Viata in Japonia (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata fetelor!

Lory_k ma bucur ca a nins si la voi.Cred ca Alinutu a fost foarte incantat.Cel putin nepoata mea stiu ca a fost super incantata si s-a jucat in zapada.
Sor'mea din cauza zapelii a avut peripetii nu gluma.A iesit in oras cu prietenele si nimeni nu stia ca v-a ninge pt ca nu s-au uitat la vreme.Si cand sa se intoarca acasa pe la 12 noapte afara era viscol,masina plina de zapada.....au mers cu 5 k/h ....nu au putut sa mearga cu masina pana la casa..pt ca mai sus de oras si nu putea sa o urce pe deal pt ca nu vedeau...au lasat masina jos....ceva departe si nu erau imbracate au facut frigul,au mers pe jos si au ajuns acasa deabia la 5 dimineata....din cauza zapelii si a viscolului.Yo m-am speriat cand am auzit,dar bine ca nu au patit altea alea..Asa ca uneori aveti grija

Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

continuati aici: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64648" target="_blank"> Viata in Japonia (32)

Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput