O intrebare despre Austria...
Va rog mult de tot daca aveti sa-mi dati si mie un sfat:
vreau sa merg de Revelion la ski in Austria si pe net sunt extrem de multe oferte.
Nu am idee , sincer, de unde sa incep: ce statiuni ar fi mai bune, ce partii, hoteluri etc.
As prefera un loc cu piscina si loc de joaca pentru copii caci iau si puiutii cu mine.
Astept orice sugestie din partea voastra!
Delia, Codrin si Iris
Raspunsuri
Alina Maria spune:
Of mai Delia nu ti-a raspuns nimeni .
Eu am fost la ski in Austria insa nu de revelion ci prin ianuarie . Am fost in Lermos in M-tii Tirol si a fost super . Recunosc nu a fost piscina insa nu a contat . Am stat intr-un apartament intr-o vila unde era foarte mult stilul taranesc care imi aducea aminte de moldova .
Este un loc foarte bun pt. incepatori dar si p. avansati care nu vor sa fie calcati in picioare . Adica nu e unloc aglomerat si este foarte pitoresc . Acolo mergem iara in februaria de data asta cufetita de un an caci mi se parefoarte frumos silinistit .
Iti urez mult succes in continuare !
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 9 luni si jumatate
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
Delia spune:
Multumesc muult!
Adevarul este ca pentru mine germana este o maaare enigma...si de aceea imi este tare greu sa ma descurc .
Daca ma mai poate ajuta cineva cu un link (in engleza), care sunt altitudinile, care este mai aproape daca vin din Romania (o harta) ar fi super!
Saru-mana!
Delia, Codrin si Iris
Ramba spune:
Daca gastesti o cabana (vila) si cu piscina intr-un loc din Austria unde se poate face ski te rog sa ma anunti si pe mine, ca vrem si noi sa mergem prin luna ianuarie, iar eu nu stiu sa schiez.
Delia spune:
Ramba, cu multa placere, iti dau un PM cand am ceva vesti.
In rest chiar nimeni nu a mai fost in Austria?
Delia, Codrin si Iris
tata lu Toma spune:
Daca dai o cautare pe google folosind cuvintele "ski austria" ai sa gasesti o maaaaaaaaaaare gramada de site-uri, inclusiv in engleza.
Primul exemplu este :
http://www.skiaustria.com/
Noi am fost in zona St.Anton - Lech unde este minunat dar e departe (in capatul vestic al Austriei).
O zona mai aproape de Ro, unde merg verii mei si sunt foarte multumiti
este Kaprun - Zell am See.
O alta zona foarte buna este Kitzbuhel.
Si mai sunt multe, multe, multe altele
vacanta frumoasa
_
Sunt moderator dar ma tratez
TORIA spune:
Tata lui Toma pai daca mai vii prin zona da un semn sa bem un vin fiert si sa mancam o castana.
Delia asa cum a scris si tata lui Toma cauta pe google si gasesti destule,mai e si Maria Alm unde e foarte frumos,eu stau aici in zona adica in Land Salzburg si daca te pot ajuta cu ceva o fac cu placere.
Sa scri daca ai gasit ceva si unde poate ne putem si intilni(dar nu la schiat ca nu le am).
Mai e si Zell am See,incearca pe www.hochkoenig.at nu stiu daca scrie si in engleza.
Daca vrei aici in zona daca nu mai e si Tirolul care e tot pe linga mine.
Un hotel foarte fain e Gut Brandlhof.com aici avem un prieten roman si am fost si noi la piscina,mai e zona Bad Gastein,Saalbach,Hinterglemm,sper sa gasesti ceva din ce ti-am scris.
Delia spune:
Multumesc mult!
Adevarul este ca la search cu Google nici nu stiam de unde sa incep.Mi-au trebuit multe ore ca sa incep sa ma descurc si atunci numai la paginile care au versiune in engleza ca la germana...
In fine am gasit ceva printr-o agentie de la noi, sper sa fie super!
O intrebare mai am daca se poate: daca plec la ski cu masina, langa partie parcarile se platesc si daca da cam cat costa?
Va pup dulce!
Delia, Codrin si Iris
dulcetica spune:
Noi am fost asta vara in mai multe zone ,dar de schiat in Tirol la Neustift cred ca ar fi tare dragut.Noi am inchiriat un apartament intr-o vila in Neugasteig ,la 2-3 Km.Pirtii inteleg ca sint foarte multe in zona si ce mi-a placut in mod expres era oferta pentru ski club Micky Maus Kinderland,la ghetar.Eu am tradus-o ca fiind o monitorizare a copiilor ca adultii sa poata schia in voie.Puiul meu e mic dar mi-a placut ideea.Timp in care bineinteles se ocupa de ei sa invete sa schieze.Pe pliant erau covorase antiderapante sa urce inapoi,un Mickey Mouse imens gonflabil,foarte dragut amenajat. O sa caut daca vrei adresa de email de unde am stat noi.Daca o sa vorbesti apoi cu ei o sa-ti dea mai multe detalii.Neustift are o oferta foarte bogata cu ceea ce numesc ei wellnes;piscina,sauna,bar,etc.Era si un hotel club de 5 stele dar n-as putea sa-ti spun cit costa.Noi am inchiriat apartamentul cu 70E cu niste conditii excelente.Nu stiu insa care e pretul de iarna?!Daca te intereseaza iti mai povestesc.
Delia spune:
quote:
Originally posted by dulcetica
Noi am fost asta vara in mai multe zone ,dar de schiat in Tirol la Neustift cred ca ar fi tare dragut.Noi am inchiriat un apartament intr-o vila in Neugasteig ,la 2-3 Km.Pirtii inteleg ca sint foarte multe in zona si ce mi-a placut in mod expres era oferta pentru ski club Micky Maus Kinderland,la ghetar.Eu am tradus-o ca fiind o monitorizare a copiilor ca adultii sa poata schia in voie.Puiul meu e mic dar mi-a placut ideea.Timp in care bineinteles se ocupa de ei sa invete sa schieze.Pe pliant erau covorase antiderapante sa urce inapoi,un Mickey Mouse imens gonflabil,foarte dragut amenajat. O sa caut daca vrei adresa de email de unde am stat noi.Daca o sa vorbesti apoi cu ei o sa-ti dea mai multe detalii.Neustift are o oferta foarte bogata cu ceea ce numesc ei wellnes;piscina,sauna,bar,etc.Era si un hotel club de 5 stele dar n-as putea sa-ti spun cit costa.Noi am inchiriat apartamentul cu 70E cu niste conditii excelente.Nu stiu insa care e pretul de iarna?!Daca te intereseaza iti mai povestesc.
dulcetica
Multumesc muuult de tot pentru detalii!
Te rog mult daca se poate sa-mi dai cateva informatii despre clubul de copii ca mi s-au aprins beculetele...
Delia, Codrin si Iris
dulcetica spune:
Delia tu stii germana?Austriecii cum te prind iti ofera pliante.Astfel la restaurant,la biroul de informatii pentru turisti,prin benzinarii iti dau pliante sa te poti descurca si sa nu ratezi absolut nimic din zona.Intr-un astfel de pliant am gasit oferta pentru clubul copiilor la ski.Cred ca sint si preturi,ore,harta si alte detalii insa eu nu stiu germana.Este destul de evident la ce se refera.Eventual o sa-ti scanez pliantul!...Daca te intereseaza in mod expres mai bine ai contacta pe email familia la care am stat noi la pensiune si iti ofera ei mai multe raspunsuri.Cu ei am discutat in engleza.Cred ca au si gradinita,din ce mai deduc le ofera racoritoare.etc.
E si o harta a tuturor pirtiilor de schi.Au un ghetar cu care se lauda permanent,adica la televizor,radio auzi numai Stubaier Gletscher.Se schiaza si vara sus pe ghetar!Jos la bilete la telecabina au monitoare de unde vezi cum e vremea la o statie intermediara si sus la ghetar.Sus au restaurant,telecabina este incalzita ....mi-a placut!
La restaurante in statiune e foarte calda atmosfera.Vin stau de vorba,conversezi cu cei de la mesele vecine.Au programul zonei:adica la restaurantul x vine o formatie locala si e un soi de petrecere folclorica.