FIV 48
Raspunsuri - Pagina 14
zisaCami spune:
Fetelor,
Incepand de azi voi lua o pauza, nu voi mai intra pe forum pana la rezultat, deja cele 3 nereusite ale fetelor ma tulbura mult prea tare! Am inceput sa am palpitatii de cate ori deschid subiectul FIV!
Cecilia
alaturi de tine! Sper sa-ti revii cat mai curand si sa nu-ti pierzi speranta! 
Mishi Iti doresc din tot sufletul ce-mi doresc si mie, sa reusim si sa le dam fetelor, care ne urmeaza, o speranta in plus! 
tuturor
Cami
danutzica spune:
cecilia, imi pare tare rau ca nu ai reusit, dar o sa-ti revii, o sa o iei de la cap si o sa reusesti; fii sigura de asta.
sper ca luni eu o sa va dau o veste mai buna.
dana
dana
cristinici spune:
Monica ce vorbe sunt astea? In Mihnea am pus fiecare cate un pic de suflet si este ca un simbol pt noi.
Cecilia nu dispera optimismul va reveni.
Mishi si Cami stati linistite si sa veniti doar cu vestile bune.

pt toata lumea cristinici
dana p. spune:
Cecilia imi pare rau pentru nereusita ta, nici nu mai stiu ce sa spun, imi vine sa plang.
Numai nereusite au fost luna asta si la fiv si la inseminari , Laurici a avut extrauterina, eu nu stiu cum sunt insarcinata , mai e si Mirela care este in aceasi situatie ca si mine numai probleme au fost

.
Monica macar tu care-l ai pe Mihnea, poti sa vii sa ne incurajezi si sa ne spui o vorba buna, pentru ca tu esti un exemplu pentru noi de perseverenta si bunatate.Si nu cred ca deranjezi pe cineva ca scrii aici si dai sfaturi.
pentru tine si Mihnea.
Avalon
Succes fetelor care fac in viitorul apropiat FIV!
Va pupacesc pe toate.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
flori76 spune:
Ceci,chiar nu am cuvinte,iubita...imi pare atat de rau...![]()
Nu stiu,dar asa cum spunea si Dana,parca prea multe esecuri au fost in ultima perioada..![]()
Cami,cred ca e o decizie buna aceea de a nu mai intra asa de des in aceasta perioada,pentru ca nu trebuie sa te stresezi deloc.Incearca sa stai cat mai linistita si iti doresc din suflet sa vii cu o veste care sa ne descreteasca fruntile 
Mishi
la fata si bafta in continuare.
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
danita spune:
ceci, azi am fost langa manastirea Bucium la o fantanitza . domna ce ingrijeste manastirea ne-a spus ca saptamana trecuta o tanti nevazatoare a fost la manastire si apoi s-a dus la fantanita si cand a ajuns in sosea a inceput sa vada ... Eu cred ca numai acea credinta a ei in Dumnezeu ia redat vederea . trebuie ca si noi sa credem in sansa noastra .....TREBUIE !
sunt alaturi de tine
danita
cristinici spune:
danap cand te duci sa vezi ce e cu sarcina ta?
Am inteles ca te-ai interesat la spitalul universitar si daca e cazul sa intervii fa-o acolo. Bafta si sa speram ca bebe s-a amplasat bine si unde trebiuie.
tuturor cristinici
saftoiu_gina spune:
MONICA sa nu te simti NICIODATA in plus aici,tu esti o dovada vie ca se poate reusi si un FIV,ca tine mai sunt,dar ori nu stiu de noi ,ori ne citesc din umbra.Eu datorita acestui forum am trecut cu usurinta peste FIV-ul meu reusit cu extrauterina si am prins curajul sa merg mai departe ,sa mai incerc odata si chiar daca nu mai incercam,tot ramineam aici pentu ca deja suntem dependente ,asa cum a spus si LACHI.
CECILIA ,sincer,imi pare foarte rau pentru rezultat,fii tare in continuare.
danutza_c spune:
Buna fetelor! In sfirsit ajung si eu in fata unui calculator si pot sa va scriu.
Cecilia, imi pare tare rau de nereusita ta! Nu te lasa invinsa, stiu cit e de greu dar trebuie sa lupti in continuare!
Eu am sa mai incerc inca odata inainte de a pleca. Am hotarit sa mai satu atit cit sa mai pot incerca odata cu toate ca initial imi propusesem ca daca nu o sa reusesc o sa plec imediat acasa.
Gina, vreau sa te pup si sa iti multumesc ca ai fost alaturi de mine! Vreau sa ne vedem maine asa cum am vorbit.
Lachi, capu sus! Ce faci? Se poate?!
la toata lumea!