Viata in Japonia (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE LA TOATA LUMEA!!!Imi cer scuze pt. chiulul din ultimul timp! Am fost cam ocupata, si nu prea am avut timp sa stau linistita sa va scriu! Acum in asteptarea Craciunului, ne-am gandit(eu si sotul), sa facem schimb de camera cu Alin, si am devastat toata casa! Am reusit bineinteles sa-i amenajam noua camera, care vreau sa va spun ca arata ca un magazin de jucarii fara nici un fel de exagerare.El este foarte incantat, are pana si topogan, nu stie ce sa faca mai repede.Deci, ne-am linistit din punctul asta de vedere.Acum a ramas sa facem ordine si in celelalte camere, mai avem o gramada de treaba...

BONECA, Alinutul meu a fost foarte incantat de ce i-a adus Mos Nicolae! La imbracaminte nu a dat prea mare importanta, in schimb la dulciuri...bucurie mare!Acum e un pic racit, sa speram ca-i trece repede.In rest...Astept in continuare zapada, sper sa am sansa macar sa vad si eu 2-3 fulgi anul asta...Oricum intentionam sa mergem in februarie in Romania, asa ca imi voi vedea se pare, visul cu ochii!Altceva, ca sa-ti mai spun? Tu esti bine? Cum petreci Sarbatorile?TE PUP!
Ce mi-ar fi placut si mie sa vin la intalnire!Nu am cum sa ajung ca stau destul de departe de voi! Imi pare rau, dar poate ca ne vom vedea vreodata, cine stie?!?! Astazi ce faceti? Iesiti la plimbare? Eu il astept pe sotiorul meu sa vina de la servici sa ne scoata in lume sa vedem brazii impodobiti.Abia astept sa vad cum reactioneaza Alin! Ii plac beculetele, bradutii, de fiecare data cand vede asa ceva, scoate niste tipete de bucurie...abia astept sa-i fac bradutul! Sper sa nu-l darame! Anul trecut nu am avut probleme, vedem de data asta ce se va intampla!
AKUMA, sa-ti raspund la intrebarea ta, eu nu l-as da pe sotiorul meu japonez, pentru nici un roman si pentru nici un alt japonez! Este un om extraordinar, care ma face fericita, langa care ma simt in siguranta, care prin comportament este departe de un japonez obisnuit, in afara de faptul ca are fata de asiatic, eu nu-l consider japonez! Este un om caruia ii place sa petreaca, sa aiba casa plina de prieteni, ii place sa calatoreasca, ii place sa danseze, orice ar face numai sa ma vada fericita atat pe mine cat si pe copilasul nostru.Eu una consider ca este destul de tandru, nu-mi lipseste noptile de-acasa, nu pierde timpul prin snack-uri, prefera sa petrecem cat mai mult timp impreuna.Tocmai de-aceea, eu il consider barbatul perfect, si nu l-as schimba pentru nimic in lume!Sper ca am fost destul de explicita , chiar mi-a facut placere sa-ti raspund la intrebare si sa-mi laud un pic sotul japonez! TE PUP!
Fetelor, eu ma retrag pentru ca a inceput Alin sa ma bruieze,va pup pe toate, o duminica placuta va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

BONECA pe mine ma incanta ideita ta si mai sunt cateva fete ce le-ar placea ideia suntem cateva din nagoya ,chiar nar strica si pt noi un bonenkai

http://community.webshots.com/user/emilyohashi100 poze:) http://pg.photos.yahoo.com/ohashi_irina/my-photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

Lory k, Felicitari! Sa dea Dumnezeu sa nu porti niciodata manta de ploaie-n soare....
am si eu o intrebare, acolo unde e" perfectiune" intervine repede monotonia triviala, cum o vei aborda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Deci iubitele din Aichi -ken !ne putem intalni in Nagoya sau Toyohashi ar fii super frumos ,si placut ca sa mai iesim si noi din monotonia de zi cu zi!haideti poate facem intr-un fel!
Lory ma bucur nespus de mult ca esti fericita alaturi de micuta ta familie japoneza si sa nu fie de deochii sotul ,cam rar gasesti asa barbat japonez!noi suntem bine in curatenie si noi de vine craciunul ,cred ca si pe VIKI o ia o raceala ,si abea astept sa fac mancaruri traditionale ca la noi acasa!pupici dulci lui ALIN si insanatosire grabnica!
pupici la toate si haideti sa ne vedem cu copii cu tot nu conteaza!
haideti sa punem tara la cale cu fundu la vale
scuze scrisul !!! ma duc sa dorm este deja 1:00 dimineata
ppppppppaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna dimineata la toata Japonia!

Azi am fost matinala dupa cum se observa!Ce o fi cu mine?
Fetelor eu mi-am facut meniul de Craciun!Am inceput sa ma gandesc ce am nevoie si simt ca innebunesc pt ca nu gasesc ficat de porc!Vreaau ficat de porc.Dar daca pana la urma nu gasesc vad eu ce oi face.Voi ce pregatiti pt masa de Craciun?Poate imi mai vin ceva idei.
Va pupic si o zi frumoasa sa aveti

Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

eu anul acesta nu o sa am batai de cap e mama la noi si va pregati ea masa de craciune
pt mine ramane
-boneca eu zic ca tre sa ne gandim in ce zi vom face adunarea
eu zic sa ne intalnim in nagoya ca sunt mai multe locuri unde ne-am putea distra

irina siemily

http://community.webshots.com/user/emilyohashi100 poze:) http://pg.photos.yahoo.com/ohashi_irina/my-photos

Mergi la inceput

se gaseste la orice market ficat de pork, daca nu, vezi la departamente sau la centrele de carne.

Mergi la inceput

'NEATA FETELOR! V-ati trezit? Eu vreau sa ma apuc de curatenie, sotul deja a inceput sa lustruiasca balconul ca eu sa ma ocup apoi de geamuri, sau mai bine zis de usi cu geamuri.Am avut o noapte mai linistita, asa ca...sa am spor la treaba!

AKUMA, iti multumesc si le doresc tuturor femeilor sa aiba parte de barbati buni sau ma rog, perfecti asa cum este al meu! In privinta rutinei, ce sa-ti zic...suntem de 5 ani impreuna, avem si un copilas care ne-a schimbat total viata, care ne oboseste de nu se poate, dar multumesc lui D-zeu. am invatat sa facem fata tuturor solicitarilor,si sa ne vedem in continuare de frumoasa noastra viata de cuplu.Inca ne mai rasfatam cu sampania bauta in cada(in care bineinteles ca am adaugat si spumant de baie, ca altfel nu se poate!), inca ne mai imbratisam in fiecare zi, si nu lasam sa treaca ziua fara sa ne facem declaratii de dragoste, tocmai de aceea copilasul nostru a luat lectii de la noi si ne imbratiseaza spunandu-ne :,,I LOVE YOU!'', si inca ne mai consideram super fericiti!Tocmai de aceea,mi-ar placea ca toate femeile in special cele casatorite cu japonezi( despre care am auzit si eu atatea chestii nasoale), sa fie la fel de fericite si multumite sufleteste, ca mine!Hai ca m-am intins cam mult, acum astept sa-mi povestesti si tu cate ceva din casnicia ta cu japonez! TE PUP!
BONECA, multumesc mult! Sper si eu ca Alinutul meu sa se faca bine mai repede! Tuseste, in special noaptea, dar bine ca nu-i prea mai curge nasul.Sper ca Viky sa nu se imbolnaveasca, cu toate ca sunt sanse mari acum iarna.Ce sa-i faci, asa sunt copiii! Intotdeauna mama asa imi spune!Spor la treaba in continuare! TE PUP!
DEVYLLA, chiar ca nici eu nu am vazut ficat de porc pe-aici! Mie deja mi sa acrit varza si abia astept sa fac sarmalele! Sotul meu a dat deja comanda la torturi( doua), am comandat si un pui de la KFC, plus vom avea si friptura de porc, carnati...ca de Craciun! O sa facem o mica petrecere mai ales ca avem sarbatoritul in casa, pe CRISTIAN. De Revelion o sa fie de pregatit mai multe.Nu m-am decis inca, dar mai este timp! Principalul este ca avem si vin romanesc...si mai vedem.Oricum, daca gasesti ficat de porc, sa-mi spui si mie, te rog!Poate gasesc si eu pe-aici, cine stie? TE PUP!
Fetelor, m-am lungit cam mult la discutii, fug sa vad daca mai are mult sotiorul ca sa incep eu sa lustruiesc la geamuri. Va pup pe toate, o zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

lory k, eu am o casnicie normala uneori invadata de obscurantism.
ieri m-am apucat si eu de curatenie, am lustruit gemurile doar pe dinauntru, si cind i-am spus mamei mele a zis asa:" ah, tu, te speli doar pe fata si la fund , nu"....acu', pe bune, de sa ma chinui sa le curat si pe dinafara cind a doua zi se pune praful pe ele pentru ca eu stau la strada...

Mergi la inceput

AKUMA, intr-un fel ai dreptate, dar eu zic ca trebuiesc spalate pe ambele parti.Si eu stau la strada, si la etajul 12, si se pune praf, tocmai de aceea in special vara si iarna, trebuie sa bagam furunul in balcon sa-l curatam.Ma bucur ca si tu ai o casnicie normala, si dupa cum am mai spus, le doresc tuturor fetelor acelasi lucru! Am fugit! TE PUP!

Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput