Copilasi noiembrie -decembrie 2004 (89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna din nou!
Onitza,bine ca nu ai intrat..mai veneai si cu un pojar mic......
Ionela..tu esti o adevarat oaza de amuzament!Sper sa-ti semene in privinta asta fetele
gandacel..bine ca nu aveti cev aboli contagioase.Sa fiti sanatosi!
va doresc un We placut,ne auzim luni!

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Onitzaaaaaaaaaaaaaadaca, daca face pojar sa nu te sperii, da? a fost f mult in spitalul ala. nu-i musai sa faca.iar daca face...poate sa fie f simplu, pt ca e mititel.singura faza naspa e febra, atat. Nu te panica,cel mai probabil nu face...da daca e, mai bine sa fii prevenita

Curaj gaina....ca te tai!!!

asa am patit eu la Sofia.La un an si 8 luni a avut rubeola( cu febra mare) iar la o saptamana a facut si oreion

la oreion a fost super simpla, prima zi mai indispusa si febra 37.5, dupa aia doar umflaturile.Care erau asa mici, ca sotu zicea, ce oreion, e un pic mai grasuta In 5 zile a trecut.

Noi n-am vaccinat-o ROR.si cu toate astea a facut forme simple de boala.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Onitza mama, eu zic sa ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa ti se intample! Imagineaza-ti-o pe fie-ta in discoteca atarnata de gatul unuia si conectata la tzatza ta! In afara de consecintele asupra relationarii ei cu mediul nu vreau sa stiu consecintele asupra sanilor tai!

Botosii sunt in set cu o paturica si o ratza primiti la botez

Sabina, am citit cu nesat toata povestea cu vaca, cartea si laptele . Nu-mi spun parerea ca e deja offtopic dar tin sa mentionez ca aseara, la Roxana in bucatarie, pe scaunul de masa al lui Mihnea, se gasea una bucata carticica cu vaca ... Deci fata a luat ideea in considerare, ba chiar a pus-o in practica. Nu stiu ce efect a avut la ei, dar Maria mea a dat cu vaca de pamant la prima lingurita de iaurt . Drept e ca nu apucasem decat sa i-o arat, nu i-am zis ca de la vaca vine iaurtul si de la rusi vine fata ...

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

mey, uitatzi acilea un kenzolino cu cucui :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/zumperiox/detail?.dir=10cc&.dnm=7015.jpg&.src=ph

si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Mai Kenzulino, chiar si cu cucui, tot frumos esti ...si, da, semeni cu mami....

Miki, Roserb, Andreea, cu-adevarat, frumoase mamici, iar puiutii lor pe masura .

Vladut harnicut, ce-ai gatit azi? Tare-am vrea sa te vedem si noi trebaluind .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

