oare este bebe sau dereglare?
Raspunsuri - Pagina 6
ingeras26a spune:
Ralucutza, iertare!
Am scris peste tot in afara de aici...mi-am facut test de sange in z40 si a iesit valoarea 0, deci nu este sarcina, din pacate. Am plans, acum imi revin siu o iau de la capat. CM tot nu a venit, iau Duphaston (azi este z3) si astept sa vina. Inecpt stimulare cu Clostylbegyt cand vine CM.
Pupicei, sarcina usoara si ai grija de tine si de bb!
Ingeras
Teodora D. spune:
nu am intrat de mult la subiect si
ce-mi vad ochii- doua dintr-o lovitura!![]()
Monicutza, felicitari inca o data
, Poliana-ma bucur enorm cand citesc povesti cu multa analize si multa asteptare, dar cu final fericit, felicitari si tie, sa fie intr-un ceas bun la amandoua si nu mai e asa mult pana vom povesti la "parintii intreaba"!
Ingeras, iti tinem pumnii sa apara si la tine a doua liniuta ,cat mai repede!
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
delilu spune:
Va scriu si eu cu speranta ca-mi dati si mie un sfat.
Sunt in ziua 44 CM si nimic. Am facut 3 teste de sarcina si nu a iesit nimic. In a 27 zi am avut un pic durere de burta ca si cum ar trebui sa vina dar nimic. Nici o picatura. SI nimic nici pana in prezent. Acum nu mai mai doare nimic. Singurul lucru care a fost deranjant in perioada asta a fost urinatul mai des. Sanii nu ma dor, dar e doar o usoara jena la nivelul mameloanelor. Ce ar putea fi?
Pana acum vreo 3-4 luni am luat pastile anticonceptionale. Dupa intreruperea lor mi-a venit la 30 de zile. Acum deodata intariere.
Ce parere aveti din experienta voastra si ce e de facut?
Zina spune:
Felicitari Poliana si Monicuta, ma bucur pentru voi. Am citit ce s-a scris aici, si pot sa va spun ca eu am facut vreo 3 teste inainte de-ami veni ciclul cu vreo 10-12 zile si a iesit si a doua liniuta, dar mult mai slab vizibila, ca sa fac acum 2 zile inca un test si sa iasa negativ. Voi spuneti ca nu se poate ca un test sa iasa pozitiv si sa nu fie sarcina. Dar mie mi s-a intamplat o data si nu eram graviduta. Am deschis si eu vreo 2 subiecte pe tema asta, acum eu ce sa cred? Mai am vreo 3-4 zile pana la ciclu si ultimul test a iesit negativ. Ce inseamna cand iese pozitiv si apoi negativ, ca eu nu mai inteleg nimic.
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by Zina
Ce inseamna cand iese pozitiv si apoi negativ, ca eu nu mai inteleg nimic.
avand in vedere ca o parte din sarcini se pierd inainte ca femeia sa stie ca e gravida, ar putea insemna ca sarcina a existat(test pozitiv pt. cine s-a grabit sa-l faca) si apoi s-a pierdut, iar menstruatia care apare e de fapt un avort; asa presupun eu, pt. un raspuns exact poate fi intrebat un ginecolog.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
monicutza_bb spune:
Zina din cate stiu eu un test de sarcina (ca sa fie concludent) trebuie facut dupa ziua in care trebuia sa iti vina CM, nu inainte. Eu am inteles ca tu ai facut nenumarate teste cu mult timp inainte si nu cred ca avea ce sa iasa. Zici ca ai facut teste cu 10-12 zile inainte de CM. Pey asta este foarte aproape de ziua ovulatiei si (eventual) a conceptiei. Nu cred ca exista vreun test de sarcina care sa depisteze hormonul HCG (care la o potentiala sarcina asa de micuta are un nivel scazut).
La mine a iesit testul pozitiv in ziua 41, asa ca macar asteapta sa vina ziua de CM si vezi atunci. Sau fa-ti test de sange, acolo cred ca iese mai repede.
7+
"A likely impossibility is always preferable to an unconvincing possibility" - Rhetoric by Aristotle
gabiu spune:
Sunt in ziua 31 si test negativ clar, fara dubii si fara liniuta slaba, temp.dimineata =37.17. Sa fie dereglare de la utrogestan?
Ciclu normal de 30-31 zile.
Ce parere aveti?
gabiu spune:
Imi raspund tot eu:
Cred ca mai mult as vrea sa se intample ca mai sus = sa fie bb, dar nu am nici macar o speranta, simptome chiar deloc, fara sani durerosi, fasa sete, fara urinat des, chiar nika.
Sper in continuare dar.....mi-am cam pierdut speranta, au trecut deja 4 ani.
Tabitha spune:
gabiu: nu am ce parere sa-ti dau, ca eu nu iau in serios decat intarzierile care depasesc 4-5 zile, in rest o fi vreun ciclu anovulator. Totusi nu trebuie sa ne pierdem speranta, pentru ca optimismul duce la favorizarea hormonilor... Hai sa credem in sansele noastre
lauricipani spune:
gabiu, daca iei utrogestan este posibil ca menstra sa intarzie fara sa fie sarcina. eu zic sa mai astepti, nu este obligatoriu sa ai semne, si sa m ai faci un test daca nu vine peste 2 zile. Succes!
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici