Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata fetelor! Cam liniste azi...

Ripley, felicitari! Sa-ti traiasca micuta! M-am gindit la tine toata ziua nasterii si noaptea, la alaptare lui Sarah. Foarte frumos si numele. Asteptam poze, amu!

Irinuca- frumoase pozele baietelului! E blondut ca si micuta mea. Sa-ti traisca happy!

Anda77 - esti sigura ca micuta mea are ascendentul in fecioara???? Nu de altceva, fara suparare, please..., dar io urasc zodia asta. Ce poti sa-mi mai spui pe tema asta? Ce ai mai descoperit pe acolo? Hai, ca vad ca te pricepi....

Fetelor, numiti-ma nebuna, dar sunt happy - in week-endul asta imi vine soacra in vizita sa vada micuta! Si strabunica micutei, adica bunica mea, pe care o iubesc io tare mult.
Ina, nu te cruci, mai sunt si soacre de treaba pe lumea sta! Basca faptul ca e asistenta pediatru, deci imi va fi de un real folos, cu sfaturile pe care mi le da! Asa ca, de-abia astept! Nici una dintre ele nu a fost inca nici in noua noastra locuinta, asa ca e dublu eveniment!

Alta dandana - pe mine din cind in cind ma inteapa sinii rau. Si atuncea e semn ca incep sa curga. Nu tot timpul. Citeodata, ca niste junghiuri - mai ales sfircurile...oare asta sa-mi dea si febra de dimineata?

Poze cu mami si BB
Varsta Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

heee, se pare ca bb a inteles ideea cu "tre sa se nasca luni, 14", ca azi am gasit o bucatica de dop. . inseamna ca se pregateste...
ieri am primit o sapuneala de la dr. ca m-am ingrasat... mi-a zis ca m-a batut tot timpu la cap cu chestia asta din cauza ca, din observatiile lui, persoanele slabe nasc muuuuuuuuuuuuult mai usor. eh, alt iubitor de statistici .
alinus, sa nu bei nici un fir de alcool, ca zise doftorasu' ca impiedica contractiile (ma rog, el a folosit un termen mai stiintific, da' cine sa-l retina...
c & bbandrei - amr 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, pt. detalii ma uit acu' dar confirma-mi datele inscrise pe prima pag. : bucuresti, 2 nov 2005, 1:40 noaptea, nu?

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

uf, chiar sper sa nu-mi stric we, ca am un asa program frumos stabilit!!! sambata o intalnire care sper sa nu pice din cauza vremii urate de-afara... iar duminica program de voie cu tati... poate printre ultimele in care nu ne dorim sa dormim in timpul liber!
plus ca am abia 37+3, daca ar mai astepta un pic nu m-as supara!

anda, ce-ai facut cu YM-ul?? ai apucat sa incerci de-acasa??
si daca tot n-ai pt cine sa calculezi, ia aici niscai date... Andrei, 2 aug 2003, bucuresti, ora 15.12. stiu ce e leu cu ascendent in sagetator... da' mai mult... nu...

ilenuta, scutecele de bumbac se recomanda 80/80 atunci cand le folosesti sa infesi copilul. daca tu le folosesti doar sub capsor, sub bb... in cadita de baie, poti sa le faci si un pic mai mici sau dreptunghiulare daca asa se incadreaza pe metraj.

si de cand se tine neuronul meu sa comenteze cu sondele urinare... ma indoiesc ca n-ar fi de unica folosinta, tinand cont pe unde le baga... nu vad cum s-ar putea steriliza cauciucul...
iar partea cu infectiile tine mai mult de durata de mentinere a sondei, cat sta efectiv spatiul dilatat si expusi la diversi microbi... cateva ore dupa nu cred sa fie pericol, ci de la o zi incolo...

Cristina 37+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Anda, s-a nascut pe 2 noiembrie, la 1.40. Adica noaptea de 1 sapre 2, cum ar veni!

Poze cu mami si BB
Varsta Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Noki, draga, da ce-ai cu biata zodie Fecioara, ca ie o zodie atāt de buuuuuuuna. Uite, io-s un exemplar reushit al zodiei....barbate-miu e shi mai reushit ca mine. Din pacate pt. noi, fii-mea nu va completa duo-ul Fecioare din casa, asha ca vom avea de luptat cu o Sagetatoare, daca se va nashte la termen, evidement. Poate c-o sa aiba ascendent in Fecioara si, cumva-cumva, ne vom asemana tustrei.
Apropo, tu ce zodie esti de esti atat de incompatibila cu Fecioara?

Lavi02, multzam pt. lamuririle cu Libero . Io am deocamdata 2 pungi cu Pampersi, primite de la amici binevoitori, insa daca vad ca micutza va avea probleme cu ei, o sa trec pe Libero. M-ai convins in privintza avantajelor lor.

Mergi la inceput

Rezumat astrograma Sarah, Buc., 2 nov.2005, 01:40

Incep cu partile proaste, ca sa scapam repede de ele: Evolutia maladiilor va fi, in general, atipica, anormala. Posibile mici accidente in campul muncii. Tendinte catre nevroze. Impulsuri de agresiune intelectuala, fanatism sau ateism, inasprirea caracterului de lupta, schimbarea frecventa a opiniilor. Primejdii si conflice in calatoriile peste granita tarii natale. Neintelegeri cu cumnatele, cumnatii si nora/ginere. Pericol de accidente de circulatie din vina nativului. Posibil viciu al sotului.

Partile bune: destin norocos. Succes in relatiile zilnice, ascendent puternic asupra familiei, consideratie publica, succes in demersurile scrise, in activitatea intelectuala, talent literar, schimbari de opinii, deplasari zilnice numeroase, dar oratoric, calatorii pe distante scurte cu folos, relatii bune cu familia de sange, posibil succes scriitoricesc. Schimbari de domiciliu. Prieteni mai in varsta, posibila exploatare din partea prietenilor .
As vrea sa accentuez latura scriitoriceasca deoarece este f. bine reprezentata. Copilul este talentat si poate avea mare succes. Daca si-ar face o meserie din asta, ar putea deveni celebra, lucru important si din cauza ca nu vad alte talente deosebite profesionale, adica nu e foarte practica, e mai mult intuitiva. Bineinteles ca poate avea f. multe meserii, dar in publicistica ar avea mare succes.
Cam atat. Sa nu te sperie partile proaste, care sunt la toti in acelasi numar, dar diversificat. copilul poate fi orientat, asta e si scopul astrologiei. "astrele predispun si omul dispune"

ma uit acum repede si la andrei al cristinei si p-orma ma intorc la dosarele mele f. "pamantene", ca e ditamai teancul pe biroul meu

Mergi la inceput

cristina, in primul rand aascendentul lui andrei e in scorpion clar (daca ora e corecta), nu sagetator.

Mergi la inceput

Anda, esti o scumpa. Multumesc mult. M-au cam amarit partile negative, dar sa speram ca nu se vor concretiza. Despre partile pozitive - culmea, are niste degete ffff lungi. Mama mea a zis ca e o intelectuala innascuta. Poate chiar se face scriitoare.

Intrebare, totusi - tu ti-ai verificat pe propria piele ascendentul? Adica se aplica ce scrie acolo la tine? Cit de precis poate fi?

Poze cu mami si BB
Varsta Sarah

Mergi la inceput

cristina, FOARTE INTERESANTA ASTROGRAMA LUI ANDREI, hai ca ma apuc sa scriu ceva la ea.

Mergi la inceput