oare este bebe sau dereglare?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Testele de urina nu sunt fidele 100%.Poate ca sarcina ta nu e destul de mare pentru ca concentratia de hormon din urina sa pozitiveze testul.Daca nu vine ciclul e un semn ca acolo in burica sunt okisori.Poate ca mai trebuia sa astepti cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Monica, mai fa un test!
ca sa te imbarbatez-prima oara cand am facut testul mi-a iesit negativ, am inceput sa plang, sora mea a postat pe DC in speranta ca voi primi niste incurajari, am primit, am repetat testul peste 3 zile, dupa 10 minute l-am aruncat la gunoi ca nu se vedea nimic, pe urma am avut o presimtire, l-am scos din gunoi si era acolo- o liniuta care abia se vedea, dar exista! am pastrat testul toata ziua si pana seara liniuta s-a mai accentuat putin.
iar la urmatoarele teste a iesit mai clara. asa ca nu-ti pierde speranta!

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

bine ca acum nu ne mai spui nimic!eu tot asteptam sa te felicit!cum aramas??esti gravi sau nu?

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Monicutza bb, ce se intampla? Hai, spune-ne ca eshti gravi!!!

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carma spune:

Monicutza, te salut

Daca eu as fii vazut o cit de vaga a doua liniuta pe test nu as fii stat ca tine pe ginduri. Sigur esti gravidutza!!! Sa fie intr-un ceas bun!!! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.

Mergi la inceput

Monicutza, eu sper ca esti insarcinata!!! Ne spui si noua cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poliana spune:

Dragele mele,
Monicutza probabil nu are inca un raspuns, dar profit de subiect sa va dau eu unul.
Am un test cu 2 liniutze(primul din viata mea) facut in urma cu jumatate de ora. Probabil nu va mai amintiti de mine dar va spun eu pe scurt. Sunt pe lista de la aspirante de mai bine de un an si astept rezultatul asta de mai bine de 2 ani. Va scriu pentru ca stiu ce bine imi faceau mie povestile cu 2 liniutze. Va scriu pentru ca vreau din tot sufletul meu sa va transimt mesajul "nu va pierdeti speranta".
Am facut monitorizari, analize hormonale, stimulare cu clostilbegyt, spermograma si luna asta urma sa fac HSG. Chia mi-am cumparat substanta de contrast dar acum sper ca voi ramane cu ea in raft.
Toate analizele au fost ok, dar bebe refuza sa apara. Am trecut prin momente de disperare si am plans mult luna de una cand vedeam o linie.
Va citesc in mod constant dar de scris am scris mai rar.
Azi sunt in ziua 32 si am un test pozitiv. Inca nu imi vine sa cred asa ca o sa ma duc sa ma cumpar unul.

Va pup pe toate si daca mai vreti sa va povestesc intrebati-ma si va spun.
Va pup si inca o data "nu va pierdeti speranta"!!!!!!!!!!!!

Poli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Poliana felicitari sarcina usoara si bebelas sanatos.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Poliana, felicitari!!!!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Mie una mi-ai dat speranta.
Zici ca in ziua 32 ti-a iesit testul pozitiv. Tu ai ciclu regulat? De cite zile?

Inca o data felicitari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

Felicitari Poliana!!!!!!!!!

Mergi la inceput