monitor bun_de care?
salut,
ajutati-ma si pe mine .
tre' la servici sa le spun daca am nevoie de monitor nou si de care.
pai, sa va spun ca nu lucram grafica ci intr-un programel cu baze de date dar stam mult (10 ore)cu ochii tinta in monitor si ne-ar interesa un monitor cu cat mai multa protectie pt. ochi.
acum avem asa :monitor Vibrant...
uite ca nici nu stiu cum tre' sa ma uit de care....poate ma ajutati....si va rog nu radeti de mine
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/jozsae/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
Raspunsuri
xelanoimis spune:
Si eu vreau sa-mi iau un LCD la anu. Stau mult cu ochii in ecran si toti prietenii care au trecut pe LCD-uri sunt incantati de ele. Cred ca trebuie sa fi atenta la parametri, dar nu te pot ajuta prea mult fiind un proiect de viitor .
aurelia1278 spune:
Si eu votez pentru monitor LCD. Eu am un Samsung pe masa, lucrez 8 ore pe zi la proiectare de cablaje imprimate si nu am probleme cu ochii. Inainte, cu monitor normal, ma durea capul foarte des.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank"> Bazar umanitar
olim spune:
Sunt de acord cu voi, LCD. Eu am unul si sunt foarte multumita de el mai ales ca eu port si ochelari.Al meu e PROVIW si are diagonala de 17.
xelanoimis spune:
In revista XtremePC din noiembrie gasesti un articol despre LCDuri, parametri, comparari, tot ce ai nevoie
mamica gen spune:
Dupa multe investigatii, sotul a luat un LCD IIyama 17" prolite E435S ultra fast response time 10 ms (TFT),rezolutie 1280x1024, garantie 3 ani, 11 200 000 lei.
El poarta ochelari dioptrie -5, si avea dureri si de ochi si de cap...petrece cu PC-ul aprox. 8 ore.
Alegerea a fost excelenta il avem de jumate de an si inca mai are momente de entuziam cu privire la el.
Gen si Robert 2 noiembrie 2001
joxy spune:
LCD Samsung, cele mai bune monitoare raport calitate/pret care le-am putu gasii in romania (vezi contrast, dimensiune punct, timp de raspuns si garantia de 3 ani)
tub TFT, da, YIAMA sunt f. bune.
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
Boogie spune:
quote:
Originally posted by joxy
LCD-urile deja nu mai au tub-uri, au panel-uri, vreo 3-4 tipuri, fiecare cu avantaje si dezavantaje. Subscriu si eu la a doua parte.
skosa spune:
szia Erika
i-ti recomand LCD Fujitsu-Siemens, la 19" se gasesc la 273 euro, iar cei de 17" la 242 euro, sunt ergonomice si FIABILE !!!
dana n. spune:
quote:
Originally posted by joxy
LCD Samsung, cele mai bune monitoare raport calitate/pret care le-am putu gasii in romania (vezi contrast, dimensiune punct, timp de raspuns si garantia de 3 ani)
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
Si eu tot Samsung LCD recomand.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra