am primit un urs maaare de tot si tare frumos! dupa 3 luni de tavaleala, se cam vede ...ca e galben! restul jucariilor de plus le var in masina si e ok. baiu' e ca asta nu intra!
ma gandeam sa va intreb, oare la curatatorie mi-l spala si mi-l usca frumos ??? ca degeaba ii fac eu dus in vana, ca la cat e de dolofan nu se mai usuca inauntru veci:((
si fetita mea a primit un urs mare ,gras si alb.era cat ea de mare acum 3 ani:-) are un fermoar la spate pe unde se poate scoate umplutura si apoi se spala foarte usor numai imbracamintea.daca nu are fermoarul incearca sa descosi o incheietura a ursului si sa-l golesti,sa-l speli,usuci,iar apoi il umpli la loc,ii dai forma pe care o avea si il cosi.
bafta!
...if you know what I mean.(proverb american :-D)
Daca vrei un spalat si un uscat apeleaza la fiica-mea ca este experta.Dintre toate plusurile pe care le are ea sa hotarat sa-l spele pe ursul alb pe care il tinea pe imprimanta cica era gri.L-a frecat bine la spalat si l-a stors sa gandit sa-l si usuce repede asa ca a aprins aragazul si l-a pus intr-o oala la uscat. Dupa ce sa evaporat apa, ursul sa inegrit la fund si mai pe ce sa si arda.
Asa ca mai bine gri decat roscat si perpelit.
Cu simpatie Corina
Si io tot asa zic desfacut undeva si scos umplutura si bagat la masina de spalat "pielea".
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">