fetelor, ma scuzati ca n-am mai scris de mult, dar ori n-am timp, ori am timp dar mi se face somn de-mi vine sa inghit si pc-ul; dar oare cand am eu timp, nici la wc, ca vin cucuietele dupa mine, de nu pot nici sa-mi fac nevoile; hai ca m-am plans destul si iar va plictisiti de mine.
"LA MULTI ANI!!!" ptr. toti sarbatoritii care pana in prezent si-au sarbatorit pana acum zilele onomastice, de 1 aniso; sa va dea domnul numai sanatate, fericire si impliniri in viata, si de-acum incolo pe putin inca 100ani; sa va face-ti fericiti parintii si sa-i ascultati!!!
fulgule si andra ce faina idee de a alcatui galele(puradeilor si a sarbatoritilor); sunte-ti de milioane, iar comentariile ......
Onitza muuuulta sanatate puiului mic Paulica si sa numai auzim de spitalizari sau cine stie ce minuni
Gandacico(cuscrito), cu toate ca noi comunicam fff. putin oricum ne gandim la voi, si va dorim numai bine; eu pana acum nu am auzit de roseola , sau ca ar exista b. de trei zile si in rom., asa ca am mai invatat ceva de pe-aici; multam, caci asa mai imi deschid si eu creierasii; am vizionat foto. facute de tine, sunt superbe, si-ti doresc muuuult succes in continoare in noua cariera
paxela muuuulta pofta de mancare lui Silviu; eu te cred ffff. mult din ceea ce spui despre Silviu, caci o stiu pe propia-mi piele cu Arisa; frate daca o lasam nu vroia decat bomboane si cioco, sau bicuiti jap.; a fost si este si in prezent un chin infernal cu ea, acum cu mancarea s-a redresat, dar cu neascultarea si cu obraznicia este infernala; cat priveste loviturile si-n trecut si acum este o pacoste, asa ca si la acest capitol te super-inteleg; numai bine si rabdare de fier, caci eu mi-am c-am tocito
fetelor ave-ti niste copii superbi; am vazut toate pozele, dar nu numai copii sunt frumosi, mamicile sunt la inaltime, toate; sau poate ca stiati deja, numai trebui sa insit ce si cum caci se stie; eu tre` sa ma ascund oricum caci nu poci intra in competie
miria multa sanatate; stiu cum e sa fii in situatia de a nu avea cum sa mergi la medic ptr. ca nu ai cu cine lasa copilu`, dar lasa ca cel de sus nu uita pe nimeni si are grija de tooooata lumea!; eu si cu Emily ne-am uitat la pozele lui Damiana, care este o printesa, si emily spunea "ete, ete", iar eu ii spuneam "bebe mama, bebe mama, bebe Damiana" , la care ea imi spune "bebe" si batea din palmute si radea de numai putea.
In alta ordine de idei Emily este un adevarat copil total diferita de Arisa; si plansul si rasul difera; nu spun ca pe Arisa o urasac sau mai stiu eu ce, numai ca Arisa ne-a stors toarta seva puterii sin noi; speram din tot sufletul ca Emily sa fie polul opus Arisei; am zis ca sa fie urata si nu prea desteapta, dar cuminte!!!, asta ne dorim noi parintii, cel putin eu!; vorbeati ca bebeii-copilasii vostrii va dau din imbucatura lor; ei bine eu la Arisa n-am stiut cei aia, si acum daca i-au din sucul sau prajiturica ei face mii si mii de mutre si comentarii; o spun cu parere de rau si ma doare chestia asta, si-am crezut ca n-am sa simnt acest sentiment minunat niciodata, dar Emily mi l-a oferit!!!; daca are ceva in manuta imi ofera si mie; ma trage de nas, imi baga mainile in ochi, de fapt crede ca sunt ca ai papusii si tinde sa mii scoata, imi baga degetele in nari, in gura de zici ca sunt la dentist, uneori ma trage de par; merge ffff. bine prin casa face mii si mii de ture de ai crede ca-i teleghidata, ca un pinguin; imi plage ca se joaca in legea ei, roade, linge jucarelele, se duce in fata tv-lui si pupa ecranul, bate artistii, canta si danseaza de mor de ea, de-mi vine s-o rod nu alta; ii plac reclamele, desenele animate dar si starea vremei; cand ii meteo la tv. se face liniste;are 8 dintoci cu care ma musca de picere precum un catelus, musca si rade si-apoi fuge ca stie ca daca o prind o gadil si rade de numai poate; cand mananca nu are rabdare sa stea la masa in brate la mine, ea tre` sa se miste tot timpul, se duce pana la tv. il linge, iar vine la mine mai ia o lingura, si daca vad ca ritmul se lalaie, sau daca numai vine ma duc eu dupa ea si o iau prin surprindere, pe la spate, dar nu ma refuza, papa tot, fata de Arisa ca puteam sa fac si matanii ca tot nu inghitea nik, decat cu mare chin; mananca destul de binisor, dar vad ca nu-i place prea mult dulcele; mai daunazi i-am dat miere si s-a c-am strambat din nas, sau prajituri la fel; nu pot spune inca ce anume ii place la nebunie ptr. ca pe fiece zi placerea vine mancand, dar accepta fff. bine brocolii, banana, avocado, tofu, pestele, carnita; am inceput sa-i c-am ce papam si noi, fara condimente, si mananca cu maaaare placere; pe olita nu vreau s-o asez ptr. ca risc sa nu se intoarca Arisa la olita din nou, asa ca las scaunul lor ptr. copii numa` pa toaleta noastra, si poate se va invata ea o data si o data; i-a uneori fura scaunul lui Arisa si pleaca la plimbare cu el pri casa, de fapt impinge toooot ce gaseste; inca ne numim sugari, ptr. ca nu vrea sa lase titi ptr. nimic in lume; nu bea decat 400ml lapte praf, adica de 2 ori/zi, si cand ii vine ei ma impunge cu nasul in titi, si spune "me, me, me" , ea care de-obicei spune numai tata, dar cand ii este somn, foame sau o chinuie Arisa si o face sa planga isi aduce aminte de mine; are si o parte care nu i-o pot repara deloc, adica ca nu-i place s-o imbraci si sa o dezbraci, fuge cat colo, iar pempersii nu-i plac de loc, am schimbat o semedenie de tipuri, tot timpul se scarpina la dansa; ii place sa se dea in tobocan, dar in leagan nu prea; afara daca o pun sa mearga nu-i prea place, parca ii este teama sa paseasca, ii place sa stea in carut sau pe banca;
ce sa va mai spun, este un copil destul de normal, care inca nu a ajuns sa faca prea multe lucruri sofisticate, dar mie imi este deajuns; aaaaa, mai deunazi s-a oparit cu oparit su ceaiul lui tata-su, asta din cauza mea, ca l-am lasat pe marginea aragazului; a fript-o destul de rau, dar i-a mai trecut, mai are putin.
vroiam sa va intreb, ai vostrii pui scrasnesc din dinti?, caci Emily scrasneste de parca-mi pileste cineva creierii, si nu numai, scrasneste pana isi da sange la gingia de sus; nu stiu ce sa-i mai fac???

