M-am hotarat...adoptie (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Galinarodica , daca am inteles eu bine, Stefan este la Giulesti si are 5 luni ? Acolo exista o singura sala unde se afla copii abandonati sau sunt mai multe ? Mi se pare ca te-am vazut luni acolo !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo__boo spune:

Fetelooor...
Este fantastic ce se intampla... Numai vesti bune asta seara, iar alta data ma uitaaam lung sa mai citesc si eu un mesaj ceva care sa-mi ridice moralul.
Bineinteles CRISTINA ca este *sloganul* ideal, pe care fiecare dintre noi (de aspirante zic!) si-l doreste ca status! Eu sper sa-l pot avea cat mai repede ca deja nu mai pot dormi noptea cum trebuie... ma chinuie tot felul de ganduri.
INA... FELICITARI pentru SERBANICA , pupa-l si din partea mea si sa dea Domnu' sa rezolvi cat mai repede problemele astea legate de dosare, acte, etc... sa-l poti avea acasa.
pt. toti bebicii, mamicile sau viitoarele mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo__boo spune:

RUCSI cat priveste perioada anterioara adoptiei pentru care trebuie sa fi avut vechime neintrerupta la locul de munca nu prea stiu sa-ti dau detalii... aici poate te vor ajuta fetele care stiu, insa ce pot sa-ti spun este ca vei putea beneficia de CIC imediat ce ai plasamentul aprobat. Deci tu vei putea beneficia de CIC in toata acea perioada de cand ai copilul acasa si pana se va definitiva adoptia. aaa da... si in continuare bineinteles pana ce copilul implineste 2 anisori.
Gresesc fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Rucsi,
10 luni inainte de a lua bb tb sa ai vechime in cimpul muncii.
Cit despre indemnizatie (cind o iei) nu stiu sa spun pt ca nu m-am lovit de ea. Cind voi afla iti voi spune.

la mamici si bebici si sa dea Domnul ca de Craciun sa va vina la toate fetele puiutii acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Rucsi e un singur salon de abandonati, dar pe bebe il cheama Serban (ma rog in acte inca nu, dar el stie ca asta e numele lui si raspunde la el desi e mic).
Eu ma duc la el in fiecare zi si e posibil sa ma fi vazut. Daca ai vazut o grasunica usor roscata cu biciclete pe nas atunci sigur eu eram.
In rest ce sa zic sa avem sanatate sa ne luptam pentru bebei ca merita bietii de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Rucsi, Ina va trec acum in lista, eu v-am tot spus ca mi-a mai scapat si mie cate ceva si sa ma trageti de maneca.
Rucsi pentru CIC trebuie sa ai 10 luni de contributie din ultimele 12 luni anterioare datei in care iei copilul in plasament simplu (la cel de urgenta nu beneficiezi) sau in incredintare in vederea adoptiei. Indemnizatia este acum de 7830000 iar de la anul va fi 8 milioane dar va avea alt statut, o vor plati primariile.
Daca intri de la anul in plata nu stiu conditiile, tot zic ca ma duc sa citesc, dar din cate citisem in proiect sunt aceleasi conditii de stagiu ca si acum.
Ina din pacate eu nu inteleg sincer de ce ii tin atat timp in maternitati si nu ii dau la maternali. Macar sa le ofere sansa sa aiba mesele cat de cat adecvate varstei lor. Mai este o fata la noi in lista, inca nu a scris aici dar stiu ca a luat un bebelus de 6-7 luni care nu a mancat pana acum decat lapte, si pe ala i l-au dat indulcit de s-a chinuit biata de ea sa il dezvete de zahar. In schimb cat l-a vizitat si a intrebat ce sa ii duca aia au cerut borcanele. Si ea cand l-a luat acasa a trebuit sa se chinuie sa il faca sa manance mancare gatita si fara zahar.... Asta mi se pare chiar bataie de joc pentru acei copii!

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Irina felicitari!

Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti si multa sanatate.

Ai grija sa vorbesti cu Mos Craciun sa vine si la bebicul tau.

Te pup,

Flory 8+ si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Irina iti doresc sa fii fericita alaturi de Mihaita al tau ,roaga-te mult si ai sa vezi ca totul se va finaliza cu bine.
Galinarodica si tie iti doresc sa fii fericita alaturi de Serban.
Cristina(Aissa),tu tot timpul ai fost o fata inteleapta,esti modelul nostru te rog sa nu indraznesti sa nu mai scrii pe forum.Pupa dulceata de Ale.

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Corina atat? Tu ai rezolvat ceva ieri?

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Galinarodica, scuza-ma , nu stiu de ce am scris Stefan. Deci Serban este un bebe blondut , care sta pe randul de la perete, in ultimul patut spre geam ? Tu i-ai adus asistentei un buchet de flori ? Daca da, atunci tu esti si vreau sa-ti soun ca ai un bebe superb. Tare eram curioasa sa-l vad, dar dormea asa linistit , ca-ti venea sa-l mananci. Daca nu este el, atunci unde e patutul lui ?

Deci fetelor, lamuriti-ma ! Din momentul in care il iau in plasament ( eu lucrand doar 4 luni ) imi pot lua concediu ? Si daca nu am vechime 10 luni, voi sta acasa 2 ani , fara sa iau nici un fel de salariu ?

Mergi la inceput