Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

pai anda, de la servici ai putea sa incerci pe-ala on-line, mi se pare ca cere instalat un flash sau ceva... nu stiu prea bine, ca nu l-am folosit, dar pot sa aflu.
incearca messenger.yahoo.com , si joooos de tot pe pagina cu litere mici mici scrie "launch web messenger".
de-acasa...trb sa-l intalezi... tot aici messenger.yahoo.com il gasesti.
cat despre acasa... hmmmm... parca ziceai ca esti pe dial-up... pai daca te "virusam" cu YM... ne injuri dupa aia la fiecare factura rom-telecom..

Cristina 36+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fetelor, eu m-am decis sa incerc varianta Dienutzei - poate-poate asa imi va veni si mie somnul - dar exista un singur impediment; George vine seara tarziu si este obosit, de multe ori discutam depre mersul firmei,etc. cum sa-i mai cer si asa ceva cind el saracul cade frint? parca mi se pare egoism din partea-mi, desi stiu ca ar intelege... of...totusi, vreau sa scap de insomniile astea!.
Stiu acum! o sa-mi iau un serviciu de noapte...

Astazi am fost la o fundatie numita Canadian Cancer Society si m-am oferit sa fac voluntariat insa cind s-a uitat la burta mea tipa m-a intrebat imediat cind trebuie sa nasc...nu a fost prea entuziasmata ca mai am putin si mi-a spus ca nu sint foarte aglomerati in perioada asta, imi multumeste, mi-a dat o aplicatie sa o completez ( cu ce stiu/ ce as dori sa fac) si in principiu a ramas sa ne vedem dupa ce nasc ( atunci nu garantez ca voi mai avea timp, o sa vad).
Apoi am mai fost si la Crucea Rosie cu aceiasi oferta si am avut parte de acelasi raspuns, ca ei ar prefera voluntari pe perioada de vara.
Concluzia: eu cred ca le este frica sa nu nasc pe-acolo... hihihi.

Ina si bebelusha 36+

PS Daca vedeti ca nu mai scriu, sa stiti ca m-am dus pe-afara sa dau frunzele pe peluzele vecinilor.
Daca vedeti ca nu v-am scris in cateva ore, inseamna ca vecinii au chemat Poilita si sint la zdup. Poate atmosfera de acolo ma va adormi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Link-uri interesante:

Cat trebuie sa manince bebele (lapte praf ): http://www.pampers.com/en_IE/content.do?type=101&contentId=6041¤tid=ar1016041

http://reclama/nasterea.html - despre nastere si nu numai

http://pregnancytoday.com/resource/themonths.htm - sarcina pe luni, saptamani

Ina si bebelusha 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

RALUCA sa-ti triasca flacaul... si LA MULTI ANI si pt SF MIHAIL
RIPLEY..poate poate a venit momentul si la tine las' ca-i bine ca nu esti speriata !!!!!
Am avut si eu ieri asa....dureri nici prea prea nici f tari...
In rest cat de cat bine, ma duc iar la spital cu urechea...

joy + bocanila36+
EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cristina, am facut cum mi-ai zis, mi-a cerut nume si parola (le-am bagat tot pe alea de la contul de mail) si m-a retrimis la pagina de unde am plecat, cu diferenta ca acum scrie welcome new2005born2005!
ce fac acum:)) numai sa n-am nevoie sa ma loghez ca administrator, ca aia nu pot s-o fac...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Buna burtici si mamici,
Intru doar sa va salut si sa va spun ca sunt tot pe baricade, nici un semn, deci astept cuminte. Azi am sa imi continui plimbarile, plus ca o sa pregatesc cu mama o cina ca ne vin socrii, sa vedem, poate, poate .
Iar daca nici maine, dupa cheful la care mergem nu se arata, o sa ma gandesc serios la declansarea de saptamana viitoare!

Raluca sa iti traiasca bebele!

Va pup,

Alina si Bebitza Amalia 39+

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata fetelor! Am intrat si eu o fugutza sa vad ce mai faceti, ca am multa treaba. Azi vine mobila de dormitor, tati se apuca de pus parchetul....va dati seama balamuc mare! Dar terminam!
Si in week-end ma pot apuca sa-i aranjez patutul lui bebe, abia astept.
Intre timp m-a prins si o raceala pacatoasa, ma doare gatul de mor, asa ca am trecut la ceai.
Vroiam sa va intreb: oscillococcinum e safe de luat acum? Ma gandeam ca fiind homeopat....oricum astept sa vad ce parere aveti si voi.
Pupici si aveti grija de voi!

Madau si Miruna 34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ordonanta de urgenta cu noile sume pt. CIC nu s-a publicat in M.Of., dar copiez aici conferinta de prea a ministrului, pentru ca din alte surse apar vreo 3 variante de ordonanta:

"Aș vrea acum să vă spun despre cel de-al doilea subiect despre care s-a mai vorbit destul de mult.

Atât pe parcursul dezbaterilor publice am răspuns cât și pe parcursul timpului, unor întrebări pe care reprezentanții mass-media cu diverse ocazii mi le-ați pus, și este vorba de adoptarea Ordonanței de urgență a Guvernului privind susținerea familiei în vederea creșterii copilului. Deci, astăzi s-a adoptat varianta care a fost pe site-ul Ministerului de mai multă vreme, ultima variantă și care din punct de vedere economic să vorbim așa, este cea care face ca această indemnizație să nu mai fie suportată din bugetul asigurărilor sociale, să fie suportată din bugetul de stat. Ea va fi, pentru anul 2006, în cuantum de 8 milioane de lei față, de 7,8 milioane cât este în anul 2005. În plus, este o prevedere că, în situația în care persoana care primește această indemnizație se întoarce la locul de muncă în această perioadă de 2 respectiv 3 ani, pentru copilul cu handicap să primească un stimulent de 3 milioane de lei peste salariul, care se adaugă la salariul pe care îl are la locul de muncă.

Începând cu anul 2007, această indemnizație de 8 milioane devine indemnizație de 6 milioane și se adresează părintelui, iar 2 milioane se adresează copilului, prin majorarea alocației de stat pentru copii până la vârsta de 2, respectiv 3, ani - pentru cei cu handicap - față de cea care se aplică astăzi, de 230 de mii Acest lucru face ca într-o familie venitul să fie același, adică tot de 8 milioane, doar că, de la 1 ianuarie 2007, cele 2 milioane care se adresează copilului va merge la toți copiii care se nasc și sunt în vârstă de până la 2 ani respectiv 3 ani față de ceea ce este prezent și ce va fi în 2006 și care se referă numai la familiile care au persoana salariat, respectiv mama salariată. Acestui drept de 2 milioane, în situația persoanelor salariate, dacă se întorc în aceea perioadă în activitate, li se mai adaugă 1 milion, deci cele 3 milioane care fac obiectul stimulării în anul 2006 familiei îi rămân și în anul 2007.

Trebuie să vă mai spun că această sumă de 2 milioane nu se plătește neapărat numai părinților, ci și tutorelui, asistentului personal, adică tuturor celor care au în încredințare creșterea copilului în conformitate cu prevederile legii.

Am vorbit destul de mult despre acest lucru în timp, eforturile bugetare sunt destul de mari în anul 2006, nu sunt mai mari decât în anul 2005. În anul 2007, însă, ele vor crește cu peste 8 mii de miliarde pentru a face aceea politică de stat națională, la care noi ne-am obligat prin programul de guvernare și care are în acest proiect de ordonanță practic transpunerea integrală a acestui program pe care l-am prezentat în campania electorală și ulterior în programul de guvernare. Cam acestea sunt lucrurile pe care vreau să vi le spun.

Reporter: - Copilul, daca împlinește doi ani, după aceea, ce alocație va primi ?

Dl. Gheorghe Barbu: - Cea care este acum, alocația universală de stat. Doi ani, respectiv trei ani, precizarea la trei ani știți că este pentru copilul cu handicap. Apoi, nimeni nu ia alocația de stat care este astăzi și la care la vremea respectivă va avea.

Reporter: - Se modifică perioada de cotizare pentru mame?

Dl. Gheorghe Barbu: - Nu, nu mai are nici o legătură cu cotizarea.

Reporter: - Nu pentru alocația copilului, pentru creșterea copilului, ce perioadă?

Dl. Gheorghe Barbu: - 12 luni, au fost 10 luni avea o altă legătură cele 10 luni știți că se puteau duce individual să-și facă un contract de asigurare când era pe asigurări și era pusă în perioada de 10 luni. Acum, neavând nici o legătură cu acest lucru, este de 12 luni, iar pe mămicile care sunt în plată nu le afectează acest lucru.

Reporter: - Se va cumula alocațiile de stat, aceea de 200 și ceva de mii cu cea de 2 milioane ?

Dl. Gheorghe Barbu: - Nu.

Reporter: - Și pentru mamele din justiție ?

Dl. Gheorghe Barbu: - Se aplică pentru toate mamele din România inclusiv pentru cele din justiție.

Reporter: - Indemnizația și concediul de odihnă vor fi acordate indiferent de numărul de nașteri ?
Dl. Gheorghe Barbu: - Nu, va fi indemnizația și concediul nu de odihnă, ci de creștere a copilului, care nu va fi indiferent de numărul de nașteri, ci pentru primele trei nașteri. Dar atunci când vorbim de cele 2 milioane care se vor adresa copiilor, atunci, indiferent câți copii se nasc la o naștere generală, se acordă pentru fiecare copil. "

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Ina,nu cred ca te ajuta ce-ti spun dar si la mine este 3:35 AM si sunt aici pe forum,nu am somnnoaptea iar ziua sunt ca o somnambula(nu potdormi nici ziua)pina si puiul meu de 2 ani seuita curios lamine si ma intreaba:mami ok?
Ptr fetele care se pregatesc de nastere zileleastea:fiti barbate fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cristina, nu vrea nicicum...lasa, si-asa mai am cateva zile de serviciu cu multa treaba, saptamana viitoare il instalez acasa.

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput