Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 9
cristinamh spune:
bai nu-mi vine sa cred!! zi toata ziua liniste, ies si eu o ora din casa si sunt 3 pagini in plus!!!!
pai e frumos??
si nici o veste de la ripley! eu care ma asteptam sa si gasesc mesaj!!!
io ma laud doar cu niste arsuri...am mestecat guma toata ziua, nu mai am chef, da' ma arde rau... crocodila mica se impinge de mama focului... si cand citesc ce scrieti parca mai repede vreau s-o aud plangand decat sa suport ca acum toate astea...
Cristina 36+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
cristinamh spune:
lavi, uitam...
in proiectul care a fost pe situl mmssf, apropo de lege, ziceau ca se aplica tuturor de la 1 ian 2006. nu mai ramane nimeni pe legea veche. adica toti iau 8 mil, nu vor fi mamici care sa ia 85% din mediul pe economie... dar anda are dreptate, pana nu vedem textul in MO, nu stim ce s-a aprobat.
Cristina 36+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
lavi02 spune:
Cristina, adica Io am cam umplut ultimele pagini....
Intre timp am facut baita si am alaptat...
-------------
Eu am sentimentul ca Ripley a nascut pana acuma, one way or the other... sa speram ca vom auzi in curand o veste buna!
Nopate buna!
Lavi02
anamari spune:
si eu astept vesti de la Ripley...
noi tot asa suntem, copii cuminti...am facut bagajelul pentru spital si astept sfarsitul de saptamana sa ma apuc de curatenie generala-in forta....
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-36+
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut
felicia74 spune:
fetelor!
Am reusit si eu sa-mi cam termin bagajul. Dar ser fiziologic nu am luat deloc. Daca imi va cere, OK.
Lavi nu mai tin minte daca ai spus ce trebuie sa aduci la Giulesti pentru bebeu? Eu stiu doar de Pampersi (cred ca vreo 20) si niste servetele umede (pachet de rezerva, de 40 cred). Pe-astea nu le-am luat inca.
Pampersi nr 2, nu? Am inteles ca nr 1 sunt destul de mici si risti sa-l stranga.
silvia solutia de sterilizat este in jur de 200.000. Este f. usor de utilizat. Uite o discutie cu pareri pro si contra despre ea:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53239&whichpage=1&SearchTerms=sterilizare" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53239&whichpage=1&SearchTerms=sterilizare
Eu, sincera, sa fiu as cam utiliza-o, dar ma mai gandesc sa vad ce zice si pediatra.
Acum am si eu intrebarea saptamanala (daca nu a devenit chiar mai deasa): voi ati observat ca v-a coborat burta? Eu da, cu vreo 2 cm.
In cazul acesta, cat o mai fi ramas pana la nastere? Mie mi se pare ca -- coboara zilnic.
Felicia 35+5 zile
camelia_daniela spune:
Salve fetelor... sa stiti ca va citesc! Sunt la curent cu ceea ce se discuta, insa ma simt pe dinafara total; mi se pare ca eu mai am o vesnicie pana nasc (acum am 33s+2z) !
Nici nu stiu deocamdata cum o sa nasc. Eu am cerclaj, si mai nou am auzit ca din aceasta cauza se rigidizeaza colul si e mai greu sa nasti normal, asa cum as vrea eu. La noi, in Buzau, e o moda in randul medicilor sa recomande cezariana (din modive de siguranta "materiala" ... cred!) Insa eu mai sper in continuare, poate am noroc sa pot naste normal!
TINEM PUMNII PENTRU RIPLEY! BAFTA SI S-AUZIM DE BINE!
Pupici,
Camelia 33+
Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png
Ina869 spune:
Sper sa auzim curind vesti de la Ripley altfel eu probabil ca voi avea o alta noapte alba cu gindul ca a/nu a nascut...Ii mai dau 6 ore - timp berechet!- sa ne dea vestea...
Anda nu m-am culcat ( mi-ar fi frica sa fac asa ceva in toiul zilei,probabil ca nu as mai adormi 2 zile si doua nopti-) am fost plecata cu verisoara si matusa mea in alt oras sa vedem o bebelina de 3 1/2 apoi am venit acasa si m-am uitat la un film iar acum, cu forte proaspete, ma indrept inspre bucatarie sa gatesc ceva.
Sper sa termin repede si sa o roiesc pe-afara la plimbare.
Alina mai ai si tu putinel si o vezi pe Amalia!
Lavi02 as fi vrut sa merg la voluntariat ca sa fiu cat mai ocupata, obosita, motivata sa ies din casa..
Felicia si eu parca observ ca tot coboara burtica in jos...se duce la parter cu ascensorul...
Camelia Daniela o sa vezi ca timpul trece repede...
Meems mai rezista putzinel,trei saptamani par multe.. eu ma pacaleam scazand simbetele si duminicile ca sa am mai putine zile de numarat, si zau ca a mers faza (numaram amr-ul soacra-mii pe-atunci...).
Pupicei multi,
Ina si bebelusha 36+
Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png
meems spune:
Ina, esti o scumpa Intr-adevar, 3 saptamani mi se pare un timp foarte lung, dar saptamana asta mai lucrez doar maine ca vineri mi-am luat liber, saptamana viitoare o voi lucra intreaga, apoi saptamana cealalata avem sarbatoarea de Thanksgiving si voi avea joia si vinerea libere, si apoi inca 3 zile din urmatoarea saptamana, si gata! Nu stiu daca ai inteles ceva din mesajul asta, dar iti multumesc pentru incurajari
Meems 34+s
Ina869 spune:
Meems daca am inteles bine in total mai ai 12 zile lucratoare , nu?
Iti doresc sa treaca cat mai repede!!
Ina si bebelusha obosita ...36+
Siminaf spune:
Buna tuturor!
Multumesc mult de urari si ginduri bune, bineinteles ca am plins cind am citit!
De abia ieri seara am sosit acasa, ca nu mai venea doctorul la spital, sa semneze externarea. Nu prea pot sta pe scaun, ca mi-e tot rau, edemele tot cit casa (inca), ba chiar picioarele sint si mai umflate!!!
Din pacate, ca si la prima nastere, tot prin cezariana si aceea, hemoglobina mea este aproape prabusita: 6,8 g Hb/dl (la prima nastere am avut 7,07 g/dl). Si anemia asta destul de severa se resimte: puteti vedea si in pozele de pe contul comun culoarea fetzei, apoi de abia pot sa respir la fiecare pas, totul este un efort groaznic pt. mine, etc.
De povestit, voi povesti, dar acum inca nu ma simt in stare. Lapte am cit sa mai dau si altora, dar bebelusa mea e cam lenevioara, asa ca cred ca ma voi mulge si i-l voi da din biberon. Asta e, macar sa i-l dau cumva. Aaa, si macar de mi-ar ramine sinii asa cum sint acuma (wow!), dar ma indoiesc, ca si la Deiu am avut lapte mult si sini mari, care apoi si-au revenit la normal...
Urez tuturor nastere usoara si bebeilor si mamicilor laptic mult si refacere rapida.
Revin eu...
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities