Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 7
felicia74 spune:
[quote]Originally posted by lordra
Buluci, cum statzi cu Revolutzia Portocalie p-acolo, prin Baku? Sper ca voua sa va aduca ceva mai bun, ca noua ne-a adus un mare KK....ca de obicei. Romānu-i condamnat pe vecie la conducatori tembeli.
Chiar acelasi lucru voiam sa-l spun si eu. Chiar ma gandeam ca de aceea nu mai scrie Buluci, ca e in piata la demonstratie.
Maria_Alexia Tu te plangi de kilgrame? Pai pana pe la poza 14
ma intrebam unde ai lasat burta! Oricum daca ai energie sa faci ture prin oras, e bine de tine.
Felicia 36
Buluci spune:
Nemernica lor revolutie M-a impiedicat sa ajung la spital azi!Mi-a fost teama sa nu ramin blocata in trafic, exact ca-n filmele cu prosti!
Oricum, pe noi ca si straini ne afecteaza prea putin, si pe-deasupra nu ,ma intereseaza,, daca am probleme imi fac bagajul si plec in Australia!
Cristina Baku
pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci
ane_mary24 spune:
As vrea sa intru pe listuta fetelor cu sarcina intarziata dar nu stiu unde anume ?Poate ma puteti ajuta.
Gandacel spune:
Buna, fetelor!
In sfarsit reusesc si eu sa mai scriu. Am incercat mai intai sa citesc cam ce s-a scris pe aici de cand am inchis calculatorul ieri. Se pare ca ati fost foarte prolifice, indiferent de zodie!
Am sa imi spun si eu parerea despre unele din subiecte:
1. Carucior. Am luat si noi unul, pe care deocamdata il tinem in cutia lui, dupa usa. A fost doar 3.250.000 lei, se lasa la orizontala, se ridica, manerul poate fi pus a.i. bebe sa se uite si la mine cand ne plimbam, si la ceilalti de pe strada, mai tarziu. Are echipament de iarna, adica material gros, se inveleste bebe cu totul, pana la cap... Are loc de bagajel sub el si intr-o parte. Ce mi s-a parut mie mai important, pentru ca o sa scot copilul la plimbare fara ajutor, este ca se pliaza foarte usor, cu o singura mana, de la un buton de pe maner, fara sa fie nevoie sa mai tragi de nu-stiu-ce in care sa-ti prinzi vreun deget... Eu nu sunt prea fortoasa de felul meu, asa ca daca apas pe buton, pliez carutul, si nu il las in timpul asta pe bebe sa stea cine stie pe unde, sunt fericita! Asta pentru ca trebuie sa mergem cu liftul... Tot asa usor se si aseaza la loc. Tin cu piciorul, trag, si e gata de plimbare.
2. Cu termenul de nastere: cred ca o sa ma alatur si eu celor care plang sa nasca mai repede! Duminica ar fi termenul, insa azi dimineata am fost la control si nu sunt semne ca bebe se pregateste de iesirea in lume! Asa ca ne vom vedea la un nou control luni, adica DUPA termen! Pana acum, cu problemlee (maricele) pe care le-am avut cu sarcina, am trecut pe rand prin diverse stari: ne-am rugat sa trecem de jumatatea lui octombrie (ar fi fost balanta!), ne-am bucurat ca am intrat in scorpion si a mai crescut putin, iar acum suntem linistiti si aproape curiosi daca nu cumva e facut sa iasa sagetator!!!
3. Apropos de zodii: si eu cred in ele, insa numai ca sa-mi fac o idee cat de cat de "orientare". E gresit insa sa judecam oamenii dupa zodie si sa nu ne mai obosim sa-i cunoastem asa cum sunt. Mai ales ca, cu cat esti mai evoluat dpdv spiritual si ca educatie, nu prea te mai incadrezi in tiparele zodiei... Sunt curioasa cate dintre voi au dat semnele de instabilitate, nervozitate, mofturi, specifice gravidelor... Din cate reusesc sa-mi dau seama, destul de putine. "tiparul" femeii gravide, cred eu, se aplica tot asa, numai unora, poate celor la care poate hormonii au fost mult mai puternici decat restul componentelor organismulului!
Una peste alta, mi se pare un domeniu extrem de interesant de studiat. Mi-am luat si eu o ditamai cartea, am un soft, am si un site fain la indemana, insa timpul imi lipseste!
Anda, s-ar putea sa apelez la ajutorul tau sa-mi spui cand se vede ca as naste. Ce zici?
paula2003 spune:
Nu am mai intrat de mult, felicitari celor ce au nascut deja.
Paulacu Paul sau David???? 32+ siAlexandra
coralia76 spune:
Hello fetelor!
Am trecut pe la servici si bineinteles ca am intrat si pe Dc.Felicitari noilor mamici,sa va refaceti repede!
Eu sunt ok,de cand sunt acasa mi-am gasit o groaza de treburi de facut..deci nu ma prea plictisesc asa cum imi imaginam la inceput..pregatesc cate ceva pentru venirea bebelusei,miercuri merg la control si sper sa-mi spuna ca e pe drum...ca as cam vrea sa trec la mamici sa scap de burticica...desi dupa aia o sa fie alte pb...
Imi lipseste DC..asta e clar,dar o sa incerc sa mai trec pe la servici cand se poate sa va mai spun despre mine.
Numai bine si va pup!
Varsta bebelica
Poze cu burtica
Gandacel spune:
Silvia, carutul l-am luat de la un magazin numit "Lumea Copiilor" care este la coltul strazii, cum ar veni... Nu stiu daca mai au magazin si in alta parte. Insa am vazut carucioare ieftine mai demult si in Sir, care se pare ca e mai cunoscut. De acolo i-am luat carut unei verisoare, cand ne-a rugat acum vreo doi ani. Mie nu-mi place Sir... idei preconcepute! La "Lumea Copiilor" gasesc cam orice, si e mai civilizat. De aici am luat si patutul, si asternuturile, cadita, hainutele, pentru noi e aproape si ieftin. Poze n-am ca, ti-am zis, deocamdata e dupa usa in cutie! Maine montam patutul si il aranjam, ca nu mai am rabdare! Si el e dragut!
Initial, plecasem de la ideea ca tati le va cumpara pe toate cat suntem la maternitate. Platisem avans si le pusesem deoparte. Dupa care, m-au apucat mancaricii si le-am cumparat, am facut loc in camera pentru patut si in dulap pentru toate cele ale lui bebe (noi stam cam inghesuiti, deocamdata). Dupa care uite, nu mai rezist si o sa le si aranjez. Ce sa-i faci? Se cam lasa asteptat asta mic si cu cat e mai mare in burta mea, cu atat miscarile sunt mai de bebe, parca il vad dand din manute si piciorute in patul lui! Asa ca simt nevoia sa-i aranjez toate.
fee spune:
hello,
am fost si mi-am vazut comoara , daca ar fi dupa mine tare l-as lua acasa , dar trebuie sa mai ramana sub observatie
MULTUMESC TUTUROR FETELOR PENTRU CUVINTELE FRUMOASE SI PENTRU INCURAJARI , MULTUMESC ALINEI PENTRU SPRIJIN SI VA DORESC TUTUROR O NASTERE USOARA !
nu am avut timp sa ma uit la capitolele din urma dar o sa recuperez mai incolo
unn week end frumos
monica