Viata in Japonia (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by Akuma

Fetelor, care e diferenta iubirii intre un barbat japonez si unul roman, focul care te mistuie e la fel, este sau nu este, disputa confuza si acel drum pe care putini oamnei reusesc sa-l parcurga pina la capat, iubirea pe vecie dupa care tinjeste orice muritor este mai sigura, clara, credibila intr-un japonez sau un roman? diferenta fiind doar principiile...
so, dezvoltati...

ashea..da' nu vrei sa ne pofesteshti cum gandesti tu in legatura cu tema propusa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Buna dimineata mai la amiaza si de la noi!
N-am mai intrat de ceva timp pe forum ,dar constat cu placere ca ne-am inmultit!Bun venit fetelor noi,sedere placuta si indelungata!

Asa...,nici nu stiu cum sa incep,dar intru direct in subiect...
Ieri ascultandu-l pe sotul meu vorbind despre bonenkai,mi-a venit o idee:ce-ar fi sa avem si noi bonenkaiul nostru?
M-am gandit ca dupa ce sotii nostri intra in vacanta, mai bine zis pe data de 29 decembrie,cand atmosfera sarbatorilor pluteste in aer,sa ne lasam copii in grija taticilor si sa ne intalnim si noi,sa ne cunoastem,sa iesim si noi macar pentru cateva ore din rutina zilnica.Suntem deja trei fete care vrem sa ne intalnim,asteptam sa vedem cine mai vrea sa vina cu noi.Unde ne vom intalni, sau cum vom proceda ramane sa hotaram impreuna...Ei,ce ziceti?

Pupici deocamdata si astept vesti de la voi!

Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Hop si eu spre seara!
Akuma vad ca ai ganduri marete ...eu subscriu la ce au zis fetele mai sus.Iubirea nu are rasa,varsta,tara s.a.m.d.
Shian ce frumos ca pui la cale o intalnire.As veni si eu cu cea mai mare placere dar din pacate nu voi putea pentru ca exact in perioada aia voi fi foarte ocupata...si din pacate stau f departe de Tokyo si numa' banii de sinkansen ar fi f multi..Tristulici sunt ca nu pot veni si eu.

Eu va pup si fug sa fac de papa.

Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 7327ela spune:

Buna fetelor.Eu locuiesc in osaka si asi vrea daca se poate sa mai cunosc persoane care locuiesc aici in oras.Sunt casatorita dar toata ziua singura Astept raspuns. Va pup pe toate ,din toate colturile japoniei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna!
shian, imi surade propunerea ta. abia astept intalnirea doar intre fete (mamici sau nemamici). sper sa fim cat mai multe si sa avem parte de cateva ore minunate. so, cine mai vine?
akuma, cred ca romanii sunt mai romantici, se mai gandesc si la distractie.
somnic usor tuturor!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

Buna fetele . Ce mai faceti? Noi santem binisor cu mutarea asta ma obosit de tot. Chiar acum de sarbatori of of asta e. Nu sant insarcinata ZANNEN eram sigura 100% ca sant, poate so prinde luna asta ca tare ne dorim bb 2. Devyla merci pt urari, daaa fata mea sa facut mare la anul in iulie pe 26 face 4 anisori si e o rasfatata de mama focului.Fetele voi stiti de DIGI TV cica se poate vedea 50 de programe din romania chiar si aici in JP. Oare o fi adevarat. Si eu as fi venit la intalnire dar e chiar departe ,si cu muatrea acum nu am timp nici pt mine. Fetele ne mai intalnim dupa 20 sa 22 pana ne bagam iarasi net. Va doresc o zi buna si

http://community.webshots.com/user/dolphin9913

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Salut!
Ela eu sunt din Osaka,momentan sunt in Ro.sa sti ca suntem multe fete...cand ma voi intoarce am sa dau o petrecere si am sa te invit sa le cunosti si pe ele.
Am formulat si eu o intrebare,zilele trecute,banuiesc ca nu stie nimeni nimic...oricum va multumesc.O sa incerc sa trec pe la ambasada pote ma lamuresc ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 7327ela spune:

Buna ANGEL_JP.Mersi pentru raspuns.Sper sa te intorci cat de curand.Eu sunt in osaka de 4 luni dar nu am dat de nici o fata romanca..In ianuarie si eu ma intorc in tara.Poate ne intalnim acolo cine stie. pa.Pa va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Angel_jp ti-am trimis PM si sper sa te ajute! ce frumos din partea voastra ca organizati petreceri intalniri ,pacat ca numai in zona OSAKA,va felicit ptr initiativa!Dar in zona noastra NAGOYA ,TOYOHASHI,TOYOKAWA nimeni nu se incumeta?!
Va pupic dulcic pe bebeii si pe voi si gravidutze!!!!!!!

Roxy si Viki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by boneca30

Angel_jp ti-am trimis PM si sper sa te ajute! ce frumos din partea voastra ca organizati petreceri intalniri ,pacat ca numai in zona OSAKA,va felicit ptr initiativa!Dar in zona noastra NAGOYA ,TOYOHASHI,TOYOKAWA nimeni nu se incumeta?!
Va pupic dulcic pe bebeii si pe voi si gravidutze!!!!!!!

Roxy si Viki

Ma-ncumet eusa vin la Nagoya:).Sunt la vreo 100km distanta de Nagoya.

Mergi la inceput