oare este bebe sau dereglare?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

monicutza,bucura-te scumpa! esti gravi! Felicitari si sa fie intr-un ceas bun! Testul cu a doua liniuta, fie ea si slab vizibila, e pozitiv! Sa ne tii la curent cu testul nr. 2! Eu iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Monicutza, felicitari iubita! Subscriu la tot ceea ce au scris fetele! Daca apare liniuta 2, oricat de slaba, esti gravi!
Sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi cu totii :))
Tine-ne la curent! pp ca ti-ai facut testul 2 azi-dim, asa ca asteptam vestea buna!!!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Moni si eu zic ca-i bebe. Repeta testul la cateva zile cu prima urina de dimineata. Nu conteaza daca iese mai slab a doua liniuta...pentru ca tot Beta Hcg indica. Deci e ceva acolo. Iti tin pumnii sa fie bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Monicutza felicitari!Eu sunt sigura ca e bebe.
Repeta taestul cu urina de dimineta si fa fi pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Sarut-mana mult fetelor pentru incurajari. Parca de ieri am inceput sa simt ceva balonari mici in burtica (si ziceam ca isi face casuta ). Acum astept sa ma lase sotul sa mai fac un test (a zis ca decat sa fim dezamagiti, mai bine sa mai asteptam cateva zile) si cica abia duminica dimineata ma lasa sa il fac da' eu nu mai am rabdare, l-as face acum...
Sunt in a 34-a zi si mi-e frica iar sa nu fie prea devreme... poate mai astept putin, sa ii fac pe plac si lui tati.
Abia astept sa va dau vestea buna... ca sunt .

Va pup si va multumesc mult pentu ajutor, a contat enorm

"A likely impossibility is always preferable to an unconvincing possibility" - Rhetoric by Aristotle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Monicutza, un test de sarcina pozitiv, chiar daca liniuta este pala, inseamna sarcina. Oricum, in sarcina valoarea beta hcG se dubleaza in fiecare zi, asa incat nu are nici un rost sa mai amani sa mai faci inca un test.

La mine, in ziua 28 a unui CM regulat, am avut o test slab pozitiv(de abia se vedea). Apoi, testele facute urmatoarele 2 zile au devenit din ce in ce mai clare.

Iti urez succes

Barza
Adriana

Mergi la inceput

Mercic mult, Adriana... dar sa vad daca conving si catarul de viitor tatic
Gata, maine dimineata fac al doilea test, Doamne' ajuta sa fie pozitiv.

toate fetele

"A likely impossibility is always preferable to an unconvincing possibility" - Rhetoric by Aristotle

Mergi la inceput

Cred ca v-ati dat seama... am facut al doilea test in dimineata asta, si este mai degraba negativ (tot se vede usor, usor a doua liniuta, dar este atat de slaba incat nici nu o iau in calcul).
Nu stiu ce sa mai cred. Ieri chiar ma apucasera niste greturi usoare, cu putine ameteli... se pare ca imi fabric simptome.
CM tot nu a venit, sanii sunt la fel, nu stiu...

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Monica daca nu au venit uratii ai motive sa speri la .

Mergi la inceput

asa e asi, nu au venit uratii... dar de ce nu iese si a doua liniuta?

Mergi la inceput