Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

anda, normal ar trebui sa ti se deschida o fereastra in care sa vezi persoane de contact.
sau daca ai vreo optiune, cu add new contact, adauga-ma pe mine... hornoiuc...

Cristina 36+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

neatza!

Vreau sa va multumesc mai intai pentru urarile de ieri si un special pentru fiecare!

Am facut si eu ceva pt mine ieri (terapeutic, zic eu): mi-am cumparat castane coapte, o sticla cu apa si m-am infipt pe o banca in parc, cu o carte in mana. Am stat vreo 2 ore, dar a fost taaaaaare bine!

Anda am gustat si eu din Tiramisu aseara, ca am fost pe la Ami (sotul ei fiind si Mihai). Ami s-a intrecut pe ea si nu stiu nici acum de unde a avut atatea resurse: a facut pizza, tarta de fructe, tiramisu, parfait cu mac si zmeura si vreo alte 2 tipuri de prajituri. Asa ca are toate laudele mele. A fost tare haios ca, la momentul baitzei fetitzei sotul meu a fost pus sa-i faca baie (ca sa invete!) si a avut niste emotii... a spus ca s-a simtit ca la examen sau mai rau!

Lavi02 ma bucur ca Nati devine un mic aspirator de laptic, tine-o tot asa

Ina imi pare tare rau pentru insomniile tale, mai ales ca mai e asa putin pana ni se va schimba regimul de dormit! Chiar ca nu am reteta pentru asta, iar cu George te inteleg perfect: si discutiile noastre, seara, cand ajunge acasa, sunt tot despre firma...

Ripley

Acum am vazut ca Ripley a plecat de pe Messenger. S-o fi dus la spital?

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 34+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

aoleu, ma anda, m-a dat peste cap postarea ta!!!!
stai sa vezi cand or afla pirandele ca alea 2 mil alocatie pana la 2 ani se dau indiferent de numarul de nasteri!!!! atunci sa te tii!!! si ziceau ma ca limiteaza la 3 nasteri.,. da' e limiteaza doar indemnizatia pt mama, nu si alocatia... ce ne asteapta....

Cristina 36+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna dimineata fetelor!
Hai ca azi nu mai sunt in paharul de optimism de ieri...nici soare nu mai , ce-i drept...Azi noapte micuta a papat la 3, apoi nu a mai adormit decit cu greu la loc, cu suzeta si scincete - nu plins totusi. Apoi iar scularea la 6, dupa care somnic bun. Am executat o proba a suptului care clar m-a nevrozat ca de dim. la 9 a papat doar 20 de grame - infim....Las' ca recupereaza pe parcursul zilei...

Bic - scutecele il schim intotdeauna dupa papa la vreo 10 minute, dupa ce astept sa regurciteze, cu caputul pe umar. Deci cam 7 pe zi. Evident, daca nu se produc accidente, gen, am sters-o cu servetel umed si ea face KK, exact in Pampersul nou... Despre noapte - noaptea si a mea doarme mai prost ca ziua, se suceste, sta cu ochii deschisi..nu plinge, daor biguie din gurita, in asa fe incit io tot nu pot dormi, ca mi-e mila de ea. In orice caz, o las in pace, ca daca se invata cu luatul in brate, e mare problem...
Lavi02- la tine Natalia face la fel? Doarme mai bine ziua si mai rau noaptea? A mea e clar ca e cam bufnita...ca parintii, deh. Sta tot asa, cu ochii deschisi, dar fara sa plinga????

Ripley, io cred ca mai ai de asteptat nitel...



Poze cu mine
Varsta Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

un sfat pt integritatea neuronilor.... nu cantariti copiii toata ziua... asta se face cu copiii prematuri sau care refuza sa manance.

cantar chiar nu-i nevoie sa va luati, e un stres in plus. daca pediatrul considera necesar, ok... dar daca bb papa bine nu va chinuiti degeaba...
chestia cu "proba suptului" e relativa... ca poate copilul a mancat, da' a facut un pipi pana sa-l cantaresti... si e-ai facut?! stres degeaba.
fiecare cum crede, parerea mea...

Cristina 36+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Am revenit de la control acum. Totul e fte bine, madam dr era fte multumita de evolutie, fixare, pozitie etc, asa ca mai tarziu ne vedem la clinica. Cika atunci cand ma doare muuuult mai tare. Era sa-i bag una in moaca zambitoare, de parca nu ma doare suficient dupa gustul meu :)) Deci ne-am pornit la treaba, mai avem cateva ore fte lungi si scapati si de amenintarile mele ca nasc. Sunt linstita - cred ca si noaptea nedormita m-a toropit - sau sunt doar inconstienta, nu conteaza, imp. e ca nu mi-am pierdut optimismul.
Merg sa stau macar putin instinsa, ca la 3 trebuie s-o sun sa stabilim la cat merg la clinica. Mersi tuturor pt suport, si va anunt cand plec cu bagajul.
Va pup!

Ripley, 39+5Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bine, mai ripley, daca zici si tu si dr. acum, te credem:))
odihneste-te neaparat. mai ziceau fetele ca se mai poate atipi intre contractii...sa nu te duci la spital chiar nedormita. succes!!!!!!


http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor, imi cer scuze ca nu am mai scris dar sunt la smotru de o saptamana si mai avem de pus covoarele si perdelele si cam gata!!!
Mi-am facut si eu bagajelul ieri si sper sa fie ok ca pt bb nu am luat nimik ca mi s-a spus ca doar pampersi s-ar putea sa-mi ceara si ca mi se spune la fata locului ce tb.

Am si eu o nedumerire::: Voi cele care ati nascut ati avut dureri ca de ciclu inainte de nastere? Ca la mine in fiecare seara cand ma urc in pat ma iau niste dureri ca de ciclu de nu ma vad si bag un no-spa si pot dormi lemn pana dimineata!!!

Azi implinesc 39 sapt fix si la control luni mi s-a spus ca a inceput sa se deschida colul dar ca... sa vin si luni in cazul in care nu nasc pana atunci! Eu sper sa nu nasc ca mai am ceva treaba de facut si apoi o sa stau linistita sa-l astept pe printisor!

Hai ca m-am lungit si...

Ripley bafta multa si nastere usoara iti doresc!!!

La fel si celorlalte urmatoare mamici!!!

Va pup

Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Bic, Anda, multumesc pentru aprecieri, bebe va multumeste de asemenea , Bic si Smaranda este scumpica foc, Anda asteptam sa-l vedem si pe baietelul tau.
Ripley, deci pana la urma tot ajungi la 40 saptamani, asteptam noutati...si iti tinem pumnii, iti doresc nastere usoara dac o fi sa fie.
Ina, vad ca tu ai energie in tine de nu mai stii cum sa o consumi, o sa vezi tu dupa ce vine bb , atunci chiar o sa ai multe de facut. Apropo de amorteli, sa stii ca si mie au inceput sa-mi amorteasca ultimele doua degete de la mana stanga, si asta dupa ce am nascut, inainte nu aveam nimic, nu pot sa imi imaginez ce s-a intamplat.Si senzatia e neplacuta caci e aproape continua.
Ralcat felicitari pentru baietel, sa fiti sanatosi si bebeul mancacios foc. Alina te asteptam si pe tine la mamici, vad ca esti pe ultima suta de metri
Meems, super baby shower, e foarte fainobiceiul asta pe la voi..poate ca ar trebui sa-l adoptam si pe la noi.
Felicia adeverinta de la serviciu e valabila o luna, cel putin la mine asa a fost, ,i-am scos-o prin 5 octombrie, si am folosit-o pe 23 oct.
Fetelor care ati nascut deja, cand il scoateti pe bb la plimbare pt.prima data? Am vazut ca Lavi02 il scoate deja.Mie mi-a spus pediatra ca am voie afar cu el doar dupa ce implineste o luna, si doar pt. 5 minute. Voi cum mai faceti?

Vesti bune, bebe a inceput sa faca mai bine caca, chiar dac se mai screme saracutul, pana la urma a mers ceaiul de musetel.Sper sa revin pe laptele de mama, maine dimineata iau ultima pastile de Nolicin. O sun pe pediatra astazi sa-mi spuna dac pot relua alaptarea la 24 de ore dupa tratament.

Hai ca plec... bebe scanceste, e ora pt. papa.

Va pup
Mandy si Krisztián

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Wow Ripley, bafta multa si te asteptam cu vesti!!!!!!!!! Mai ales eu, ca poate poate urmez...
Iti tin pumnii!


Alina si Bebitza Amalia 39+

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput