Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (131)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dupaamiaza!
Am fost si noi pe afara, sa scoatem oleaca nasu' in frig, ne-am jucat prin frunze, ca nu am mai luat carutzul, am trecut si pe la nisip, dar nu era nici un copil, a iesit si soarele putin din picla si ne-am intors acasa, dupa ce am trecut prin bazar si ne-am cumparat un joc si o geaca !
Lumi, am vazut pozele, o dulceata fetita ta, cum cinta ea delicat la clape !
Mitzuleee, nici eu nu reusesc sa vad cum a fost la petrecere ! Mai da-ne linku odata ...
Monica, bine ai revenit, ne intrebam ce mai faci ! Da' ce hotarita esti, nu gluma ! Ai dreptate, anyway ...
Si pupici tuturor !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

salutic.
andrea, incearca cu o jucarie dintr-aia care s-o traga dupa ea, poate o tenteaza in felul asta daca nu, carutul, stii, am observat si la ilinca, din cauza ca e gros imbracata e super mofturoasa, da` cind nu mai vrea sa mearga o pun in carut si gata.
felicitari tuturor copiilor vorbareti, mey, ma paste si pe mine o in vidie, da` si cind vom incepe a vorbi, lasa, lasa
mitzuro, sa va fie de bine distractia!
felicia, pai ca sa zica, laringita puternica, iar prednison, drept urmare vreo citeva zile abesnteaza de la gradi, bucuria lui, necazul meu ca am de-a treaba, de nu-mi vad capul...
florina, nu ai ce sa-i faci, este prea mica si nu intelege, doar sa-i distragi atentia cu altceva, ceva ce stii ca ar interesa-o...ai reusit sa vezi pozele?
philip, nu inteleg de ce sa fii ocupata daca e soacra-ta, io iti doresc distractie maxima!
daria, stii ce cred io? ca tu o obosesti prea tare pe giulia de zici ca adoarme greu seara, incearca sa o culci seara mai repede, ei au niste reactii foarte ciudate la oboseala, este parerea mea, da` sa stii ca si io m-am fript de multe ori.
muniq, imi creste inima cind te vad asa, sincer, ma bucur! bun sfat, de l-am pune in aplicare sigur ar da roade.
lumiiii, eu! ionut vomita de rupe in masina,da` de cind am descoperit noul metrochopramid (nu stiu sigur daca am scris corect) am rezolvat problema. vazut moatza mica, pupam dulceata care cinta la orga, sper ca orga e...
ia uitati-va aici http://www.9am.ro/revistapresei/Monden/22575/Si-vedetele-au-zile-mai-proaste

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

!

Raportez: Cupchil culcat aseara dupa 11...si trezit dimineata asta la 8...fix....(recunosc, cu ajutorul telefonului)
..la amiaza a dormit 20 minute, de la cap la coada...io deja scoteam aburi...
...dupa inca 3 tentative de adormire a bestiutzei, am reusit acum 10 minute...
...va dati seama ca tot programul meselor s-a dus pe rapa...bleah!!!

Daria, sa stii ca si io am imbracat-o pe Elise in cosmonaut, deja...e rece afara, mai ales seara si dimineata!!!

....si azi a zis prima data cum o cheama....ZIZE....noi o intrebam de cave timp bun, si se uita asa prostita la noi, si noi cu niste priviri rugatoare, ca dade, dade se indura si ne face ziua fericita...nika pan' azi!!!

Va pupam pe toate si toti!

..dau fuga sa vaz niste pozici cu poznasi, ca ma inveselesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

CARMEN.......orbisi, mama!!!! Nu mai pot!!!!!HAHAHAH!!!...din ciclul eu sunt blonda si se vede...credeam ca doar danielei @ Gyorfi i se petrec asemenea nenorociri...hai da-o naibii de treaba...hidos nu alta....si asta se cheama vedeta!

