Mamici aspirante din nou (7)
Raspunsuri - Pagina 12
prettysunshine spune:
quote:
Originally posted by asi
Shian felicitari baietelului!
Cornelia
Eliza sper sa ai dreptate si sa o urmam pe Cornelia!
Rosa pacat ca iei ac dar daca a zis medicul desi eu nu sunt convinsa ca dupa ce intrerupi ac nu revine problema cu tenul.Chiar se poate agrava sau sa apara alte probleme.Ce analize ti-ai facut de ti-au fost prescrise ac?
Intr-adevar dupa intreruperea lor poti ramane gravida mai usor dar nu e o regula.
Familia mea
Razvan
Asi, nu mi-a facut nici o analiza, asta ma innebuneste,pur si simplu s-a uitat doctorita ndocrinolog la fata mea si mi-a prescris pastilele.Din pacate in ziua aia mi-au venit uratii,asa ca n-am avut cum sa ajung si la ginecolog,asa ca am inceput sa iau pastilele,ca altfel trebuia sa astept inca o luna.Partea proasta e ca ma simt groaznic de ele,maine merg la medic sa vad ce zice si oricum nu le mai iau decat pana la sfarsitul foliei,ca n-am ce face.Medicul dermatolog la care am fost inainte si care m-a trimis la endocrinolog,probabil gandindu-se ca o sa-mi faca niste analize,cum dealtfel ma asteptam si eu, mi-a zis ca la varsta mea nu pot sa apara din senin probleme cu tenul,si ca probabil am ovar polichistic,cica din cauza asta pot sa apara probleme cu tenul.Sa vad maine la ecografie dacae ovar polichistic.Tenul s-a imbunatatit intr-adevar,dar nu stiu daca de la pastile,am luat doar 8,fiindca mi s-a prescris si o crema cu care ma dau de 2 ori pe zi.Nu credeam ca la varsta asta poti sa mai ai probleme cu tenul.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru
prettysunshine spune:
mamaluidavid, felicitari,abia acum am vazut,imi pare asa de bine ca se inmultesc gravidutele pe aici!Sarcina usoara si bebic sanatos!
andreeacc,eu n-am mai luat decat o singura data anticonceptionale in viata mea si numai trei luni,pentru chist ovarian.Si bineinteles ca pana acum n-am mai avut probleme cu tenul, de asta nu pricep ce s-a intamplat cu mine.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru
pako spune:

Cand am citit mesajul Corneliei mi s-au umezit ochii...cand l-am vazut si pe cel al Stefaniei mi-au dat lacrimile.
Felicitai fetelor....sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi!!Ma bucur tare mult ca ceea ce v-ati dorit s-a implinit.
Marqarita, bine ai venit printr-e noi!
Asi, durerea care ai avut-o sa fie cu noroc...e posibil sa fi fost de la ovulatie.
Irinel, multumim pentru pupici.
Roandre, multumim de urari.
Noi ne pregatim pentru vacanta...sambata dimineata plecam.Ma rog sa avem o vreme placuta si fara peripetii.Am putine emotii la faptul ca Andreea nu prea vrea sa mai stea in cosuletzul/scaunul ei.Din cauza asta ne-am propus sa mergem doar 6 ore pe zi...asa ca o sa cam facem opriri.
Pup pe toata lumea
shian spune:
Cornelia,Asi,Andreeacc,Irinel, multumesc pentru felicitari,sunteti niste dragute!
Bineanteles ca minunea n-a durat prea mult caci de-atunci nici n-a mai facut la olita,dar incercam,perseveram si poate cine stie,minunea se va repeta.
Eu ma lupt cu durerile de cap de vreo trei zile,am capul cat o banita si parca m-ar lovi cineva cu un ciocan din 5 in 5 minute.Iau hapuri degeaba,n-am simtit nici o ameliorare,iar de-aseara am un tiuit in urechea dreapta.In rest,cu uratii in progres sunt si cu speranta ca poate luna viitoare vine soarele si pe strada mea.
Stefania,felicitari!Sarcina usoara si un bb sanatos!
Pupici la toata lumea si la buna reauzire!

Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124
ingeras26a spune:
Felicitari noilor gravidutze!!! Sa aveti sarcini usoare si bb-lusi sanatosi!
Fetelor, vorbiti voi cu Doamne-Domane si spuneti-i sa-si mai arunce un schi si pe la Endometru..., pt ca noi nu mai avem de mult timp gravidutze acolo!
Va pupacesc cu mult drag,
Ingeras
baby-boom spune:
Mamei lui David...si o sarcina usoara si frumoasa!!!!
...dupa cum spuneam, va citesc de tare mult, si am presimtit bebe la tine, si nu mi-a venit sa cred cand spunei ca testele au iesit negative!!!!!
...Felicitari inc-o data, si cat mai multe gravidutze pe aici dorim!!!!!!
Felicia, drum bun inspre tara!!!!
...Stanca, nu ma poti pune la "oaspeti", cum imi cam fac veacul p-aci?????![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
acd2you spune:
draga mama lui david, ma bucur enorm pentru tine, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bebica.
si tu, cornelia, intinde sfoara, sa ne agatam cu toatele, doar ai promis ca ne iei cu tine.
asi, am inteles bine sau luna asta cam lasi totul la voia intamplarii? de ce te gandesti deja la data de 8?
de fapt, daca ma gandesc bine, asta ar trebui sa fie un lucru bun. relaxarea face minuni. sa stii ca nici noi nu am prea avut timp de
, abia ieri am prins un moment, dar nu m-am mai gandit la a cata zi este si parca si sotul a simtit asta. totul a fost muuuuuuult mai bine. ca de, nici lui nu ii pica bine sa tot adoarma pe langa junior, dupa care sa il trezesc eu ca, de, ar cam fi cazul de prestat munci in familie. si dupa aia, ma gandeam la perioada in care l-am conceput pe andrei, fara sa ne gandim in mod expres la a face un copil, stiam doar ca exista si posibilitatea asta. si acum m-am decis sa las sarbatorile sa fie sarbatori, ca doar avem si noi nevoie de pauza. daca e sa fie
in lunile astea, cu atat mai bine.
cornelia_laura spune:
STEFANIA, FELICITARI SI SARCINA CAT MAI USOARA ITI DORESC! 
Sunt tare fericita pentru tine. Ai vazut ca atunci cand nu prea ai cautat semne, atunci a venit bb? Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa nasti un bebe sanatos si mancacios! Te astept la mamici de iulie-august!
Ma bucur fetelor ca s-a spart gheata la gravidute. Se pare ca Mosul a inceput sa vina la "mamici din nou aspirante" si stiu ca nu se va opri curand.
Eu am fost aseara la doctor si nu am nici vesti bune nici proaste. Adica la eco abdominal s-a vazut endometru ingrosat si un"punctulet" care corespunde unei sarcini de max 5 saptamani. Ori eu de la UM am 6 saptamani. Asta inseamna fie o ovulatie tarzie ori o sarcina deja oprita din evolutie. Nu am ce face decat sa astept inca o saptamana si sa repet eco la acelasi aparat sa vedem daca se schimba ceva. In continuare iau utrogestan, no-spa, acid folic. Am plans aseara dar Dumnezeu e mare si inca sper din tot sufletul ca va fi bine. Astazi vad ca e prima zi in care pana la ora asta nu m-a durut burta si nici nu am mai avut scurgeri maronii. Vroiam sa va intreb daca ar fi oprita din evolutie testul ar mai iesi +????
Imi pare rau daca va stresez cu framantarile mele dar alaturi de voi am trecut prin multe si stiu ca sunteti alaturi de mine.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

9+ si