Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (131)
Raspunsuri - Pagina 9
baby-boom spune:
Hello, si de la noi!!!
Felicitari poznasilor pentru realizari
!!!!1
Io's pe fuga, ca mi-i un pic somn, si cum ma tzitzeshte
toata noaptea nu-mi prea permit sa ma dau p-aci...ca regret dimineata minutele nedoormite!!!
Vreau doar sa va zic c-a invatat-o hazbandu' pe
sa numere pan' la 5...deliciu, dragele mele, nu alta...si bestiutza a facut dupa ceva timp preferinta pentru 2 si face cam asa: io zic "uuu-nnuuuuu" ea zice "uu-nnuuu", io zic "dooooii", ea zice "doi", io zic "trei", ea zice "doi", io zic "patru", Elise, ea, evident "doi".....s.a.m.d.
Am ramas iarasi placut surpinsa ca se prinde de prin carticele ce si cum, adeca nu uita ce-i citesc io...cel putin vizul...seara, de obicei facem baita impreuna, si atunci ii citesc dintr-o carticica de baie cu mama si bebe hippo, si urmareste cu manutele, zice mama, zice bebe, dupa cum se deruleaza "actiunea" sa zic asa!!!!!
Si la faza cu carutul ne inscriem si noi....speculanati, ce sa mai zici!!!
Inca ceva sa va mai zic, si fug
: nu mai pot merge cu ea in magazine, ca face ca o matza turbata, urla ca vrea jos din carut...bun, o iau in brate...urla si se cabreaza ca un cal ca vrea jos din brate...facem si asta...jos o ia la goana in lung si-n lat prin magazin, si da pe jos de pe umerase, si alte tampenii de astea....
....eu chiar simt ca n-o pot controla la fazele astea...mi se pare prea mik sa pot face ceva...eventual s-o las acasa, nu??? voi ce ziceti???? PLIIIZZZZ, HHEEELLPPP....
Va pupam, si revenim, ca ne suntei dragi si drage!!!
p.s. Mitzura, ma bucur ca v-ati simti bine la nunta!!!!
...si, Carmen, io cand am incercat n-am reusit sa vaz poze...maine dau iar un try!!!!!
Florina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
philip spune:
mai, mie mi-a venit soacra si sunt cam ocupata dar promit sa ma revansez fata de voi cat de curand. daca va intereseza.mitzu, nu se vad pozele tale si eram tare curioasa sa ma uit ca tare mai sunteti frumosi.
philip
&andreea
copilasi dragalasi
roxanaz spune:
buna dimineatza dragelor!
imi pare bine ca va citesc din nou. in deplasare a fost ff bine dpdv al jobului, adica simpozionul a fost un succes, chiar nu ma asteptam la atat feed back pozitiv de la medici.
va urez tuturor o saptamana superba si fug sa citesc din urma!
leeloo2004 spune:
Buna dimineata dragelor!
Pentru mine incepe o saptamina de cosmar, asa ca nu imi pot dori astazi, luni, decit sa se termine cit mai repede saptamina...
In rest - aseara am tuns din nou piticul, a plins de nu va spun, dar nu cu lacrimi, iar acum arata ca un puisor golas si dulce... Tac-su mi-a spus ca l-am tuns prea scurt tinind cont ca vine iarna, dar lasa ca ii creste repede parul!
Duminica a fost ziua soacra-mii asa ca ne-am delectat cu mincare buna asa, ca inainte de cura pentru ca de azi gata, s-a zis cu mincarica asta daca vreau sa intru in respectiva rochie... Vai de mine!!!
Pupici multi pentru ca nu cred ca o sa mai pot intra pe forum decit eventual miine...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
naomi_ioana spune:
bine v-am regasit...revenim si noi dupa o absenta de patru luni si un pic si va spunem ca am crescut si sunt o adevarata domnisoara Am mers in picioare exact la 13 luni,inteleg amandoua limbi(romana si japoneza)insa vorbesc numai in romana...imi place sa ii spun lu'mama ACA(Anca)
,imi place sa ascult ABBA(mostenire de la tati),sa vad desene cu Micky si sa o "ajut "pe mami la curatenie.
Acum sunt un pic racita insa ,mami va promite ca revine cu
,va pupic
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Sun ruptaaaa, Giulia este toata o energie, toata ziua alearga si alearga si nu vrea in brate nici in carut, mooor, m-a terminat. Sunt franta, obosita, nu mai pot. Ieri a mancat ca sparta, a dormit 40 de minute si dai pana la 23,30, am scos-o in frig toata ziua, i-a placut la nebunie. De ce nu oboseste copila asta dupa atata umblat, fetelor ?
