Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 10
mandyksch spune:
Fetelor:
A nascut Ripley
Am primit mesajul urmator pe mobil in jurul orei 4 dimineata:
Ana Ecaterina a venit prin cezariana la 2,15. 3kg, 54 cm Apgar 9-10.Suntem ambele OK.
Felicitari sa fiti amdoua sanatoase si fetita mancacioasa.
Mandy
cristinamh spune:
Bravo Ripley, in sfarsit o veste de la tine!! si mamico!!!
mandy, se vede cine nu are somn... hi hi, io la 4 dormeam bustean, da' am fost vrednica si m-am trezit devreme...simteam eu ca e sms pe tf...
Cristina 36+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
joy04 spune:
RIPLEY gata...in sfarsit sa-ti traiasca si sa fie papacioasa .
Chiar nu aveti somn?
Eu il am pe al meu frate in vizita si sta numai pe calc toata ziua, apoi vine cristi si na mai intru ???? Asa dimineata. Chiar vroiam sa va intreb fetelor ce v-au recomandat dr in leg cu scosul bb-ilor afara? Ca eu tot am o prob;ema ca lumea zice ca nu voi scoate bb-ul decat dupa 2-3 luni...ca-i iarna si e frig. Bine bine dar chiar asa de mult...??
PUPICI
joy + bocanila36+
EU
joy04 spune:
Mai fetele, da' aveti asa niste bbi frumosi si voi asa de ....fericite, chiar ca ma apuca si pe mine plansu' (nu ca pana acu nu am plans...)
VA FELICIT INCA O DATA PE TOATE
Eu am asa un sentiment naspa...ca parca numai nasc (mai am pana la nastere...) si nu-mi vine sa cred ca o sa am un bb...si nu stiu ce si cum o sa fac, daca ma descurc si cu bb, dar si cu cash-ul .
Si am o stare de neliniste si lang pe furis sa nu care cumva sa ma vada careva, trebuie sa rad si sa fiu vesela, dar sunt neagra
joy + bocanila36+
EU
cristinamh spune:
io aseara m-am lungit nitel in pat si am adormit ca valiza in gara. pe la 11 facea andrei scanal, ta-su il pusese la nani, el urla pipi... dupa vreo 3 reprize de scos pampers si pus la olita, copilul ne arata ca vrea nani in patut la iris. l-am pus acolo si a adormit malc!
numai bine, io tot visam ca nasc si nu mi-am pus tf si acumulatorii pt camera foto la incarcat(ceea e era adevarat), si boceam la spital ca nu puteam face poze, si nici nu puteam sa sun sa-mi aduca cineva o camera...
m-am rasucit pe partea cealalta, si s-a schimbat placa... alaptam... ce era misto e ca senzatia data de supt parea f reala. e prima data cand o visez pe iris si-i vad fata, la andrei il visam mereu razand... fata sugea bine, laptic era, doar mama statea si ma batea la cap cu tampenii...
asa ca sa vad ce se mai discuta azi, sis a stiu ce visez la noapte
Cristina 36+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
lordra spune:
Mirabilis si Silvia
Am vb. cu medicul si mi-a zis sa stau linistita ca nu e nici o problema. Adica nu e necesar sa fac vreun tratament, deocamdata. Eu stiu sigur ca am avut o infectie (am avut simptome clare) insa am tratat-o homeopatic si probabil ca d-aia hifele alea ramase sunt rare. In privintza nr. leucocitelor, ce sa zic: pe perioada sarcinii eu stiu ca sunt in nr. mai mare decat de obicei. Asha, si la sumarul de urina mi-au ieshit leucocite mai multe deshi n-aveam nici o infectie (imi facusem urocultura si ieshise ok).
Ma bazez pe faptul ca Tutunaru mi-a zis ca totu-i ok. Daca nu-i asha, pe el il strang de gāt
Multzam inca o data de raspunsuri
lordra spune:
Cristina Negara, exercitiile alea cu balansatu' bazinului in travaliu sunt foarte eficace, insa ele trebuie facute pe minge d-aia mare. Io am una acasa si am mai exersat pe ea, insa nu stiu dac-o s-o iau cu mine la spital. Oricum, se pare ca si perineul este masat prin aceste miscari pe minge, asha ca, despre ea, numa' de bine.
codruta_grg spune:
Felicitari Ripley , sa ai o fetita sanatoasa si papacioasa si sa ne intalnim in curand cu carucioarele pe afara.
Codruta & Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
lavi02 spune:
Ripley felicitari! Sa va traiasca Ana! Iar tu sa ai cat mai mult laptic!
Ce pacat ca ai nascut pana la urma cu cezariana dupa ce te-ai chinuit atata cu contractiile! Mai ales ca iti doreai sa nasti normal!
Ana a avut 3kg?!?!?! Nu-mi vine sa cred! La cate amenintari cu bb f mare au fost!
Corap ia aminte!!!!
Chiar, Corap, iti tin pumnii azi la doctor!!
Siminaf Doamne, cat ai mai patimit tu pentru bebica asta! Sa va duca toate bucuriile din lume iar voi sa fiti sanatosi sa-i cresteti mari si voinicei!
Saracuta de tine cu hemoglobina! Ai pierdut mult sange la operatie, sau cum ai reusit performanta? Cand am nascut-o eu pe Nati era una care facuse relaxare uterina si pierduse mult sange si i-au luat analizele: avea 5.5 hemoglobina. Ii faceau transfuzie....dar tot era lesinata rau de tot saracuta.
Cu edemele - eu m-am umflat dupa nastere si acum, si prima oara, bine, nu fte tare. Dr a zis ca e noral si ca o sa ma dezumflu. Asa a si fost, in cateva zile mi-au trecut.
Oricum, bine ca nu ai avut probleme cu inimoasa la anestezie, operatie, etc! Cum-necum te-ai vazut cu bebita in brate si e sanatoasa si bine. Tu te repari pana la urma! Sa stii!
Felicia la Giulesti, pt bb se cer asa:
-pampersi (poti lua si marimea 1) -1 /alaptat deci 7/zi;
-servetele umede
-pudra Baneocin
-ulei de corp
Ce iti ramane poti lua acasa. Eu am lasat servetelele la un bb abandonat, acum imi pare rau ca n-am lasat si restul, dar ma gandeam ca mi le trebuie acasa si ca pana merge sotul sa-mi ia altele..., zau ca am mustrari de constiinta ca nu i le-am lasat!
Mi-a fost tare mila de saracutul bb, se nascuse pe 30, deci era cu 2 zile mai mic decat Nati a mea. Pe Nati o asteptau zile destul de bune acasa la mami, tati si Silvia si bunici si tot tacamul, plus o oarecare "baza materiala" ca sa zic asa (jucarii, hainute, papica buna, LAPTE DE MAMA), pe cand pe saracutul bb ala, care nu parea sa difere prea mult de Nati a mea (erau infasati in aceleasi scutece de spital) ce-l asteapta in viata asta in care abia a deschis ochii?!?! Nu pot decat sa ma rog sa fie adoptat cat mai repede de o familie care sa-l iubeasca. Of! Sper ca nu v-am facut sa plangeti acuma!
Ma bucur ca a nascut Ripley pana la urma, de-asta am intrat sa vad, dar imi pare rau pt ea ca ma gandesc ca s-a chinuit mult de ieri de la 1 dimineata pana a ajuns azi la 2 dimineata la cezariana de ultima instanta...
Lasa Ripleysor ca a trecut! Acum alte provocari te asteapta: cresterea unui ! Va pe amandoua!
Lavi02 si bb Natalia - 13 zile
corap spune:
heeee, bravo, ripley :) io-te c-ai nascut, ti-ai luat de-o grija .
joy, cum sa nu scoti copilul 2luni din casa??? hai sa zic ca vo 10 zile, asa, pana se obisnuieste. da' tot il tii la aer, la fereastra. dup-aia afara - singura chestie e sa nu fie vant puternic si sa nu fie ceata. frigul si copilul nu sunt incompatibile. ba chiar le place sa doarma in frig (asta iarna copilul nasilor - avea aprox. 1 luna - nu dormea decat pe balcon. cum il baga in casa la caldura facea ca toti dracii)
a... intreba cineva de garmastan: daca e prea mult, il lasi vreo 5 minute si dup-aia absorbi surplusul cu un servetel. fara sa stergi.
C & bb andrei