Viata in Japonia (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana Claudia spune:

quote:
Originally posted by michiyan
In ceea ce priveste petrecera de la Ambasada Romaniei, cred ca a fost mai degraba o receptie pentru ca pe 1 dec.a venit ministrul de externe.
Oricum, eu am fost in acea zi la ambasada si nu era nici o miscare.Doar eu si portarul eram.

A fost petrecere la Ambasada Romaniei, dar pe 30 noiembrie. Au fost invitati reprezentanti ai mai multor Ambasade, japonezi si romani care lucreaza in Japonia (normal cei din zona Tokyo-Yokohama si imprejurimi). Au fost in jur de 300 persoane. A fost intr-adevar si ministrul de externe al Romaniei. Petrecerea a fost reusita, mai ales in partea a doua , dupa ce au plecat strainii si am ramas intre noi. Ne-am bucurat si pentru ca am cunoscut multi romani si ne-am facut planuri sa petrecem impreuna Craciunul si Revelionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna japonici!
Ne-am intors si noi din Romania,a fost tare frumos,am prins chiar si zapada.
Drumul insa e foarte lung si greu,am zis ca pana face David vreo 5-6 ani nu o sa mai merg fara sot.
In Romania,am aflat ca o sa fiu din nou mamica ,suntem atat de fericiti,va dati seama.
Mi-am facut rost si de documentul acela de care mai aveam nevoie pentru permis asa ca acum astept sa vad cand are sotul liber sa mergem in Yokohama. Sper ca de data asta sa fie totul in regula sa pot sa dau si eu testul.
Mata ne!

Stefania 5+ David si www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna seara japonici!
Am intrat sa va spun ca in seara aceasta este o emisiune din Romania pe TNC si se numeste:Ainori.Este la ora 23:00,vizionare placuta.
Mamicaluidavid bine ati revenit!Ma bucur pt tine,s-a adeverit ce banuiai tu.Felicitari!!!Sarcina usoara!

Bye-bye

poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Buna fetele!LA MULTZI ANI tuturor ce poarta numele de NICOLAE multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi voua!La noi a venit moshul cu multe jucarii si dulciuri!!!Eu nu i-am pus jucariile in cizmulitze ,le-am pus in patuzt,si cand s-a trezit a facut o mare petrecere batea din palmutze ,radea in hohote si zicea BABO,BABO!!!{bravo!},nu va mai spun ca abea astept sa pun bradul de so vad cum va reactziona!?
Ieri cam pe la 12 a fulguit si la noi cam 5 minute ,sper sa fulguiasca mai mult anul acesta daca o tzine asa cu gerul asta!
Va pupic dulce pe toate si pe bebeii nazdravani!Sa aveti numai bucurii!!!!

Roxy si Viktoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Salut,La multi ani celor cu nimele de Nicolae,bun venit noilor membre !
Am si eu o intrebare...fata mea vrea sa-si continue studiile acolo,in jp.vreau sa o transfer dar nu stiu cum trebuie sa procedez.Ea a avut nota bunicica la capacitate (asta in cazul in care conteaza,8.73)vrea sa stea cu mine acolo,nu mai suporta despartirile noastre si este hotarata sa vina cu mine in Japonia,ce trebuie sa fac?Poate reuseste cineva sa ma lamureasca si pe mine,asta inainte de a face eu invitatia.Eu sunt inca aici in Romania sper sa reusim sa plecam amandoua,asta insemnand sa-i intrerup ei studiile...Merci mult! Pupici dulci!

Mergi la inceput

Salut!da ce mai liniste este pe la noi?ne?
KAWAICHAN mersic mult pentru apreciere,acum am citit si eu pe indelete si scuzama ca am intarziat cu raspunsul!
HANAKO2004 daca eram casatorita cu pj puteam sa te ajut cu idei ptr mancaruri taditionale japoneze ,te pot ajuta la mancaruri braziliene daca vrei?
LORY_Ksi eu vreau zapada dar ca la noi acasa nu este zapada ,asta este,oricum si eu sper sa ninga mai multicel un piccum a reactionat Alin la cadouri?
Va pupic dulce si pe bebeii nazdravani!
mai scriti si voi un pic mai des!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

Fetelor, care e diferenta iubirii intre un barbat japonez si unul roman, focul care te mistuie e la fel, este sau nu este, disputa confuza si acel drum pe care putini oamnei reusesc sa-l parcurga pina la capat, iubirea pe vecie dupa care tinjeste orice muritor este mai sigura, clara, credibila intr-un japonez sau un roman? diferenta fiind doar principiile...
so, dezvoltati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Akuma cre ca nu conteaza natia...nimeni nu-ti poate garanta ca va fii cu tine pe veci fie ca-i european , asiatic sau african...in ceea ce priveste trairile specifice temperamentului fiecarei rase ,aici da, sunt foarte diferiti. Mie cateodata imi vine sa dau cu el de pereti cand il vad atat de sclifosit, dar de , ce sa faci, educatia japoneza... asa ca ne gambarisim si noi la greu pt a asimila cat mai mult din ambele culturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Boneca ia zi cum e cu brazilienii?

Mergi la inceput

KAWAICHAN cu brazilianul meu este totul super ok!numai ca suntem in dilema ce ,cum si unde sa ne stabilim e ffffffffff greu.Sotul meu este un om de nota 20 nu am cuvinte si mi s-a parut total diferit de altii brazilieni cu care am lucrat si sunt un pic dezamagita,poate si traiul de aici ai face sa fie asa sau banii iau schimbat.
Akuma sunt total de acord cu ce a scris KAWAICHAN nu conteaza natzia ,de ex eu mi-am gasit jumatatea aici in jp si sunt fffff fericita,depinde mult de educatzie si caracterul omului,mie nu-mi plac japonezii felu lor de a se comporta intr-o casatorie, sunt parinti ffff buni dar ca sot cam lasa de dorit!Nu vreau sa supar pe nimeni ,este doar parerea mea!
Interesant subiectul,imi place!
va pupic dulce si sa aveti o zi buna !
Roxysi Viki

Mergi la inceput