Am uitat sa va zic, la 1 an si 3 luni avem 10 kile si 100 grame, da` suntem luuungi 
Ufff, revin ca am de lucru.
Va dorim o saptamana extraordinara !
Editez - NAOMIIOANA - bine ati revenit, asteptam pozeee !!! 
_
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
ina32 spune:
Buna dimi,
Mitzura, Lia-eu n-am reusit sa vad pozele
.
Nici Radu nu vrea sa mearga pe jos cand il scoatem afara. Cand e cu bona...nu e nici o problema, bat parcul in lung si-n lat. Nici macar nu se cara cu caruciorul dupa ei...
Ieri a mancat de m-a speriat. Mananca el bine in general, dar ieri m-a hartuit toata ziua
. Cum ma vedea cum imi cerea papa
.
Doamna Bibi spune:
Buna dimineata,stiu ca n-am mai intrat de ceva vreme,sper ca nu va suparati prea mult pe mine
, accept chiar si putina bataie...
Oricum,mi-au mai trecut supararile mele, astae, accept viata asa cum e si merg mai departe.
Aviz mamicilor care se simt obosite si nervoase,credeti-ma pe cuvant ca trebuie sa mai iesiti si voi, o iesire in oras nu stiti ce minuni face,mai ales ca voi aveti si tata pentru copil,poate sta cu el cateva ore,iesiti la un film,la un restaurant,chiar la cosmetica,la sala de sport...eu va spun ca am inceput sa fac toate astea si deja am moralul mult mai ridicat.
Si ce daca sotul vostru se crizeaza ca iesiti,si ce daca face ca toate alea ca lasati copilul cu el,nu trebuie sa va stresati si mai mult,ce ei daca vor sa iasa stau prea mult pe ganduri?????? Avem acealeasi drepturi,nu sunt cu nimic mai superiori noua ci din contra... Nu spun ca nu-mi lipseste tatal lui Bogdanel,ba chiar foarte mult si conteaza mult sa ai pe cineva alaturi,dar prefer sa fiu singura si sa-mi fac programul asa cum vreau decat sa vad ca am pe cineva alaturi si nu ma intelege deloc si nu ma ajuta,ba chiar se ratoieste daca zic ca ma duc si eu la coafor...dar cand e vorba sa plece undeva pentru el nu e nici o problema...Hai ca m-am revoltat!!!! Trebuie sa puneti piciorul in prag!!!!
Hai sa va povestesc si de Bogdan....un mare smecher,a invatat tot felul de smecherii,se piteste si asteapta sa-l gasesc,a devenit deosebit de dragastos,ma pupa,ma ia de gat...
,vorbeste de toate,nici nu mai stiu cu ce sa-l laud...iubirea mea mica!
Hai ca m-am intins, mai intru cand mai pot.
Va pup pe toate.
Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004
Mimilinca spune:
Buna fetelor
! De fapt lunea este cam nasoala, as usual, dar ca asta.... Cu balamuc la servici care pare ca nu se mai termina.
Respir acum un pic, ca sunt in pauza de masa.
In weekend am fost la Tulcea. Cam obositor, dar frumos. Ilinca s-a jucat cu verii ei si se tinea dupa ei ca un catelus. Ei s-au pus in mintea ei asa ca s-au distrat de minune.
Ce vroiam sa va intreb: v-ati confruntat vreuna cu rau de masina la puiuti? La dus, Ilinca a dormit vreo 2 ore, s-a trezit, a tinut-o tot intr-o maraiala, a baut un biberon cu ceai si a vomitat aproape imediat. Este a doua oara cand patesc asa ceva cu ea, insa au fost si drumuri lungi facute cu masina fara incidente. Ce spuneti, o fi rau de masina? La intoarcere am venit fara probleme, desi nu a mai dormit si s-a foit numai in capul meu. Nu a vrut sa stea in scaunul ei decat 15 minute.
Am cateva poze noi din ultimele 2 weekenduri:http://photos.yahoo.com/luminitachiriac03
O saptamana frumoasa si usoara!
Si 
la toti copiii vorbareti (sau mai putin), mancaciosi, (sau mai putin)si plimbareti (pe jos sau in carucior)
leeloo2004 spune:
Lumi, eu am avut de cind ma stiu (adica inclusiv in copilarie) rau de masina - chiar si acum daca stau in spate la masina...asa ca s-ar putea sa fie si asta.
Monica, dar ce vehementa si hotarita esti! Iti dau dreptate - din cind in cind ne mai trebuie si niste momente pentru noi insine...fac adevarate minuni!
La mine momentan e liniste - am mincat si acum inapoi la treaba!!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.