....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Carmen - am incercat fara fugareli; am lasat-o cumintica la 22 in patutul ei, radea la noi, pupici si am plecat. Pe la 12 am revenit ca radea ... a tras perdelele si ghivecele si se juca cu pamantu` pe intuneric si radea; culcatu` a durat inca 2 ore, dimineata la 8 gagica era fresh, noi morti ! Daca o culcam cu noi la 22, la fel, pana la 12 zburda, ne pupa, vorbeste

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Buna fetele!

Gata,am revenit,reparate cica...de azi dimineata tot citesc din urma,am citit atatea capitole,incat am uitat tot binenteles...dar din ce-am retinut:
Felicitari Ema,ai reusit sa lasi tigarile,un lucru extraorinar,bravo.
Felicitari ,Stefan,pentru primii pasi,la mai multi si pentru mami,iti tin pumnii sa reusesti sa intri in rochia respectiva.
La multi ani!Carolina,cu mare intarziere,asta e...oricum iti doresc sa ai parte de tot binele din lume,alaturi de familia ta minunata.
La multi ani!tuturor ce si-au sarbatorit ziua numelui de "Mihail si Gavril".
Carmen,multa sanatate tzucurelului...si mai voiam sa-ti zic ceva dar nu mai tin minte....
Da,Nicole,avem un VW,inchis la culoare si stam pe langa piata Bobocica,nu stiu cat e de aproape sau departe de voi...stati in vitan?
Am vazut ca sunt si poznasi noi,le urez si eu bun venit si lui NaomiIoana,bine ati revenit!
Am vazut mullte pozici,toti numai copii frumosi,ii pupam pe toti si pe mamicile aferente,in egala masura,fara discriminari.
Dorim sanatate tuturor bolnaveilor si insanatosire grabnica.

...nu mai stiu ce am mai citit...noi suntem bine,crestem,facem pozne,am inceput sa ne intelegem si prin cuvinte,incet,incet vin toate...a fost racita picea,dar spre rusinea mea nu am fost la dr,fiindca nu facea febra,avea doar muci,am reglat-o din sirop de muguri de pin,oscillo,ambroxol si picaturi de nas...eu in schimb sunt suparata,m-a anuntat fratele meu ca bunicul a facut o semipareza,stau in tensiune,nu stiu mai multe...uf,ma rog sa fie bine...

Va pup,ca m-am lungit ca pomana aceea,stiti voi...

Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Carmen, m-a dat gata "kurutz greu", ca sa te citez...ce seriaosa e domnisoara frumoasa...nu va plictisiti, vad eu, nu va plictisiti deloc!!!!
....scumpi, Doamne, scumpi toti!
...si pozele lui Lumi le-am vazut, astea noi.... si voua, ca si piciul tau e o printesa scumpa!
...da' la Mitzura nu reusesc sa intru, ca-mi cere sa ma loghez......

Pupici la toata lumea!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andreeab, imi pare rau de bunicul tau, nu ne-ai dat nici uin motiv pentru care sa-ti motivam absentele si sper sa-ti amintesti ce vroiai sa-mi zici.
daria, ce sa mai zic.... io totusi as schimba ceva in programul ei, poate as baga-o mai repede in pat decit o faci de obicei...
aliooo, schimbul 3?!

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Neata si de peste ocean. Mai dar frumosi mai sunteti.
Eu ca intotdeauna dorm pemine, desi ieri am fost libera, si ar fi trebuit sa dorm.Sau mai bine spus ar fi fost indicat sa dorm.
Incepe o alta saptamana. Mama ce urasc lunea.Vreau sa fie vineeeeeri.

Pupici.

Liliana

A, am vorbit ieri cu frumoasa mea. A fost asa de simpatica. maica-mea ii spunea "zi mamaie" si Adela "babaie", o sti ea ce o sti. A si avem si noi un amorez, care sambata a stat toata ziua cu noi in brate. Are 7 ani si e mort dupa Adela. A venit de la 100Km special sa o mai vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata mamici si pitici!
O saptamina buna!

Mergi la inceput