Viata in Japonia (31)
Raspunsuri - Pagina 12
yurika spune:
ELI
Vreau sa te intreb pina la ce ora sta toata lumea ??va opriti si pe la disco
O zii buna!!!
shian spune:
Buna la toata lumea!
Constat ca s-a intrat deja in atmosfera sarbatorilor,se vorbeste despre sarmale,mititei,curatenie generala...
Sa va spun cum fac eu sarmalele...
Cumpar doua feluri de carne:tocata(de porc) si o bucata intreaga de carne cu grasime.Scot mai mult grasimea si o toc,dupa care o amestec cu carnea tocata (cea cumparata).Separat fac prajeala,adica ceapa ,putin morcov ,bulion,iar la sfarsit adaug orezul. Dupa ce s-a racit, amestec prajeala cu carnea,pun si putin marar,sare ,piper si un ou sau doua,depinde cate sarmale vreau sa fac.
Frunzele de varza le oparesc in apa cu sare si putin bors magic.(Le rulez in functie de cate varza am ,mai mari sau mai mici).
In oala in care le fierb pun varza tocata la fund,asez sarmalele in asa fel incat sa nu se desfaca la fierbere si le acopar cu frunze de varza.Am uitat sa spun ca mai pun si bakon ca sa dea putin gust de afumatura.
La sfarsit pun apa cu piure de tomate , o cutiuta de nama cream,iar dupa ce da un clocot ,pun si putin bors magic.Se poate pune si cimbru,cateva firicele,eu una nu pun pentru ca nu-mi place.Gata!
Scrieti si voi fetelor sau baietilor si alte retete si inspirandu-ne unii de la altii vom avea o masa cu de toate!
Akuma,pacat ca nu poti veni pe 29.Eu nu pot pe 30, pentru ca al meu sot lucreaza si n-as avea cu cine sa-l las pe bebe.Poate cu alta ocazie?
Dane,stiu ca Roppongi e o zona aglomerata,dar hai incearca si vino si tu la intalnire.Promit sa-ti dau si alte retete,asta daca tot am aflat ca-ti place sa gatesti.
Interesant site-ul,multe chestii bune de retinut,sincer nu stiam ca aratatul dintilor atunci cand razi poate insemna agresivitate, credeam ca-i un moft de-al lor.Merci!
Yurika,fiecare sta pana la ce ora vrea,eu personal vreau sa ma intorc cu trenul,dar nu cu ultimul...
Disco?N-am fost niciodata in restaurantul respectiv,dar am inteles ca se si danseaza...
So,vi si tu la intalnire?
Pupici la toata lumea si la buna reauzire!
Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124
yurika spune:
shian
Voi merge si eu numai ca nu stiu ce planuri au fetele care vor veni ,cred ca inca nu s-a stabilit nimic nu ?
O zii buna!!
Akuma spune:
am sa fac tot posibilul sa vin si eu, acu', am si o intrebare, trebuie sa fii pusa la tzol festiv? banuiesc ca in denim in nici un caz...
shian spune:
Ma bucur ca veniti fetelor!
Nu s-a stabilit nici un plan,cred ca e mai bine sa hotaram la fata locului si de comun acord.
Akuma,eu ma imbrac cu ceva lejer,blugi probabil(inca nu m-am hotarat).
Chiar fetelor,ce ziceti:tol festiv sau ceva lejer?
Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124
Akuma spune:
sau casual elegant cit de cit...
din tokyo cum se ajunge ? pina acolo stiu sa vin mai departe nu...
kawaichan spune:
Akuma da chiar nu are importanta cu ce te imbraci ca doar nu te duci la nu stiu ce intalnire oficiala .
Fetele voi faceti cadouri de Craciun socrilor? Io nu stiu ce sa le cumpar...efectiv n-am nici o idee
kawaichan spune:
aaa si unde ne intalnim in Roppongi? Nu-i mai bine in vreo statie de metrou pe aproape si de acolo sa mergem impreuna ? Nishi Azabu? Ginza..?
Akuma daca e sa fie Ginza se ajunge usor- de la Tokyo Eki iei Ginza line o staie pana in Ginza, daca e sa fie Nishi Azabu trebuie sa schimbi in Ginza, daca nu ma insel iei trenul 2 statii cu Hibya line pana la Nishi Azabu. Sper ca te-am lamurit lol, io nu-s din Tokyo, ce-mi aduc aminte de cand mergeam la ambasada, e f aproape de Roppongi
Akuma spune:
kawaichan, stiu ca nu esti din tokyo, ci din shizuoka-ken, in ginza stiu sa ajung pentru ca ma duc deseori la cumparaturi....
multumesc.
kawaichan spune:
Pei parca ziceai ca nu stii sa ajungi...sau nu am vazut io bine... Ginza e la o aruncatura de bat de Roppongi daca nu ma insel, se ajunge pe jos in max 10 min...De aceea le intrebam pe fete unde ne intalnim , banuiesc ca nu stie toata lumea cum se ajunge in No Problem, poate ne-or lumina cele care au mai fost