Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (131)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mda, merci de sfat carmen, pai nu cred ca e de foame ca de la 6 la 8 a stat in pat cu noi si fara sa planga, asta-i culmea. daca ii era foame cred ca urla el. l-am pus la 1 la nani, a vorbit el in felul lui dar doarme acum (2 juma). am motait si eu putin ca eram franta dupa treaba de azi, numa ca nu's ce fac vecinii, parca zici ca se izbesc in perete ca mi-au tulburat somnu. si ghici ce? nu-mi gasesc barbatu pe care-l lasasem cumintel aici la calculator. culmea ca masinile sunt...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata ! Am citit tot, sa vad ce-mi amintesc ...
Vrabiuta - bine ca dintii definitivi sunt ok, astia oricum pica, pupici Alexandrei !
Lia - arunca invitatie aici mamagiuliei@yahoo.com
Philip - felicitari pt job si spor la muca, pupam familionu` care asteapta socrela :-)
Mitzura - Tudor este extraordinar, pe bune, cred ca va ocupati mult de el si clar aveti cu cine !
Kim - pot sa zic ca MP este o cretina ? Oare n-o fi neam cu a noastra ? :-)))
Carmenp - Ilinca va manca direst cu tacamuri cand renunta la biberon, ai sa vezi, fara sa se porceasca !

Nu mai stiu ce vroiam ... stiu ca aseara am stat 3 ore pe afara si am alergat prin ceata, Giulia a fost incantata, era cu prietenul ei Arian, au zburdat printre frunze, asa frumosi sunt. Si vreau sa va zic ca am imbracat-o in cosmonaut ca era un frig ...

Un weekend frumos va dorim alaturi de cei dragi !!!

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neata, am avut o noapte de cosmar, ionut a tusit urit, are o tuse urita, urita, astfel ca de vreo doua ori a trezit-o pe ilinca, drept urmare ea recupereaza este 10 jumate si nu se da trezita. ionut ia calea doctorului in juma` de ora, alta distractie.. am pus niste pozici noi in albumul de noiembrie, adecalea aici http://community.webshots.com/album/494003529iLoIwe

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

philip, l-ai recuperat pe barbatu-tu? o fi pe la vecini...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna dimineata!

Stau si astept sa termine un nene cu picamarul tragand speranta ca David va mai dormi macar o juma de ora ca sa-si faca somnul de pranz...bai fratilor....cum draq ii apuca pe astia exact la 11 cand il culc eu?Da ' ce sa le fac?

Mai devreme cand sa-l culc incepuse asta cu galagia si saracul copil dadea sa inchida ochii si ..brr..brrr...brrr.. si se uita la mine si zicea "nenea" ca i-a tot zis mamaia zilele astea ca nenea de langa noi face galagie.

Si LIA...eu cred ca poti sa faci tu oruce ai face ..nu depinde de tine foarte mult...cand o sa fie el pregatit ,atunci o sa vorbeasca;eu nu cred ca exista o metoda sa-l faci pe bebe mic sa zica ceva;unii zic mai devreme(vezi Tudorel,Alessia),altii mai tarziu;

Si eu il pun pe David sa repete dupa mine si cuvintele pe care le stie ,le zice,dar daca il pun sa zica orice altceva,zice"aa?"...nu poate sa spuna..iar eu astept ..intr-o zi o sa zica...

Va las..azi iar o sa fie liniste..

Aaa..Olivia..da' chiar e razna MP!!!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

ci forfota pe-aici, dumnezule, mai mir cum de nu pica dcu`
mai intii raportez una bucata baiet cu laringita, tratament cu antibiotic si prednison, m-a exasperat medicamentul asta, de bine ce-am facut haleala pentru tot we, c-un praf de sare, nu mult, cit sa-i dea gust si fara s-o ard, iaca m-a aranjat medicul si tre` sa-i fac altceva lui ionut total nesarat, ufff...
lio, poti sa te pui in cap in fata lui, daca copchilului nu i-a vorbi apoi nu vorbeste, retete nu exista, nu tre` decit sa stai si sa vorbesti non stop cu el si cind o fi, o fi. stii ca blaga a vorbit la 4 ani, nu?
simona, in murmur de picamer si bordmasina au dormit si ai mei multa vreme, la fel ma intreb si eu, cum poate cineva sa nu faca treaba pina la 14 si atunci sa inceapa?!

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Hello!
Fetele nu ma dati disparuta ca inca n-am disparut,am fost doar la mama sa-mi vaz si io copchilu,asta dupa we de pomina cu nunta(stiti voi,aia la care am fost nasi)
V-am citit asa in diagonala,felicitari lui Stefan pt primii pasi si la cat mai multi siungurel!
De Alex ce sa va zic....e maaaaare si cand zic mare nu exagerez,a crescut fantastic in 3 saptamani cat nu l-am vazut eu si a invatat sa faca/zica asa de multe ca nu cred ca mi-ar ajunge doua pagini sa ma laud cu el
De vorbit vorbeste,pe langa alea uzuale(mama,papa,apa) mai zice autu(iaurtu),nani,taci(iti arunca cate un taci cand ti-e lumea mai draga),anana(banana) si multe altele.Daca il intrebi "cate mame ai Alex?" iti raspunde razand :"doo-doo"....a inceput si sa lege cuvintele in propozitii,deocamdata e la faza cu mama hai tai,mama taci,data(gata) aptele!Aaaaa si mori de ras cand il intrebi cum te cheama...iti raspunde Ale ale andu,si la intrebarea cati ani ai zice:doi-doi!In rest repeta tot ce aude,am zis intr-o seara ca soacra-mea e bau bau si toata seara a tinut-o cu bau-bauAr mai fi multe de spus,da' mi-e ca va plictisesc
Si evident ca am uitat ce am mai vrut sa va spun asa ca revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

saluti tutti

ce sa va mai zic? io am decis sa-mi obosesc gura mai putin si daca ma mai gandesc de doo ori ma si duc la serviciu ca poate asta-l ajuta pe al meu Dan sa vorbeasca si el altceva decat japoneza de balta, mama, papa, caca, tata si cateva onomatopee, cea preferata fiind "muuuuuuuuuuuuu" asta vis` a vis de intrebarea "cum face vaca?" Nu ma declar nemultumita, insa nu pot sa nu ma intreb ce nu fac eu bine si ce nu fac eu destul ca sa fie si al meu copil stimulat sa rpete/vorbeasca macar cuvintele ce le aude zilnic, simple, ca de alcatuit propozitii.....Deasta imi bat capul, ce nu fac eu ca lumea???

In plus, de ce are moftul asta sa ma care de mana prin casa desi poate foarte bine sa mearga si singur cand vrea. Are zile ca aia de ieri si azi inca, cand e pe dos, maraie si scartaie si zbiara daca nu ma clintesc sa merg cu el unde vrea. Cand e si taica-su acasa devine brusc sclifosit si nervos si are mereu treaba cu mine. Cand sunt numai eu cu el acasa ajung de fac si curatenie, cateodata in zilele mai bune, nu tot timpul. Taica-su se urca-n pat, cu telecomanda in mana si -l ia si pe asta micu langa el, cu ochii-n TV zi lumina daca se poate. Eu nu-s de acord cu asa ceva si i-am tot zis asa ba mai cu buna ba mai cu strigata, ca ar trebui sa coboare de acolo si sa-l antreneze pe Dan la o joaca, fie cu jucarii fie sa-l fugareasca nitel prin casa, la un bau-bau, la o ascunsa, ca sa faca miscare, nu e normal sa haleasca si sa se urce-n pat. In plus ala micu maraie ca nu-i place in pat dar nu-i place nici sa se dea jos asa singur fara taica-su dupa el. Taica-su refuza sa se dea jos din pat si uite-asa am eu probleme ca sare la mine cand ma vede intrand pe usa sa-i fac eu jocul. Innebunesc cateodata, asa ca azi, cand nu ma lasa durerea aia de cap si-s si in zilele alea Niagara, si mai e si nevricos Dan. Imi tot musc limba sa nu ma scape gura la el ca deh, daca eu l-am invatat asa, adica dependent de mine, tre sa tac, sa fac, si sa inghit, nu? Dar cum sa-l fi invatat? asta am stiut asta am facut, cu urmatorul o sa stiu mai bine, daca o sa mai fie un bebe 2 ever la mine in burta. O sa-l las singur cu orele sa fie independent de la nascare, na, asa-s io extremista, alcaida scrie pe mine.
Mai, v-am ametit de cap cu logoreea mea sau mai am putin dreptul azi? help sariti la mine, pe mine, cu sfaturi!

Mergi la inceput

da, carmen, l-am gasit, venise un prieten si-l luase cu masina lui pana in service, eu-l cautam in pijamale pe-afara...
la pupi sunt dintii, azi iar s-a trezit urland la 5 si 5 juma cand l-am dat cu gel si-a mai dormit pana la 7 si-un pic. ieri la pranz a dormit 3 ore...
va pup, ma-c sa fac ceva papa ca diseara aterizeaza strabunica (heheheh glumesc si eu), daca n-o fi luat avionu spre alta directie...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

carmen, am vazut frumosii tai, ce pofta mi-a facut ionut cu piureul cu pulpita, cred ca aasta papa, nu? si frumoasa ta...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput