Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (131)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Lio...sa stii ca si eu am avut problema asta cu luatul de mana si caratul dupa el...de ma exazperaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......si am inceput sa-i spun FOARTE FERM sa nu ma mai ia de mana si sa-mi spuna sau sa-mi arate ce doreste(de spus..l-am inteles ..nu putea;dar putea sa-mi arate)Sa nu crezi ca a inteles din prima!A urlat,s-a dat cu curu' de pamant,dar am facut acelasi lucru de fiecare data,fara sa-mi pese ca plange ,pana cand intr-o zi (si nu au fost asa multe)a venit sa ma ia de mana si imediat mi-a dat drumul si mi-a aratat ce vroia.

E adevarat ca atunci cand am inceput sa-i spun sa nu ma mai agate si doar sa-mi arate ce vrea ma ridicam si-i aratam ca daca are nevoie sa-l ajut ,o fac si daca "imi spune".

Asa ca fii HOTARATA!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lioo, nu dispera, toate astea se corecteaza, da` treptat si cu rabdare, gaseste-i un loc prin casa in care l-ai putea lasa in siguranta si maresti timpul pe care-l petrece singur, treptat, te descurci tu! oricum, am mai zis, pe la 4 anisori te intelegi mai bine cu ei, si pina atunci mai sunt vreo 2 ani juma, oleac`
philip, nu stiu ce minca ori piure ori orez nu-mi amintesc la care din mese i-am facut poza... o fi pilafu` ala de s-a prins, ia uite dom`le cu ce pofta mninca cupilu`, am sa-i mai fac... ce haleala ii faci strabunicii? fa o poza la oale, platouri si alte cele sa crap de invidie
lio si nu numai, un sfat de la mine nu din carti ci din practica, daca cupilu` iti prinde slabciunea esti un om halit, cind ai zis una pai cu aia mori de git.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna dimineata!

Mai,nu v-ati trezit?

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Da ce liniste azi pe aici, v-am gasit tocmai la pagina 2!
In sfarsit am si eu o zi libera, fara invatat, lucrat pentru servici sau altele prin casa , nu mai tin minte decat nu am avut o astfel de zi. A, sa nu va inchipuiti ca nu mai este treaba de facut, dar nimic urgent!

Lia, nu am reusit sa vad pozele! Mai asteptam inca o data link-ul.
Carmen, ti-am vazut frumusetile, mi-e imi place cea in care vine Ilinca pe post de arbitru
In rest v-am citit, dar nu mai tin minte. Pupacim pe toata lumea.

Eu am o problema cu iesitul afara. Nu vrea sa mearga pe jos sau daca merge, merge foarte putin. Eu mai ma descurc, dar o rupe de spate pe soacra mea si nu stiu ce sa-i fac. Azi dimineata am iesit afara si cand am ajuns jos am pus pe picioarele ei si iar a inceput sa planga ca vrea in brate. Am incercat sa o linistesc, nu a fost chip, asa ca am luat-o in brate si am urcat inapoi in casa. Voi incerca sa aplic si metoda asta, nu vrea sa mearga, inapoi in casa. Ce ma mira este ca nu vrea sa mearga afara, in casa, in magazine, in vizite nu are nici o probleme. Asa ca, daca aveti ceva idei,

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna,
pai sa stii, cam asa e si la noi, cu Danut, merge el ce merge pe jos, de manuta, dar nu stii cand vrea in brate, asa ca luam carutul dupa noi, e incantat sa si-l impinga singur...asa merge si 1 km fara mari mofturi. Totusi, chiar si asa, cand ridica mainile sa-l iau in brate, ca e satul de impins carutul, il iau, si apoi dupa nici 2 m ii spun ca ma dor tare mainile si-l il pun in carut, si gata, daca fac asa, nu zice nimic. In magazine daca s-ar putea, s-ar plimba toata ziua, sau prin casa. Io una nu plec pe distante lungi fara carut, si nici chiar pe scurte, ca are si el o ocupatie, iar eu am in ce sa-l car cand nu mai vrea pe jos, sau in ce sa-mi pun cumparaturile, ca se gaseste mereu ceva de cumparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mei, da ce cuminti am fost azi ...
De iesit afara nu a fost sa fie - aici e urit si ploua si e un frig tare !
Va doresc o saptamina super si sa ne auzim cu bine !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara!

