Viata in Japonia (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA FETELOR! Ce faceti? Cum ati dormit? Eu una ,in reprize. Acum profit de ocazie ca l-am dus pe Alinut la gradinita si m-am apucat sa va scriu. Cum ati petrecut ieri? Eu am smotruit de-am zapacit, inca mai am o gramada si parca nici nu mai imi vine sa fac nimic! Pe-o parte fac si pe cealalta...are Alin grija .

KAWAICHAN, eu am Sky Perfect Tv de vreo 4 ani si sunt foarte multumita!Asa cum ti s-a mai spus, poti sa rezolvi treaba cu lb. engleza din telecomanda, si sunt o gramada de programe interesante. De ex. eu cand ma trezesc dimineata, primul lucru care-l fac este sa dau pe CNN sa vad ce se mai intampla in lume. Apoi deschid calculatorul. Acum depinde si de ce pachet de programe ti-ai ales. Oricum, ai facut o treaba super buna!TE PUP!
Fetelor, vad ca sunteti foarte preocupate in privinta Sarbatorilor, cu intalniri( ce mi-ar fi placut si mie sa pot veni!), cu meniuri, curatenii generale, dar nici una nu ati spus daca v-ati pregatit si costumatia de Craciunita!Poate imi dati si mie vreo idee ca mai e un pic si nu m-am decis inca! Va las, ma duc sa ma apuc de treaba, in liniste ca ce a fost ieri aici...Va pup pe toate, o zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna japonici!

Merci fetelor pt raspunsuri dar nu am gasit ficat deloc nici in magazine ,nici in supermarket-uri,totusi mai am o speranta la vro 2 magazine,ma duc zilele astea in cautare.Magazin brazilian nu am in zona mea dar am un magazin Fadie ii zice....si are alimente europene si carne......dar nici acolo nu am vazut ficat de porc ...mai caut.Daca nu ata e nu le poti avea chiar pe toate.

Sky Perfect TV de unde il comandati si cat costa lunar?Ca asa imi mai lipsesc canalele de genul discovery,real TV...
Ce frumos ca va intalniti mai fetelor...mi-ar fi placut sa vin si yo...dar asta e....tare mi-ar fi placut sa ne cunoastem si personal nu doar virtual.Poate cu alta ocazie..Asa ca tot astept sa apara cineva si din regiunea mea ....noi facem un fel de bonenkai intre fete sambata mergem la karaoke si ne facem un pic de cap.
Lory_k chiar ca mi-ai adus aminte de costumatie....uitasem ca mai trebuie si asa ceva.....ma gandesc si eu

Pupici si o zi frumoasa

Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Lory ce idee buna cu costumatia, uitasem La Sky Tv mi-am comandat toate 4 pachetele, am fost cam lacoma . Bine, e o oferta speciala luna asta,toate programele(66de canale) pt 3500\. Mai platesc si chiria la antena vreo 450, in total 4000\ De-abia astept
Sabina se face comanda pe internet -se completeaza online un formular- si te contacteaza ei telefonic destul de repede, in 3-4 zile ca sa stabiliti data instalarii.Vezi ca luna asta au o oferta speciala Uite adresa lor http://www.skyperfectv.co.jp/en/guide/pack/index.html
Fetele mersi de info cu telecomanda, noi am mai avut tentative de dat pe bilingual da n-a mers, ori programele pe care le prindem noi acum (vreo 7) nu au bilingual ori e proasta telecomanda, ori nu stim s-o folosim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by kawaichan
La Sky Tv mi-am comandat toate 4 pachetele, am fost cam lacoma . Bine, e o oferta speciala luna asta,toate programele(66de canale) pt 3500\. Mai platesc si chiria la antena vreo 450, in total 4000\ De-abia astept

...din alea 66 lipsesc exact cele 3 cu filme toata ziua , 315-316-317 Star Channel , product code 020 --mai baga 1750jpy

--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eli

In Roppongi pe la 18? Shian???

deci pe 29 la 18.00 ,unde in 'No problem' ? dar vezi ca dupa 1.00 noaptea ies fetele 'din tura' mai trec sa se relaxeze cu o sarmalutza si un mititel ....

--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lory_k
AKUMA[/red], sa-ti raspund la intrebarea ta, eu nu l-as da pe sotiorul meu japonez, pentru nici un roman si pentru nici un alt japonez! Este un om extraordinar, care ma face fericita, langa care ma simt in siguranta, care prin comportament este departe de un japonez obisnuit, in afara de faptul ca are fata de asiatic, eu nu-l consider japonez! Este un om caruia ii place sa petreaca, sa aiba casa plina de prieteni, ii place sa calatoreasca, ii place sa danseze, orice ar face numai sa ma vada fericita atat pe mine cat si pe copilasul nostru.Eu una consider ca este destul de tandru, nu-mi lipseste noptile de-acasa, nu pierde timpul prin snack-uri, prefera sa petrecem cat mai mult timp impreuna.Tocmai de-aceea, eu il consider barbatul perfect, si nu l-as schimba pentru nimic in lume!Sper ca am fost destul de explicita , chiar mi-a facut placere sa-ti raspund la intrebare si sa-mi laud un pic sotul japonez!

Lorycika ....good job.

Mergi la inceput

quote:

Lory ce idee buna cu costumatia, uitasem La Sky Tv mi-am comandat toate 4 pachetele, am fost cam lacoma . Bine, e o oferta speciala luna asta,toate programele(66de canale) pt 3500\. Mai platesc si chiria la antena vreo 450, in total 4000\ De-abia astept
Sabina se face comanda pe internet -se completeaza online un formular- si te contacteaza ei telefonic destul de repede, in 3-4 zile ca sa stabiliti data instalarii.Vezi ca luna asta au o oferta speciala Uite adresa lor http://www.skyperfectv.co.jp/en/guide/pack/index.html
Fetele mersi de info cu telecomanda, noi am mai avut tentative de dat pe bilingual da n-a mers, ori programele pe care le prindem noi acum (vreo 7) nu au bilingual ori e proasta telecomanda, ori nu stim s-o folosim...

Merci Mihaela poate spre sfarsitul lunii oi reusii ceva...daca nu ramane la anul.Mie mi-a explicat sotul care sunt programele care se pot schimba in engleza sau in limba in care este vorbit...cand schmbi programele iti apar cu verde si galben...cele cu verde nu merg schimbate ele raman doar in japoneza iar cele cu galben merg schimbate si e din butonul acela...ti-as scrie si in kanji cum ii zice la buton dar nu stiu....poate mai tarziu ca nici nu m-am trezit bine...

Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by devylla

quote:

Merci Mihaela poate spre sfarsitul lunii oi reusii ceva...daca nu ramane la anul.Mie mi-a explicat sotul care sunt programele care se pot schimba in engleza sau in limba in care este vorbit...cand schmbi programele iti apar cu verde sau galben sau rosu ...cele cu verde nu merg schimbate ele raman doar in japoneza iar cele cu galben merg schimbate si e din butonul acela...ti-as scrie si in kanji cum ii zice la buton dar nu stiu....poate mai tarziu ca nici nu m-am trezit bine...
Cele cu rosu nu merg deloc!

Sarbatori fericite
bubulinele
Sabina

Sarbatori fericite
bubulinele
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Buna dimineata!

Dane,sa inteleg ca vrei sa vi si tu in Roppongi?Poate ai si tu chef de-o sarmaluta...pacat insa ca nu vom sta pana la 1:00 noaptea...

Da Eli,18:00.

Pupici si o zi buna va doresc!

Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

quote:
Originally posted by Dan_jp

quote:
Originally posted by Lory_k
AKUMA[/red], sa-ti raspund la intrebarea ta, eu nu l-as da pe sotiorul meu japonez, pentru nici un roman si pentru nici un alt japonez! Este un om extraordinar, care ma face fericita, langa care ma simt in siguranta, care prin comportament este departe de un japonez obisnuit, in afara de faptul ca are fata de asiatic, eu nu-l consider japonez! Este un om caruia ii place sa petreaca, sa aiba casa plina de prieteni, ii place sa calatoreasca, ii place sa danseze, orice ar face numai sa ma vada fericita atat pe mine cat si pe copilasul nostru.Eu una consider ca este destul de tandru, nu-mi lipseste noptile de-acasa, nu pierde timpul prin snack-uri, prefera sa petrecem cat mai mult timp impreuna.Tocmai de-aceea, eu il consider barbatul perfect, si nu l-as schimba pentru nimic in lume!Sper ca am fost destul de explicita , chiar mi-a facut placere sa-ti raspund la intrebare si sa-mi laud un pic sotul japonez!

Lorycika ....good job.

zise un barbat...

fetele, daca era pe 30 veneam si eu dar pe 29 nu pot...

Mergi la inceput