FIV 48
Raspunsuri - Pagina 3
Rh spune:
Danutza, sunt alaturi de tine maine si sa ne dai vestea cea mare.
Cecilia, tu nu ne mai spui nimic?
Monica, vreau sa te rog sa-mi spui ce tratament ai facut tu pe parcursul sarcinii.
Va pup pe toate,
Cu drag,
Rh
andicu spune:
Floran, eu am facut o parte din analize, dar alea hormonale nu le-am facut inca ; am facut imunologice,infectioase,culturi col, flora bacteriana, Papanicolau...eu de-abia pe 30 nov. ma duc la prima infatisare la Denisa P. Sa vad ce-mi zice ea atunci.
Vine si randul meu..
Pozele mele
mishi spune:
buna seara fetelor! mi-am facut un obicei de a intra doar seara pe net, dar nu prea am timp in timpul zilei. m-au apucat renovarile prin casa tocmai acum si sper sa termin saptamana asta ca de luni , dupa TE vreau sa stau la orizontala cat mai mult posibil.
azi am terminat stimularea si voi face la ora 22 pregnylul. sunt putin suparata pentru ca retraiesc aceleasi dureri de burta ca si prima oara si sunt aproape sigura ca ma paste iar hiperstimularea. desi am redus doza de menogon se pare ca a trebuit sa fac si azi ca nu cumva foliculii sa fie imaturi. imi voi da seama dupa punctie pentru ca hiperstimularea atunci isi face simtite simptomele. ma simt ca o obeza, rotunda si greoaie, nu pot sa ma misc ca de obicei. sper sa fie bine.
voi incerca sa va tin la curent cat mai bine.
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
andicu spune:
Mishi, multa sanatate! ai grija de tine si sper sa fie bine! iti tin pumnii!
Vine si randul meu..
Pozele mele
mishi spune:
saru' mana andicu.
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
crinuta71 spune:
Fetelor, trebuie sa va intreb ceva, va rog mult de tot sa-mi raspundeti daca stiti. In a cata zi dupa punctie se congeleaza embrionii pe la clinicile unde ati facut voi FIV/ICSI?
Mishi succes!
Am vorbit cu Cecilia este bine si asteapta ziua cand va stii rezultatul. Eu sper sa fie bine.
Liana30 spune:
buna la toate fetele
danutzaabia astept sa ne dai vestea cea MAREEEE
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
lucia1 spune:
Buna crinuza!pe mine m-au intrebat in ziua de punctie daca vreau sa congelez.eu de data asta vreau sa le spun ca vreau sa congelez numai daca am mai multi embrioni.adica daca am peste 4 de congelat,atunci vreau sa congelez daca sunt mai putini nu vreau.Tu cum te simti?te mai doare burta?Cred ca ai avut durerile alea de burta din cauza ca nu ti-a dat injectii de tromboza.Te pupic!
Monica-Elena spune:
Crinuta imi pare tare rau dar trebuie sa lupti in continuare.
Cecilia ce faci? Astept un semn de la tine poate dai un telefon.
Rh tratamentul facut d emine la FIV a fost cam asa: utrogestan 9 pastile pe zi pana in luna 6, aspirina de 100 pana la 8 saptamani si apoi thrombo-ass de 100 de 3 ori pe sapt ptr a inlatura problemele de coagulare, vibramicina 5 zile dupa punctie si prednison tot 5 zile dupa punctie. Cam asta a fost tratamentul pe acre l-am facut eu acum un an dar de la an la an la Medsana dr Denisa Protopopescu aduce imbunatatiri tratamentului ca sa fie ultima descoperire. Oricum ff importanta este aspirina de 100 care ajuta la implantarea embrionului si inlatura problemele de coagulare daca exista si nu se stie de ele.Tu ce faci? Ce iti face burtica?
Lachi
Mishi bafta!
Zisacami ce faci? Cum e moralul? Cand ai punctia si ET-ul?
Andicu
Fetele care sunt in asteptari multa bafta!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos