oare este bebe sau dereglare?
Raspunsuri - Pagina 5
bubulina1 spune:
Felicitari, Poliana! Felicitari, Monicutza! Va urez sarcina usoara si bebei sanatosi!

"Speranta moare ultima"
carma spune:
Buna dimineata fetelor,
Monicutza, ai vazut ca a fost sarcina? Ce emotii mi-ai dat. Stiam eu ca daca vezi o cit de vaga a doua liniuta, e sarcina. Vreau si eu liniuta nr. 2 pe testul meu!
Felicitari inca o data. 

Sa fiti fericiti toti trei!!
Carmen 
ingeras26a spune:
Felicitari Monicutza bb! sa fie sanatos si bb si mami:))
Pe Poli am mai felicitat-o o data, dar o mai fac, pt ca merita! Felicitari Poli!!!
Pupicei multi de la un ingeras care spera si iar spera :))
ingeras26a spune:
Monicutza bb, sa inteleg ca testul ti-a iesit ++ de-abia in z 41?? pot sa incep si eu sa simt fluturasi in stomacel? Eu - z37, la eco nu se vede nimik, test neg in z 34.
Ingeras
monicutza_bb spune:
multumesc mult fetelor pentru urari 

. Acum trebuie sa avem grija de noi (deja vorbesc la plural
) si sa mergem cat mai repede la medic.
ingeras eu am facut 3 teste pana acum: primul seara, in a 32- zi, cu a doua liniuta slaba (trebuia sa ma uit de foarte aproape sa o vad); al doilea dimineata in a 35-a zi, care a iesit negativ si care m-a demoralizat total; al treilea test, tot dimineata, in a 41-a zi, foarte pozitiv (atat de frumos se vede a doua liniuta rosie...). Poate se vedea si mai devreme, dar mi-a fost frica de o noua dezamagire. Intre timp ma gandeam la tot ce se poate mai rau, cum rushii nu veneau, simptome nu aveam deloc, nici acum nu am (decat sanii, care dor ca naina).
O mamica cu experienta mi-a zis ca daca nu vine CM este semn bun (la varsta mea) ca sunt mari sanse sa fie bb, si ca un test de sarcina este elocvent cam dupa o luna de la presupusa conceptie.
De ce nu faci testul de sange? Este cel mai sigur.
Pupici si sper sa fie bebe si la tine si la toate fetele.
Monicutza_graviduta 

"A likely impossibility is always preferable to an unconvincing possibility" - Rhetoric by Aristotle
raalucutza spune:
poliana doamne ajuta sa ai un bebe sanatos!care sa nu iti dea batai de cap in timpul sarcinii si de care sa te bucurii toata viata!multa sanatate!
raluca
raalucutza spune:
wowwwwwww si citesc mai jos si vad ca si monicutza_bb e gravidutza!!!felicitari

!sa ai multa sanatate ca-i mai buna decat toate!!pupici
raluca
raalucutza spune:
aaa si ingeras nu dispera!continua sa speri!e un semn bun daca nu iti vine rushii!adica nu un semn bun este un semn ffffffffffffff bun primul care iti spune ca esti gravidutza!si cu testele mai ai rabdare un picut!ce spuneam si mai devreme mie mi s-a intamplat sa am calduri cand am ramas gravi si nu stiam!sanii super durerosii!tu?
raluca
raalucutza spune:
tocmai vad ca ingeras nu mai scrie nimic!o fii sau nu o fii gravidutza?sa imi raspunda si mie cineva!
raluca