Viata in Japonia (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yurika spune:

ELI
Eu am fost in NO PROBLEM ,mergeam la disco acum 2 ,3 luni iar e@la preturi acceptabile
Stiu doar ca mai e un alt restaurand romanesc (mincare romaneasca ) chiar linga Almond la etajul 5 parca
weekend placut !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

quote:
Originally posted by Dan_jp

quote:
Originally posted by Akuma

kawaichan, stiu ca nu esti din tokyo, ci din shizuoka-ken, in ginza stiu sa ajung pentru ca ma duc deseori la cumparaturi....
multumesc.

...cumparaturi in Ginza , hmmm....zilele trecute am avzut un reportaj la TV ce business fac magazinele de lux din zona cu femeile care traiesc numai ca sa faca shopping daily in Ginza...un geanta Hermes 4mil. jpy....

--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.

dane, daca buzunarul mi-ar permite mi-as cumpara si hermes, dar nu asta e important, eu ma duc la cumparaturi in ginza pentru ca gasesti modele si produse unicat, plus marimi mici.
noroc ca sint in japonia ca daca eram in ro. trebuia sa -mi fac pe comanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Eli ce nasoala faza ,sper ca nu s-a ranit tare...multa sanatate ii doresc !
Trece-ma si pe mine pe lista de la intalnire te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

quote:
baietii sunt romani de-ai nostrii pot sa va faca o atmosfera placuta

da, si chiar daca ve veni trebuie sa iei vreo 3 yunkere la tine ca sa poti vorbi cu atatea femei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Fetele,amica mea a sunat si intreband-o una alta mi-a spus ca numele restaurantului este "Baltica".Preturile sunt la fel ca in No Problem,adica o ciorba 700 de yeni,o portie de sarmale 800de yeni,iar un suc sau o bere 500 de yeni.Restaurantul se deschide la ora 18:00...
Putem alege unde sa mergem,faza e ca nu stiu la ce ora deschide No Problem-ul.Yurika sti cumva?
Deci,unde vom merge,in Baltica sau in No Problem?
Eli te-astept cu listuta!

Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Tot eu...
Dan,Yurika,multumesc pentru informatii!

Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

S-ar putea ca No Problem sa nu mai existe.Uitati ce am gasit pe net:
http://www.e-food.jp/cgi-bin/restfind/view.cgi?fo=ro
Cel mai bine ar fi sa sunati si sa vedeti despre ce este vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna! am vorbit mai inainte cu nasa lui Stefan si am intrebat-o cate ceva despre baruruile/restaurantele astea de care s-a vb aici zilele astea.
"No Problem" a avut inainte numele de "Baltica".
Rest de la etajul 5 de langa Almond poarta acum numele de "baltica si e rest romano-rus.
In ambele bucatarul e roman, dar am inteles ca in Baltica mancarea ar fi ma buna, rest mai elegant/curant. Au si karaoke si muzica romaneasca, cred ca se si poate dansa.
No problem am inteles ca tot la 18 se deschide.

In seara aceasta voi mai vorbi cu cineva care cunoaste mai bine ambele locatii, iar pe bucatarul din Baltica il cunoaste personal. O sa revin cu mai multe informatii in seara asta sau maine.

Listuta
eli
yurika
shian
kawaichan
Akuma
Ana S
Yashi ???
Ana K
rinosuke ???

daca am uitat pe cineva, imi cer scuze, dati-mi PM sau scrieti aici un mesaj ca sa va adaug pe listuta.

kawaichan, multu urari. s-a lovit pe partea drepta, la genunchi s-a dus piele pana la os, iar un deget de la mana e rupt, plus alte julituri. acum e mai bine,s per si eu s aisi revina cat mai repede.

O seara buna!
Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

buna fetelor!
eli sanatate sotului si insanatosire grabnica!
La noi a nins....si s-a si pus zapada cam de 20 cm....si eu sunt bucuroasa.Numai ca sigur se va topi foarte repede din pacate ca afara s-a incalzit.

Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE LA TOATA LUMEA! Ce mai faceti ? Vad ca sunteti foarte ocupate acum cu ocazia intalnirii! Ma bucur pentru voi, mi-ar fi placut sa pot veni si eu...asta e...poate data viitoare! Oricum va doresc petrecere frumoasa!

ELI, imi pare rau de accidentul sotului tau! Insanatosire grabnica ii doresc!
Fetelor, in sfarsit a nins si la noi aseara! A fost exact ca in povesti, niste fulgi imensi! Nu am vazut asa ceva niciodata de cand sunt eu aici. Am inteles ca vor mai fi ocazii anul asta. La noi mai putin cred, dar e bine si asa decat deloc.Deja japonezii intrasera in panica, pe strazi a fost un haos general, norocul lor este ca a fost sambata seara si dimineata nu au fost nevoiti sa plece la munca, fiind duminica.Acum e soare, un pic cam rece dar zapada se topeste.Altceva ce sa va mai zic? Va pup pe toate, o duminica placuta va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput