Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 17
lavi02 spune:
Corap[ Am postat deodata!
Ce vesti bune! Ma bucur ca poti sa nasti normal! Iar bb Andrei nu-i chiar de speriat!
Dar doctorasul (chiar ca doctoras pe langa tine!) nostru e
, mie mi-a zis la ultima consultatie prenatala ca e de garda pe 31, pe 6 si apoi abia la sfarsitul lunii. Probabil v-ati decis la declansare ca sa nu mai creasca bb prea mult, nu? Ca la mine nu s-a pus problema. Cand l-am intrebat eu de garzi a zis ca de ce, ca doar nu vreau declansare, mai bine sa o lasam sa stea cat vrea ea. Dar Nati era cunoscuta ca fiind mititica.
Unde ai facut eco, la centrul de contraceptie sau in spital?
Iti doresc nastere usoara luni! Iti tin pumnii!
corap spune:
mesaj telegrafic:
da, imi declansaza nasterea ca sa nu ajungem la cezariana. zis ca nu rost sa astept. zis colul e pregatit.
eco la centru contraceptie. 400.000. da chiar e performant.
multi pupici
chiar ma duc la nani.
C & bbandrei 39+
anda77 spune:
oho,hou...mama di tutti, bic si celelalte mamici, ca nu prididim cu notitele:) pai pana nasc eu uit: si cu cremele si cu sanii si cu foaia impermeabila si cu ....mamaaaa, cate trebuie sa invat..am sorbit cu nesat discutiile voastre, sunt mesmerizata, da' io va mai intreb o data astea cand vin cu bebe acasa ca daca uit ceva..
sunt si ametita de atatea directive...mi-a povestit o prietena ce trebuie facut lui bebe imediat dupa baita. ei bine, acum sunt varza toate in capul meu: nu mai stiu cu ce se dadea bebe pe gingii, daca serul il pun in ochi si glicerina pe gingii sau invers!
..sau nu era glicerina, era altceva?...in urechi ii pun ceva? in nas ce-i pun inainte sa aspir cu pompita? daca am cumparat crema speciala antiiritatii de la chicco, mai trebuie sa-i dau la fund cu altceva? da' cu crema de galbenele pe unde il ung? m-ati ametit definitiv...
poate cand aveti timp faceti si o descriere la baita asta, pentru mine..
ina, in seara asta m-am mobilizat si am mai facut cate ceva prin casa, dar am o lista lunga si, vorba ta, astept prenatalul de saptamana viitoare. ura!
mda, ciudat sistemul la voi...
mi-am facut 1/5 din bagajul de spital..:)) mai am 4/5 pentru week-end:)
irinuca, multumim de poveste, bine ca a mers totul struna, sa-ti traiasca baiatul si te asteptam la discutiile despre scutece.
azi a nascut o colega de serviciu. daca va spun cum innebuniti! s-a dus la control (era cam la termen) si dr. a oprit-o la spital ca avea dilatatie 8 !!!! si nu prea avea dureri...doar asa putin..credea ca mai are cateva zile pana naste....peste inca doua ore isi tinea fetitza in brate! era la al doilea bebe, poate asta conteaza
revin,
andreea 35+
http://community.webshots.com/user/anda1977
mamica noiembrie-decembri spune:
subiect nou
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61586