Copilasi noiembrie -decembrie 2004 (89)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

try multam fain; ma c-am pusese pe ganduri, ptr. ca Arisia n-a facut asa, cred ca nu-i place ca atunci cand face Emily parca o deranjeaza, si incepe sa maraie

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Sabina, am citit cu nesat toata povestea cu vaca, cartea si laptele . Nu-mi spun parerea ca e deja offtopic dar tin sa mentionez ca aseara, la Roxana in bucatarie, pe scaunul de masa al lui Mihnea, se gasea una bucata carticica cu vaca ... Deci fata a luat ideea in considerare, ba chiar a pus-o in practica. Nu stiu ce efect a avut la ei, dar Maria mea a dat cu vaca de pamant la prima lingurita de iaurt . Drept e ca nu apucasem decat sa i-o arat, nu i-am zis ca de la vaca vine iaurtul si de la rusi vine fata ...

Mey, n-ai inteles un lucru esential: cartea cu vaca era pusa acolo, nu ca sa priceapa domnul de ce trebuie sa bea lapte ( ca pe acela oricum il serveste singurel in pat, sic!), ci ca macar sa inteleaga si el o data ce animal e acela si mai ales cum face, ca mi s-a facut gura punga exemplificand.Singurul rezultat obtinut a fost ca devoreaza la propriu cartea de cate ori o prinde , semn ca el a inteles cu totul altceva.

Onitza, ma bucur ca sunteti mai bine!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela
[Sabina, am citit cu nesat toata povestea cu vaca, cartea si laptele . Nu-mi spun parerea ca e deja offtopic dar tin sa mentionez ca aseara, la Roxana in bucatarie, pe scaunul de masa al lui Mihnea, se gasea una bucata carticica cu vaca ... Deci fata a luat ideea in considerare, ba chiar a pus-o in practica. Nu stiu ce efect a avut la ei, dar Maria mea a dat cu vaca de pamant la prima lingurita de iaurt . Drept e ca nu apucasem decat sa i-o arat, nu i-am zis ca de la vaca vine iaurtul si de la rusi vine fata ...

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

bai, am cazut de pe sacun.
(emoticon de la yahoo care taveleste pe jos de ras )

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

FETELE, CITITI URGENT AICI:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61651

POATE AVETI VREO INFO SI PUETI AJUTA UN CAZ GRAV!

VA ROG, CITITI!

MERCI!

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

fetele, care faceti capitol nou, sa nu uitati sa postati noul format al listei de mamici caci am scos de acolo greutatile si inaltimile ca deja nu mai sunt concludente. Am facut mai simplutza lista sa nu mai fie acolo doldora de informatii ca si-asa sunt scrise mic (sa ocupe spatiu cat mai putin) daca mai sumt si multe nu mai gasesti usor ce vrei.

Ce zici tu acolo Ad-rianna de tort? Tu ai vazut cum arata torul lui alex? Da macar era super gustos, cu asta m-am consolat.
Eu i-am zis lui tati "hai sa luam si noi un tort de-a gata, mai aranjat si cu brzi-briz-uri". El: "pai Tiramisu ta ue cel mai bun, alea de cofetarie arata bine, dar nu-s gustoase". Vorba vien, vroia sa-l scutesc de un drum in plus la Amadeus (o cofetarie cu torturi si prajituri bune).
Mi-era si jena sa pun poza cu el acolo, dar am zis ca pana la urma asta am avut, cu asta defilam. Las' ca se revanseaza mami la anu'.
Iar tortul gemenusilor mi s-a parut tare haios, oricum diferit de celelate torturi de la ceilalti copilasi. Iar de Funar cine n-a auzit. Oricum el a fost in atentie inca din primii ani de dupa rev. (eu sunt plecata doar de 3 ani jumate din Ro) si totul i s-a treas de la bancile-alea tricolore.

Onitza, sa-nteleg ca pana la urma n-a fost kiwi-ul de vina. Asta ca sa scape de vinovatie si mamicile care ti-au sfatuit de kiwi sapt. trecuta. Sanatate lui Paulica-fara-frica.
Ce-i cu mirobul ala de-l are el sau ce anume ai zis ca are si care i-a generat sensibilitatea asta?

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru incurajari! Chiar aveam nevoie! De multe ori m-am gandit la voi, dar aveam o dispozitie....
In ceea ce priveste fatuca mea, am si eu o intrebare. Voi cand le dati oul intreg? Ca mie imi este teama, desi am primit sfatul sa incep sa-i dau. Si vacc. cand il face?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami nov-dec 04 spune:

Cristina, multa sanatate, sper si eu sa nu fie nimic grav!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61663" target="_blank">CAPITOL NOU

Roxana&Co

Mergi la inceput