sun saptamana urmatoare marti ca pana trimit ei cererea pt copie dupa dosarul meu pana le vine raspuns etc. Eu am sunat la DPC sect 4 si tipa a fost super ok si m-a chemat a 2 a zi si mi-a dat copia in plic sigilat sa-l duc ca sa mearga mai repede. Ma duc cu copia acolo si tipa imi spun ca nu poate sa mi-l dea in plasament de urgenta ca au fost in sect 2 unde figura muma-sa si nu au gasit-o dar ca au aflat de la vecini ca traiesc strabunicii, da ati auzit bine strabunicii, undeva in teleorman; pai astia sa tot fi avut 75-80 de ani le mai trebuia copil de 5 luni? Adica au behait de madam aia de 67 de ani ca a facut copil ca e iresponsabila si ei voiau sa tie daca nu-l vor strabunicii? Ma rog a mai trecut 1 saptamana si marti imi zice ca ok au negatia de acolo, dar au aflat cum ca muma-sa ar sta de fapt cu tatal ei intr-o locuinta de servici in Prelungirea Ghencea si cas trebuie sa faca ancheta sociala la ei si abia vinerea urmatoare (nu poimaine) am putea intra la comisie......Ma intreb eu da in timp ce asteptau raspunsul de la Teleorman de ce nu au facut ancheta? si de ce dureaza atat? Purt si simplu cred ca au si ochelari de cal si nici nu le pasa de micuti. Eu i-am zis ca asa cum m-am dus zi de zi de 2 saptamani ma mai duc o saptamana si dar nu se gandesc la bebe ca la 5 luni trebuie sa pape si altceva decat lapte si chiar daca ii duc eu suc de morcovi; din Berceni pana in Giulesti e cale lunga si se oxideaza si-si pierde jumatate din proprietati. Credeti ca le pasa? Eu cred ca nu. Ca daca asta e legea macar ar putea sa atraga atentia mai sus "mai oameni buni nu e bine pentru copil" dar de regula ei au acasa copii si nu le pasa de niste amarati.
Hai ca v-am facut capul mare! Concluzia acum mai mult ca oricand trebuie sa facem asociatia. Trebuie sa schimbam ceva si credeti-ma in unele pasaje legea noastra e mai draconica decat in statele vestice....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Buna fetelor!
Nici nu stiti cat ma bucur cand aud vesti bune,sa de-a Dumnezeu sa
va aduceti cat mai repede puiutii acasa.
IRINA felicitari ptr. succesul de astazi,sper sa ne dai vesti bune in continuare.Mie sa-mi tineti pumni ca pe 24 este chemata la tribunal mama naturala {sper sa se prezinte}.

Mergi la inceput

Apropo,
Eu atestat din 09.05.2005 da nu m-a pus si pe mine nimeni pe lista , iar acum ma lupt sa-l iau pe Serban in plasament si apoi in adoptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Am si eu cateva intrebari, cred ca toate stiti raspunsurile si poate imi spuneti si mie.Cu cat timp inainte de adoptie trebuie sa lucrezi ca sa beneficiezi de cei 8.ooo.ooo lei ? Aceasta indemnizatie o iei din momentul in care iei copilul in plasament sau numai dupa ce il adopti, cu toate actele in regula ? Daca spre exemplu eu am lucrat 4 luni si vreau sa iau copilul in plasament, am dreptul la vreun fel de concediu sau trebuie sa ma duc in continuare la servici pana il adopt si cand voi avea dreptul legal la concediu ? E o nebuloasa totala in capul meu. Poate ma ajutati sa ma elucidez .
Apropo. vreau si eu sa figurez pe lista " in curs de atestare "
Ce trebuie sa fac ?

Mergi la inceput