oare este bebe sau dereglare?
Raspunsuri - Pagina 4
numeioana spune:
Toate cele bune, Poliana! Si abia asteptam sa vedem poze cu bebe si cu burtica!
POZE
Ioana
poliana spune:
Va multumesc din inima. Am facut si un test clear blue si sunt 2 liniutze foarte clare. Da, am ciclu regulat la 32 de zile. astazi trebuia sa imi vina si tot astazi mi-a iesit testul pozitiv.
Singurul lucru deosebit pe care l-am facut luna asta fata de toata perioada de 2 ani de cand tot suspin dupa un test pozitiv a fost un tratament cu antibiotic si antiinflamatorii pentrru ca luna viitoare trebuia sa fac hsg. Sunt putin ingrijorata din cauza faptului ca am facut acest tratament desi l-am terminat chiar in perioada de ovulatie.
Va multumesc inca o data si tuturor bebele dorit!!!!!!!!!!!!!
POli
asi spune:
Poliana felicitari!

Nu cred ca tratamentul are vre-o influenta.Sarcina usoara si un bebe sanatos!
monicutza_bb spune:
Am si eu o veste extraordinara: sunt insarcinata 
Am facut in dimineata asta al treilea test si de data asta a iesit pozitiv. A doua liniuta se vede atat de clar acum... ![]()
poliana felicitari si din partea mea, sa avem o sarcina usoara si bebei sanatosi.
Fetelor, va multumesc mult pentru suport, a contat enorm cand nu stiam ce sa fac si ce sa cred.
Monicutza_graviduta 

"A likely impossibility is always preferable to an unconvincing possibility" - Rhetoric by Aristotle
roandre spune:
Felicitari Poliana...si monicutza_bb, eram sigura ca e bb....felicitari inca o data si va doresc la amandoua sa aveti sarcina usoara si bb sanatos la sfarsitul celor mai minunate luni din viata voastra!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
numeioana spune:
wow! Doua dintr-o lovitura!
Haideti, nu se mai inscrie nimeni? Misto subiectul! Felicitari, fetelor! Bebei sanatosi si frumosi!
Si sarcini usoare!
POZE
Ioana
alexia28 spune:

FELICITARI MONICA!!!!

FELICITARI POLIANA!!!
Sa aveti sarcina usoara si bebei sanatosi!

Adriana mica spune:
Felicitari, Monicutza!
Felicitari, Poliana!
Imi amintesc cum, cu doar cateva luni in urma, ma bucuram de o veste similara, si impartaseam bucuria cu prietenele de pe DC, asa cum faceti si voi. Si tot aici am gasit consolare si sustinere atunci cand... De aceea, cu riscul de a parea usor pragmatica in asememnea momente de euforie, va recomand cu caldura sa va alegeti un medic in care sa aveti incredere, si care sa fie dispus sa raspunda intrebarilor voastre.
Va urez din inima sarcina usoara si bebe sanatos de care sa va bucurati.
Barza
Adriana
Madana spune:
Doua
in aceeasi zi?
Cred ca o sa stau si eu pe aici ca vad ca se ia
.
Felicitari Poliana.

Felicitari Monicutza.

Sper sa aveti sarcini usoare si
frumosi si sanatosi.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"