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

fetelor, am urgent nevoie de ajutoor, va rog. Am nevoie de medicamentul "Encefabol 100". Eu locuiesc intr-un oras mic, nu este la nici o farmacie, daca puteti careva sa le cumparati pt mine (bineinteles trimit banii inainte) si sa mi le trimiteti prin curier.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

am aparut si eu dupa cateva zile bune in care taaaaare am mai plans de dorul vostru. sunt ceva probleme si de vreo 2 saptamani nu avem net. azi nu am mai rabdat si am intrat pe dial-up
si de vreo ora toooot citesc...
imi pare nespus de rau ca nu am putut ura "la multi anisori fericiti" sarbatoritilor". ofacem acum cu intarziere dar din inima
miki, miche si pentru voi din suflet sa aveti o viata fericita si implinita si sa va bucurati vesnic de dragostea celor din jurul vostru
onitza pupam dulce ginerelul bolnavior si-i dorim toata sanatatea din lume
try nota 10* pentru galeria torturilor. esti o scumpa mai ales ca tu mergi si la serviciu. o sa-ti trimit alta poza de la petrecere ca aia singura era in album pt. ca exact atunci cand voiam sa pun pozele mi-a picat netul si ...picat a ramas. mey dar si acolo s-a auzit de funar. vezi ca nu mai e primar asa ca s-a cam terminat cu tricolorul la cluj. cu tortul e o poveste...VxxA de la cofetarie carea mi-a luat comanda a incurcat toate itele. am intrebat-o de 1000 de ori daca se poate face asa cum era in revista si ea a zis ca nu e nici o problema. rezultatul a fost dezastruos iar sora mea a stat 2 ore sambata langa cofetar sa repare ce se mai putea repara. asa ca primul lor tort a fost ... mai "uratzel"...dar a fost bun pana la urma

azi am fost si noi la medic, trebuia sa mergem la control dar am observat ca tudor are o umflatura pe putzica si m-am speriat rau, asa ca am mers mai repede. am vazut tot felul de discutii despre pofta de mancare si greutate. noi suntem membrii marcanti ai clubului "slabutzeilor": bianca are 8.100 si 72cm kg iar tudor 8.600kg si 78cm. dar doctora zice ca sunt foaaaarte bine. apoi nu stiu ce sa mai zic. sper sa-i treaca lui tudor ca am intzepenit cand am vazut ce are saracutul
felis felicitari pt. mihaita, stiam eu ca are o inimioara puternica. doar seamana cu mama lui
danette ce frumusetze e iris!!! chiar merge singurica? bianca se ridica in picioare tinandu-se de scaune, perete sau ce mai gaseste ea disponibil si cand se simte in siguranta isi da drumul la manute. sta ea asa cateva secunde si apoi se lasa usor jos. a facut si vreo 2 pasi dar cam atat. vad ca iris merge bine de tot

gandacel sanatate lui ioachim

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ionela, si alex scrasnea din dinti, acum n ustiu dca mai face caci la masa de seara (cand mai ajung sa-i dau eu papa) nu l-am mai vazut de mult facnd asa si am uitat s-o-ntreb pe mama daca ma iface asa din dinti.
E normal, sunt chestii noi aparute in gurita lor si senzatia e diferita. Plus ca ei avand gingiutele umflate si sensibile din cauza dintisorilor care apar, simt nevoia sa preseze locul respectiv, asa ca instinctual ei strang din dinti si scrasnesc. Iar cei care considera ca e o joaca scrasnitul, repeta mereu asta.
N-at ivazut ca si noi cand avem dureri de masele, daca strangem din dinti tare se atenueaza durerea.

Hai ca pozele din gala eu am zis ca-s in ordinea sarbatoritilor, dar numa iasa n uerau. Am redat locul fiecarui sarbatorit, asa cum trebuia.
Iar ideea cu galele a apartinut doar ilustrei maestre Fulguletz. Asaca va rog sa-i adresti numai ei laudele, noi avem meritul de-a fi executat ce i-a trecut domniei sale prin cap. Si uite ca nu-i rau ce-o mai trazneste cateodata pe fulguletz. Asa ca mai pelcam urechea si alta data...
Eu de sapt. asta i-am schimbat programul de somn lui alex. Adicaam trecut la un singur somn pe zi. Ajunsese sa doarma al doiela somn pana in seara-noapte. Dormea prima data de la 11 la 1-1:30 si apoi a doua oara adormea la 4:30 Si dormea, si dormea. Venea si tati la 7 seara acasa si el tot dormea. Ajunsesem sa-l trezim noi dupa un al doilea somn de 2 ore jumate. Cred ca fiind intuneric la ora aia el interpreta ca e noapte si trebuie sa doarma. Asa ca am luat decizia sa-i fac un singur somn pe zi ca sa nu risc sa doarma mai mult ziua decat noaptea si in felul asta sa isi strice somnul de noapte (care fie vorba intre noi e o binecuvantare de cand la 8 luni s-a hotarat sa nu se mai trezeasca naoptea).

E uam inceput sa- ispun poezii seara la culcare. Dupa ce-i dau lapticul si-i fac baita, ma asez cu el in fotoliu si il tin in brate. Ele e rupt de somn caci daca doarme doar 1 data pe zi, de la 3:30 e tot treaz, asa ca e rupt de somn la 9 seara. Si cu ochii rotind prin cap de somn, mami ne spune vesnicele 4 poezii pe care le stie (trebuie sa invat si de-astea, cantece stiu gramada de pe CD-uri).
Nu sta cuminte la povesti, prefera rimele in locul vorbariei multe si lungi.
In cursul serii cand ii mai spun poezioare, imediat cum termin el zice un hmmmmm? adica "imi mai spui una?"
Si are momente cateodata cand sta sa-i cant de nu se misca o juma de ora de langa mine.
Ce sa mai, am un pui dulce foc.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

fetele scuze ptr. ca a intrat de doua ori mesajul; nu-mi dau seama de ce, sau imi dau seama dar nu-mi mai fac nervu, caci si asa sunt un pachet de nervi; oricum scuze!!!
Andreeap ; chestia cu cartea m-a amuzat tare mult; Arisa mea numai cand le vedea dadea cu ele de azvarlita, indiferent de era vaca, porc, zebra sau oaie, nu conta; acum de data asta Emily nu mi le arunca, dar mi le mananca; bai frate baga tot ce gaseste in gura; acum s-a axat pe produse electronice
Onitza ce bine-mi pare ca Paul se simnte mai bine; muuuulti si numai bine; si vorba lui Sabina, daca face pojar mai bine, mai ales ca organismul lui este slabit acum se poate, dar aste este.
Gandacico bine ca Ioachim este bine si ca nu are nimic, si lasa ca arati destul de bine, si mai ales ca ai si doi copii, iar cine vrei tu te place si asa!!!
Bits si cu cucui Kenzo este un dulce, mai ales gurita i-as papao; parerea mea este ca, Kenzo seamana si cu tatal chiar f. bine, sa nu ma , dar asta este parerea mea.

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput