Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 6
Buluci spune:
In sfirsit , sper sa petrec si eu mai mult timp printre voi!
Am rezolvat problema cu netul, dupa lungi asteptari!
Locuiesc in alt apartament iar acum totul e pregatit pentru al 3-lea membru al familiei!
Felicitari mamicilor care au scapat, si multa rabdare celor care asteapta!
Eu am doar 33 s, dar azi am avut dureri prin partea dreapta pe jos, iar azi noapte ceva usturimi la urinat! Cred ca am racit prin zona crepusculara!Vedem noi, poate vine mai devreme ???!!!
wow, dar nu mi-am facut bagajul!!!!!!!!!!!!
O sa incerc sa va urmaresc !
Cristina Baku
pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci
anda77 spune:
in calitate de astrolog profesionist incepator:)) ma simt obligata sa va solicit sa terminati cu prostiile astea cu cele 12 zodii. Astea reprezinta doar pozitia soarelui intr-o zodie in astrograma unui individ si este doar una din cele 1000 de influente pe care personalitatea acestuia le primeste de la pozitiile planetare. cele 12 arhetipuri sunt f. generale, normal ca va certati ca o fecioara difera de alta fecioara. In ziare aveti 12 zodii si "horoscop"pentru ele deoarece ala care le face nu stie ora nasterii pt. toti cititorii, ori celelalte 999 de influente sunt primite in functie de ora si minutul nasterii.
http://community.webshots.com/user/anda1977
cristinamh spune:
Ina, io is balanta cu a: leu.... daca e bun calculul. stai sa termine anda cu ce are de lucru si-i mai bag doua ore de calculat.
cu nascarea.. ma, io am ceva cu presimtirile... de obicei simt diverse chestii... cel mai des pe-alea rele(ti-as da cel putin vreo 3 exemple, da's prea triste)... acum nu vad ce-ar putea fi rau sa nasc la 37 sapt... desi 38 ar fi mai bine... da' parca ceva nu-mi da pace. daca trec we asta stau linistita...
uite acum ma gandeam, a nascut bic, a nascut ripley, nu mai e nimeni sa se vaite ca nu mai naste, asa vreo luna de zile...
Cristina 37+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
Buluci spune:
V-am pus niste poza proaspete in noul meu apartament!
Cristina Baku
pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci
anda77 spune:
cristina, mi-a stat inima in loc cand mi-ai zis ca am scris 13:12. zic, n-oi fi calculat din start pentru alta ora si-am muncit degeaba...? NU, AM CALCULAT BINE, PENTRU 15:12, DAR AM SCRIS GRESIT IN MESAJ:)) PROBABIL IN SUBCONSTIENT AM VRUT SA SCRIU BA 3:12 PM, BA 15:12 PM..SI-A IESIT ALTCEVA...13:12:)) astrograma e corecta pentru 15:12..uf, ce ma speriasem ca am irosit juma de ora...
maria_alexia spune:
Buna fetelor!
Iarasi am cam tras chiulul de la discutii, recunosc ca ajung mult mai rar in fara calculatorului de cand sunt acasa...
Felicitari proaspetelor mamici! Ripley, de-abia astept povestea ta !
Noi ne ocupam cu turele prin oras. Cred ca stocul de hainute pentru primele 1-2 luni e deja suficient, incerc sa ma opresc acum, altfel o iau razna . Asa ca ne-am reprofilat pe scutece, paturi si paturici
Azi am cumparat deja esentialul, sper sa fie de ajuns: finet pentru 4 scutece, monton pentru inca 2, monton mai gros pentru pus sub saltea. Am gasit si un set dragut de pat: plapumioara, 2 aparatori, pernita si cearceafuri, la un pret super (650.). Si am ochit si shifon pentru confectionat cearceafuri pentru ele .
Harnica, nu? Bine, toate astea le-am rezolvat impreuna cu mama, ea imi va si coase toate cele.
Ne-am documentat si cu carucioarele si inca n-am gasit niciunul perfect (spre disperarea vanzatorilor din oras, cred ). Ce cautam noi:
- sa fie si landou (=spatarul sa se lase complet la orizontala)
- maner reversibil
- suspensii
- roti duble pe fata (= roti care vireaza)
Calitatile astea inca nu le-am gasit la nici un carucior , voi aveti vreo idee ??
Alte nice-to-have: greutate decenta, culoare placuta, material de calitate, pret sub 10 mil. daca e fara scoica.
Oricum, n-am reusit sa gasim nici un model care sa le indeplineasca pe toate, nu-mi vine sa cred .
Urmatoarele chestiuni pe lista: salteaua, si cosmeticele lui bb. Sper ca n-am uitat nimic.
In alta ordine de idei, daca mai tineti minte ultima runda de discutii cu greutatea... Ufff, vad ca iau din greu in perioada asta, in ciuda plimbarilor lungi si dese ... Sper sa fie totusi cum zice dr. T pe site, in luna 9 sa ma opresc, si inca sa mai vad si ceva regres in privinta asta, altfel e jaleeee...
Maria & bebik din burtik
anda77 spune:
chiar acum nu va mai calculez; eu mai am treaba la serviciu si apoi ma duc la dr.
mie imi face placere sa va fac astea ca ma relaxeaza si e ca si cum patrunzi in mintea cuiva mai mult decat te lasa el:)) si-n predispozitiile pe care natura si destinul i le ofera.
daca vreti, imi dati orele si locurile de nastere aici si vi le fac diseara acasa si vi le trimit pe pm daca este vorba chiar de voi.
ancaloredana, hai ca mai e putin:))
va pup acum.
andreea 35s+
ane_mary24 spune:
Buna gravidutelor si mamicilor .Eu aveam dpn pe 10 nioembrie dar se pare ca am o fetita tare puturoasa.Maine ne vom duce totusila un control ca sa vedem cat mai avem de gand sa stam asa.Am mari emotii vad ca toate feteleau nascut la termen .Am sa va mai dau de stire ca ma cam omoara asteptarea asta.va pupicesc pe toate.
lordra spune:
Buluci, cum statzi cu Revolutzia Portocalie p-acolo, prin Baku? Sper ca voua sa va aduca ceva mai bun, ca noua ne-a adus un mare KK....ca de obicei. Romānu-i condamnat pe vecie la conducatori tembeli.
Anda, ai dreptate cu zodiile. Difera foarte mult de la un individ la altul. Oricum, io tot cred ca zestrea genetica si educatia sunt cele mai importante. Ca sa dau un exemplu lugubru, 2 indivizi nascuti la aceeashi ora, minut si localitate ar trebui sa cam aiba aceleashi trasaturi, nu? Ori, daca unul are vreun sindrom genetic, se duca naibii toata socoteala. Sau daca unul face parte dintr-o familie de tzigani care-l scot la cershit, iar celalalt va fi crescut intr-un mediu normal, atunci sa vezi ce diferentze monumentale vor aparea intre ei, deshi, aparent, ar trebui sa mearga aceeashi linie prestabilita de astre.
cristinamh spune:
anda, uitam sa-ti spun,ca deja aia cu "nervozitate excesiva" imi scoate peri albi, si daca nasc mai devreme, de-aici mi se trage!!!
ane_marie... inteleg ca nu-ti place pe listutza cu termene depasite??
maria alexia, eu zic ca ai putea sa renunti la maner reversibil, daca le gasesti pe celelalte... si daca stai la bloc fara lift, ia in consideratie greutatea carutului... alea peste 10kg te cocoseaza la urcat, cu copil in ele...
Cristina 37+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra