Viata in Japonia (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Wakarimashita Sabina..noi avem televizor incorporat in calculator si nu -mi aduc aminte sa fi vazut ceva culori,da stai ca il deschid acuma si ma uit...mda sunt toate albastre..
Mey Dane o sa ma multumesc cu alea 66 ca doar nu stau toata ziua cu ochii-n televizor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE LA TOATA LUMEA! Ce faceti harnicutelor, ati terminat curatenia generala? Eu mai am un pic si gata ca in afara de geamuri si perdele, casa mea este din nou vraiste! Are grija Alinut sa ma ajute, sa-mi dea de lucru nu care cumva sa ma plictisesc!

DAN JP...thank you!
KAWAICHAN, asa cum ti-a spus si Dan, iti lipsesc programele cu filme 315, 316, 317, care sunt gratuite. Bineinteles ca mai sunt canale cu filme, daca nu ma insel, care se platesc separat de abonament.In momentul in care te intereseaza ceva, deschizi si platesti.Oricum, ai facut treaba super buna! Vizionare placuta!
DEVYLLA, ai gasit ficat? Saptamana viitoare fac si eu cumparaturile pt. Craciun si sunt curioasa daca voi gasi.Pana acum nu am vazut asa ceva pe-aici.Te-ai decis in privinta costumatiei?
Fetelor, va pup pe toate, avem si un barbat printre noi, il pup si pe el, o zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Buna seara japonici,ati fost harnicute la scris,am vazut ca este si un barbat printre noi ¨¨¨¨Bine ai venit DAN¨¨¨¨
Fetele din AICHI -KEN eu nu pot venii la intalnire in Nagoya decat dupa anul nou,s-au ivit cateva probleme in fam si nu le pot lasa .Sincer tare mult as fii vrut sa vin la intalnire cu voi sa ma mai recreez si eu un pic cred ca merit si eu dupa atata curatenie generala!In general suntem bine Viki nu a racit ,i-am dat medicamente imediat si am scapat ca asta ar mai fi lipsit!
Inca o data scuze ca nu pot venii
pupici la nazdravanei!
ROXYSI VIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by shian

Dane,sa inteleg ca vrei sa vi si tu in Roppongi?Poate ai si tu chef de-o sarmaluta...pacat insa ca nu vom sta pana la 1:00 noaptea...

...as trece , pentru o sarmalutza , doua...dar cu atatea bonenkai-uri in perioada asta cam fac alergie la fauna din Roppongi.
O sa trebuiasca sa gatesc singur sarmalutzele , voi cum preparati carnea ? ca astia nu au carne mai grasa aici si ies cam tari ...
Btw , zilele trecute am gasit gogonele , le-am si pus la borcan , cu sare ....sa vedem ce o sa iasa .

--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

dane, scuze, de ce gatesti tu si nu sotia ???
eu nu gatesc nimic romanesc de craciun m-am saturat sa stau la cratita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by Dan_jp

quote:
Originally posted by shian

Dane,sa inteleg ca vrei sa vi si tu in Roppongi?Poate ai si tu chef de-o sarmaluta...pacat insa ca nu vom sta pana la 1:00 noaptea...

...as trece , pentru o sarmalutza , doua...dar cu atatea bonenkai-uri in perioada asta cam fac alergie la fauna din Roppongi.
O sa trebuiasca sa gatesc singur sarmalutzele , voi cum preparati carnea ? ca astia nu au carne mai grasa aici si ies cam tari ...
Btw , zilele trecute am gasit gogonele , le-am si pus la borcan , cu sare ....sa vedem ce o sa iasa .

--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.

dane eu fac sarmalele cum le face mama si mama le face cum se fac in Ardeal...asadar....eu cumpar carnea tocata de la un magazin unde pot sa cer sa fie mai grasa.In cazul in care nu poti sa cumperi carnea mai grasa,eu cand am facut lunile trecute luam de la raionul de porc sau vaca unde e carnea pt barbeque(nush daca se scrie asa) au ei niste pliculete cu grasime animala gratis care cica ungi gratarul.Cu aceste plicuri au iesit sarmalele mele aproape ca in Ro.Carnea o condimentez cu sare piper,cimbru,si mai am niste condimente din Ro pt sarmale.Si bineinteles amestecata cu orez.Iar impachetarea se face in foi mari(ca cica asa se fac prin zona Ardealului)
Eu m-am prins tarziu de gogonele ca avea bunicul sotului dar o sa pun la anul.

Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by Lory_k

SALUTARE LA TOATA LUMEA! Ce faceti harnicutelor, ati terminat curatenia generala? Eu mai am un pic si gata ca in afara de geamuri si perdele, casa mea este din nou vraiste! Are grija Alinut sa ma ajute, sa-mi dea de lucru nu care cumva sa ma plictisesc!
DAN JP...thank you!
KAWAICHAN, asa cum ti-a spus si Dan, iti lipsesc programele cu filme 315, 316, 317, care sunt gratuite. Bineinteles ca mai sunt canale cu filme, daca nu ma insel, care se platesc separat de abonament.In momentul in care te intereseaza ceva, deschizi si platesti.Oricum, ai facut treaba super buna! Vizionare placuta!
DEVYLLA, ai gasit ficat? Saptamana viitoare fac si eu cumparaturile pt. Craciun si sunt curioasa daca voi gasi.Pana acum nu am vazut asa ceva pe-aici.Te-ai decis in privinta costumatiei?
Fetelor, va pup pe toate, avem si un barbat printre noi, il pup si pe el, o zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

ieri am gasit ficat de vaca...daca pana la urma nu oi gasi de porc ma multumesc cu cel de vaca.Ce o iesi o iesi.Iar cu costumatia inca cercetez ca e si petrecerea nepoteilor.Si matusica tre sa arate cool nu?

Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

devylla, se pune si ceapa tocata marunt din cite stiu, daca vrei poti s-o calesti putin, ma rog daca vrei...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by devylla

dane eu fac sarmalele cum le face mama si mama le face cum se fac in Ardeal...asadar....eu cumpar carnea tocata de la un magazin unde pot sa cer sa fie mai grasa.In cazul in care nu poti sa cumperi carnea mai grasa,eu cand am facut lunile trecute luam de la raionul de porc sau vaca unde e carnea pt barbeque(nush daca se scrie asa) au ei niste pliculete cu grasime animala gratis care cica ungi gratarul.Cu aceste plicuri au iesit sarmalele mele aproape ca in Ro.Carnea o condimentez cu sare piper,cimbru,si mai am niste condimente din Ro pt sarmale.Si bineinteles amestecata cu orez.Iar impachetarea se face in foi mari(ca cica asa se fac prin zona Ardealului)
Eu m-am prins tarziu de gogonele ca avea bunicul sotului dar o sa pun la anul.

[/quote]
Ok , stiu de grasimea aia ,tot la gratar o folosesc si eu ...se mai curata un pic .Dar la supermarket nu pot sa cer carne mai grasa ca ...nu au , aia e ...asa ca , si mititeii imi ies putin mai tari decat la Romanika , dar macar au gust ...am condimente aduse din Ro .Mai lucrez putin la reteta anu` asta ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Akuma

dane, scuze, de ce gatesti tu si nu sotia ???
eu nu gatesc nimic romanesc de craciun m-am saturat sa stau la cratita.

...gatitul ma relaxeaza , dar retete complexe nu 2ochiuri si un cartof prajit .Te mai destinzi dupa presiunea asta de la job ...
Btw , un site interesant
http://www.how-to-bow.com/

Mergi la inceput