Am intrat si noi putin pe aici sa va salutam si sa va raporatm bilant la 1 an si 3 luni(impliniti ieri):
-Sofi are 8 dinti si 2 masele;
-papa biberon de trei ori pe zi, cate 180 ml (oare e putin?)
-mancare cate trei mese pe zi, destul de consistent, e o mancacioasa;
-spune : mama, tata, tati, baba(bunica), babu(bunicul), peti(pestii), totocei(totosei), late(lapte), papa, ce e aia?, alta, ata(asta), apa, ubesc(te iubesc), haidi(haide), teci(treci), da-te, batze(in brate), mai!(se mira), tzitzi(tzatzi, pe care n-o mai primeste de o luna~!)
-are 10 kg si putin-cam putin!
Va pupam!

Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Fetelor, va salutam!

Ne-am nuntit, am dansat pana am rupt pantofii, ne-am distrat, ce mai...A fost o nunta faina! Tudor a fost vedeta in costumelul lui. Cred ca a raspuns de zeci de ori, fara sa se plictiseasca la intrebari de genul, cum te cheama, cum face magaru, cum face calu, etc, etc, adica intrebari la care stie el sa raspunda.

V-am ramas datori cu niste poze, asa ca enjoy...

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=503354930

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Buna seara si de la noi !

Izuca nu zice decit mami si tati eventual papa , desi intelege tot , asa ca sunt putin invidioasa pe bebeii care situ asa multe cuvinte .

In rest e foarte ingenioasa , cotrobaie peste tot , buzunareste pe orice vine in vizita la noi sau cauta in geanta . Oricum ideea e ca daca ii dau geanta mea cam 2 ore nici nu mai stiu de ea .

Ieri si azi am stat pe acasa , afara a fost urit nu am iesit in parc etc. Dar am lipsit cu scotch ( sper ca asa se scrie) sertarele , mai ales cele cu pix-uri ca toate chestiile cumparate pentru asa ceva nu i-au rezistat izei nici macar o zi . O sa vad acum ce efect are scotch-ul. Am surprize cind scot vreun castron din dulap sa vad vreun ursulet pe acolo desi sarca tanti imi tot spune ca sta cu ochii pe ea , dar mai scapa citeodata.

In afara de toate boacanele pe care le face tot ce gaseste pe jos ( inclsiv papuci, pantofi) arunca la gunoi , ca doar ne-am chinuit vreo luna sa o invatam ca ce e pe jos e cih.

Sa aveti o saptamana cat mai buna si plina de bucurii.

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

salutare
am citit si eu din urma...

Andries, hai ca pana la urma reusiti voi sa puneti si pozici.
SimonaR,daca iti spun ca noaptea trecuta am dormit si noi cu geamul deschis...ce zici? si toata noapte...dar era deschis in sus si era in camera alaturata....Am inlemnit dimineata cand am vazut...se pare ca n-are nimic piciuca mea...Doamne ajuta!
Carmen, am vazut pozicile....ce scumpa e Ilinca...cum se baga si ea in seama la trantele alea...Sanatate lui Ionut!Ce a zis doctorul??
Adina, deci Alex are doo mame...ha ha...ce scump....si aia cu bau bau e tare
Andrea,asa e si copila mea.....cand mergem cu carutzul afara, nu vrea sa tea in el, vrea pe jos...cand nu luam caruciorul nu vrea pe jos, vrea numai in brate de ma cocoseaza.In schimb magazinele sunt deliciul ei...aici seamana cu mine.
Olivia, ma bucur ca pana la urma ai reusit sa vezi pozele...
Cum stai cu fumatul?

Felicia si Andreea

Mergi la inceput