Viata in Japonia (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

nu stiam ca roppngi e la o aruncatura de bat de ginza, eu stiu doar ginza, nu am fost niciodata in roppngi...
cica, vinatoarea de prepelite nu mai ridica adrenalina, de ce? ca nu mai sint vinatori si prepelitele nu mai ai cu cine sa se distreze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by Akuma

cica, vinatoarea de prepelite nu mai ridica adrenalina, de ce? ca nu mai sint vinatori si prepelitele nu mai ai cu cine sa se distreze.

asta ce e un banc sec?

Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

uitati aici un link http://www.jorudan.co.jp/english/norikae/ , scrieti numele statiei de unde plecati si al celei unde vreti sa ajungeti si aveti cateva optiuni.
eu zic sa ne intalnim pe la 17:50 in fata unei iesiri a statiei Roppongi (liniile de metrou sunt Oedo si Hibiya).
pt Tokyo-Roppongi am gasit urmat varianta, ieftina si rapida Tokyo-Kasumigaseki (marunouchi line) Kasumigaseski-Roppongi (Hibya line) aprox 12 min/160 yeni .
uitati ce am "cules" de pe un alt forum
"bar NO PROBLEM : Mizobuchi BLD 2F 3-13-6 Roppongi Minato-ku/Tokyo tel :03-5775-7041
Ca sa deslusim treaba pt cei care nu stiu sa ajunga
sau nu se vede harta. Acest Almonds cafe se gaseste la
o intersectie mare, si cam toata lumea stie de el.
Dar, se ajunge la Roppongi station pe Hibiya (sau Toei
Oedo line), si se iese pe la iesirea nr 3. Acolo,
odata ajunsi in strada, va uitati in dreapta, si se
vede Matsumoto Kiyoshi- farmacia aia. Fix langa, pe
colt, este si cafeneaua asta de care tot vorbim."

Asta daca e intr-adevar vb de "No problem". Eu nu am fost niciodata. Sa o asteptam pe Shian sa ne confirme locatia.

casual elegant suna bine. eu cred ca tot la blugi o sa apelez.

fiecare sta cat poate/vrea. eu pana in 24, Stef inca se trezeste noaptea si sotul nu stiu daca-l poate linsti/readormi caci inca are mana bandajata si-l doare din cazua accidentului, plus ca vreau sa ma intorc cu metroul acasa.

Ginza-Roppongi pe Hibiya line=10 minute, pe jos, nu stiu.

Chiar, cine a fost in "No problem"? Poate sa ne dea ceva informatii? Cum sunt preturile? Cum e mancarea? Dar atmosfera? Multumesc.

Va urez o zi frumoasa si un weekend minunat!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Eli multumim,acu am vazut harta,io habar n-aveam ca se poate ajunge cu metroul direct in roppongi.Greseala mea

Ce-i cu Stefanel, ce accident?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

ce cool e site-ul hai sa va dau si eu un link cu mersul trenurilor in japan
http://grace.hyperdia.com/cgi-english/hyperd01.cgi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Buna dimineata!
Fetelor,n-am fost niciodata in "No Problem",am incercat pe net sa gasesc ceva despre locul respectiv,dar n-am gasit nik.
Am aflat despre acest loc de la o amica care locuiste in Roppongi si care a mai fost acolo .Chiar s-a oferit sa ne astepte in gara .Tot ea mi-a spus ca preturile sunt acceptabile,dar din pacate nu pot sa va spun mai mult.Am sunat-o aseara pentru mai multe detalii,insa n-a raspuns,asa ca voi incerca sa sun direct sau sambata ma voi duce personal sa vad care-i treaba.
Poate cineva care a mai fost ma poate lumina si pe mine?Dan???
Va pot spune doar din auzite ca o bere costa in jur de 500de yeni,iar un meniu cam 2000de yeni(astea-s preturile de-acum un an).

Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Tot eu...
N-ar fi bine sa facem o lista cu cine vine?Ma gandeam ca daca e nevoie de rezervare sa stim ce-avem de facut,iar daca se poate negocia ,sa vedem cat se plateste de caciula...
Sugestiile si propunerile sunt bine venite,iar cei care stiu cate ceva despre "No Problem",dati-ne va rog o mana de-ajutor!
Multumindu-va anticipat,va pup si...la buna reauzire!

Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by Akuma

kawaichan, stiu ca nu esti din tokyo, ci din shizuoka-ken, in ginza stiu sa ajung pentru ca ma duc deseori la cumparaturi....
multumesc.

...cumparaturi in Ginza , hmmm....zilele trecute am avzut un reportaj la TV ce business fac magazinele de lux din zona cu femeile care traiesc numai ca sa faca shopping daily in Ginza...un geanta Hermes 4mil. jpy....

--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by shian
Poate cineva care a mai fost ma poate lumina si pe mine?Dan???
Va pot spune doar din auzite ca o bere costa in jur de 500de yeni,iar un meniu cam 2000de yeni(astea-s preturile de-acum un an).

Cam asa , gasesti mancare la calitate de bar , nu de restaurant de lux ...dar e gustoasa , baietii sunt romani de-ai nostrii pot sa va faca o atmosfera placuta ...se aglomereaza mai tare dupa 1.00 noaptea.
N-am mai fost pe acolo de 1an poate unele s-au mai schimbat .

--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna, din nou!

Kawaichan, Stefan e bine. Sotul a avut un accident, in timp ce astepta la semafor a intrat o masina in motocicleta lui.

Haideti ca pana pe 20 sa stim sigur cine vine (fac listuta), sa schimbam nr de telefon. Eu nu le-am intalnit decat pe Anca si Yurika, sper sa ne gasim/recunoastem toate.

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi

Mergi la inceput