Salut fetele si dragalasi copii!!Nu mai stiu ce sa ii mai dau fetitei mele sa scape de ciuperca asta nenorocita care apare si se inmulteste imediat la antibiotice(siropele)si cum ea a luat cam des in ultimul timp va dai seama ca nu ii mai trece.I-am dat cu glicerina si stamicin,spalaturi cu bicarbonat de Na,iar acum o saptamana i-am dat numai stamicin(drajeuri)si va spun ca mai avea doar intr-un colt de limbuta si am zis sa nu ii mai dau ca poate trece cu spalaturi doar.Si de unde?S-a umplut iar limbuta si acuma luam antibiotic ptr rosu in gat si va dati seama ca nu o sa ii mai treaca... Mai stiti si voi ceva cu ce i-as mai putea da?Hai va roooog poate ma ajutati si pe mine!!!Va pup si...sa fim sanatosi!! Bebe Jill si mami!!!
Draga Gabriela,
si puiul meu a facut-o, tot dupa un tratament cu antibiotice. I-am dat stamicin(pastile):1/2pastila la 12 ore, timp de 10 zile. A dat rezultate. Nu mai avem probleme, desi a mai avut un tratament cu antibiotic. Dizolva-i pastila in ceva dulce(este f. amara). Vezi daca nu aveti si voi si faceti toti tratamentul. Candida este o ciuperca care traieste in mediul umed, in mediul uscat moare. Ai grija la vase:usuca-le bine. Vorbeste totusi si cu un medic. Sanatate multa si succes.
Claudia
Multam mult de tot chiar asa si fac cu toate ce si acuma luam antibiotic ptr un grozav rosu in gat;Am vorbit si cu medicul ei si mi-a zis ca daca nu scapa cu stamicin sa ii cumpar "diflucan"care este eficient 100%dar oricum doctora nu mi-l da gratis ca e foarte scump si probabil ca il voi cumpara eu daca nu ii trece cu stamicin.Deocamdata vad ca e bine i se strange spre mijlocul limbutei pe zi ce trece!!!Va pup si ...sa fim sanatosi!!!Bebe Jill si mami!!