Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 4
proadelina spune:
Buna fetelor! Dupa atata vreme am reaparut si eu pe forum... si drept sa zic m-a apucat un pic bocitul pentru ca am citit listuta voastra cu bb-i. Poate e de la hormoni, poate de bucurie ca am ajuns la net sa mai aflu cate ceva despre voi. Mi-au lipsit conversatiile cu voi. Cand am scris ultima data bb al meu avea 22 de saptamani, deci asta s-a intamplat prin iulie. Acum avem 37+ iar medicul ne-a spus sa ne asteptam pe saptamana viitoare la marea intalnire. :) Pana acum ecograful ne-a prezis un baietel, e bine sanatos... abia asteptam sa-l tinem in brate.
Va felicit din inima pentru copilasii vostri, pe cele care au nascut, celor care asteapta sa nasca le doresc nastere usoara, copii sanatosi si tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume.
Adelina si BB 37+
ela27oana spune:
buna mamicilor si viitoarelor mamici.am si eu o intrebare :voi a-ti facut cultura din col pentru streptococ grup b?este tare neplacutnoi ne apropiem de finish suntem in 38 de sapt si mergem luni la control dac nu cumva micuta mea vrea sa ne cunoasca mai repede.
voi aveti dureri de spate?pe mine ma omoara
va pup
anda77 spune:
ce pustietate....cred ca am si ecouuuuu...
ati plecat toate sa nasteti cu ripley?
ina, vezi ca daca dormi azi, dupa proaspata insomnie, iar nu mai dormi la noapte. vorbesc serios
http://community.webshots.com/user/anda1977
cristinamh spune:
Ripley a plecat la clinica...
uite ultimele mesaje....
plec la clinica
tineti pumnii
anunta tu fetele ca nu mai am timp
doare de numa si continuu
ma tin tare
paaaaa
uraaa, inca un bb pe drum!!!!!
Cristina 36+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
numeioana spune:
Mama, ce de bebelusi! Sper ca nu va suparati ca ma bag si eu in seama. Sunt foarte emotionata, ca in 3 saptamani vine pe lume nepotelul meu de decembrie.
Sanatate multa mamicilor si bebeilor!
Ioana
anda77 spune:
ura! naste ripley!
daca aveti chef de putina relaxare intrati pe subiectele 1, 2 si 3 de prin martie anul asta, cand eram la inceput....e ca si cum te-ai uita la poze mai desuete:))) ce probleme de puneam...mirela-anca, bic si monet au fost primele inscrise...si inca niste fete care au pierdut sarcina:(
cea mai tare era tania (pagina 3 din subiectul 1), care a intrat prin 10 martie sa le felicite pe fete si sa le roage sa mai treaca si pe la ea, pe la aspirante...:)) nu stia ea ca ajunge tot pe lista asta si inca repede...
anda77 spune:
aa, si lavi02, actuala mama di tutti...care, desi nu stia daca este insarcinata, a intrat la pag.6 din primul subiect sa-i spuna IrinucaiR de unde sa cumpere recipient pt. pishu...de atunci era plina de sfaturi foarte distractiv sa citesti primele mesaje...
mirabilis spune:
Ripley, in sfarsit! Tinem pumnii, sa se desfasoare totul bine si repede! Asteptam vesti!
Anda, intr-adevar, nu mi-a trecut prin cap sa ma uit la arhive! Absolut emotionat! Ce ne mai miram noi ca ne-am vazut samburelul la echo si ne mandream ca are vreun cm , doi ! Acum citind si gandindu-ma in urma imi dau seama ca abia astept sa se mai intample o data! A fost o perioada exceptionala si am experimentat cel mai minunata stare din lume! Cred ca totusi nu se compara cu a avea copilul langa tine. Asteptam si asta...
bb_alinus spune:
Chiar ca e liniste pe aici, cred ca toata lumea asteapta vestea cea mare de la Ripley!
Adelina, bine ai revenit! Tu esti tot in Franta sau te-ai intors in Ro?
Alina si Bebitza Amalia 39+
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png
tania-z spune:
Anda chiar asa am facut la primul capitol?
Si unde mai pui ca 10 martie este pentru mine o zi importanta, este data UM! Se pare ca am intrat si mi s-a luat! de la mamici
Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 34+
Varsta BB Stefan
Poze