Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (130)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo - felicitari lui Stefanut !!! Felicitari din suflet, iar voua spor la alergari de acu` inainte !!!

Carmenp - am vazut-o acum pe Ilinca in poze, chiar ca`i frumoasa foc !

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Monica, pai hai sa facem o socoteala: in lunile trecute a luat cate 700g, da? acum in 2 saptamani a luat 300g deci in urmatoarele 2 pana la 5 este posibil sa o tina tot asa, deci total 600g pe luna in loc de 700, right? deci....dupa aceste calcule mie mi se pare totul ok. corecteaza-ma daca am gresit undeva.
Gabi felicitari!!!!! sa vezi....ce repede se intampla lucrurile de acum inainte! pupi multi!!!!
Mitzu leacul minune e aspirina saracului (nu daaaaaa). baga si tu baie fierbinte diseara, fervex acum si diseara, precum si maine de 3 ori pe zi. dupa baie si fervex in pat rapid la caldura sa transpiri. de obicei tratamentul asta soc da rezultate bune. bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lumi, cind am fost la dr duminica am cintarit-o si 11.700 g imbracata, scazut hainele cam 11 kg, deci suntem pe acolo. nu mai zic ca io ptr un biberon de haleala tre` sa stau o ora, nu mai tine nici cu reclame si nici cu muzica si cred ca ma infurii pe ea cit de curind si trec la planul de flaminzeala... ea nu manica din mina, nu maninca cu lingurita, degeaba o punem la masa cu noiu si ne strimbam si clemfanim, canci, n-o doare capu`...
mitzuro, in doua zile se pot intimpla multe, nu te stresa!
daria, frumoasa foc,nu, tot cu ma-sa seamana (pe drequ`)
fug sa rup mopu` da` mai trag cu geana.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

http://community.webshots.com/photo/439300887/501043752gwPxxn asa o poza am tot vrut sa va arat, da` pana aseara nu am reusit

Carmenp - asa - i, asa-i

Leeloo - sunt sigura ca esti in culmea fericirii, ma bucur pentru voi, imi amintesc si io cum disperam ca Giulia nu umbla deloc.

Roxanaz - ce mai face Patrick, ce nazdravanii ?

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria, ce sa faca? se catara peste tot, inclusiv pe scaunul rotativ de la birou...imi ingheatza creierii cand il vad.....pe birou in picioare....si din astea. stie absolut toate jucariile si daca ii zici "du-te si adu-mi girafa mov" o aduce fix pa aia mov, si asa mai departe. de vorbit nica, decat luuungi discursuri in chineza cu gesticulatii aferente. din cand in cand mama si tati, faza la care ta-su se prelinge pe jos ca in desene animate. mananca non stop si e un burtozaur!!! (din cand in cand il alintam "burtozaurus rex") \. ultima jucarie este un ursulet din ala de la avon ptr campani de breast cancer. i l-am luat cu toate ca e fetita cu fustita, ptr ca are o burta ca a lui....si am zis sa aiba o prietena burtozaurus ca el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!
Gabitza, bravooooo!!! De-acu' incolo sa te vad...

Monica, la 4 luni 6 kile? Victor al meu la 7 luni a reusit sa adune 7 Kile iar acu (la 1 an si 4 luni - azi, sa-mi traiasca) se invarte pe la 10 kile... Nu prea mult ca dauneaza

Daria, fromoasa silfidutza... Se pastreaza pentru podium?

Mitzule, petrecere fromoasa!

Roxane, pupam burtosu'! Nu vrai un cupil la fel de zgubilitic dar mai suplu?

Fetili in w/e o sa am calc montat! URAAA! (numa sa am timp sa intru...)

Va pupu dulceeeee...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

La noi nu tine faza cu nemancatul. Am incercat sa mai subtiez micul dejun,sa o culc inainte de masa de pranz ca sa se trezeasca odihnita si flamanda... Da de unde! Daca nu-i place mancarea, poti sa stai si in cap si sa faci ca toate alea, o tine cu "niuuuuu" si cu mana ridicata sa-ti impinga lingurita (daca nu cumva tinteste castronul si atunci sa vezi bucurieeee), mai nou se ridica in picioare in scaunul de masa, si de cele mai multe ori este victorioasasi fericita ca a scapat de tortura. Are si zile bune recunosc, dar mai rarut ca-i mai dragut, zice ea.
Mai nou umbla pe varfuri si cred ca vrea sa aiba silueta de balerina, nu ca maica-sa.

Roxana, ce nazdravan de baiet ai! Sa-ti traiasca burticosul mic!

Oare eu de ce nu pot vedea pozele de webshots?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Ah, si mai vroiam sa va intreb ceva: cum va impacati cu olita? ca noi, dupa o perioada fericita in care statea linistita (am pus-o cam de pe la 10 luni) si facea si de unele si de altele, alteori nu facea nimic, dar statea cumintica, eh de ceva vreme face un scandal daca incerci sa o pui pe olitaaaa, de zici ca bagi cutitul in ea. Se ascunde dupa perdea,nu scoate un sunet si apare "frumos mirosind". Ce s-o fi intamplat?
Asa ca acum olita este de jucarie. am zis sa fac o pauza, sa schimb olta, nu stiu. este si iarna si nu o pot lasa fara pampers, sa simta udeala.
Ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Roxa, mersi, pe astea le stiam si eu, mai greu cu statu in pat ca nu ma lasa cineva (nu spui tzine), plus ca am treaba, iar de aspirina saracului n-am nici un cheeeeeeef. Deocamdata am bagat niste ecinaccea si oscilo, poate or avea vreun efect, si trag tare cu treaba ca sa pot sa stau in pat la amiaza putin.
E tare piticu vostru, daca se catara pana pe birou in picioare. la noi, cea mai inalta cucerire, a fost masuta din sufragerie, pe care se urca ca sa ajunga la combina muzicala, unde, are un fix, SA DEA MUZICA MAI TAAAAAAAREEEEEEEEE!!!!!! Si se mai urca si pe suprotul de flori, ia uitati aici
http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=482205357&photoID=501441841&security=bOMYxQ
Si ca sa vezi coincidenta, noi il alintam bebutzozaurul pe al nostru, nu din cauza burtii, ci asa....gratuit .

Monica-Elena, si eu zic ca e ok, uite Tudor a luat 400g din luna a patra pana in a cincea si avea la 5 luni 7,700 kg.

Multam de uarari. Sper sa-mi treaca sa ma pot distra si eu la nunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Salutare!
Lumi vazut piticica frumoasa si scumpa... Sa iti traiasca!
NU va mai plangeti de greutatea "mare" a copiilor. Matei al meu are 12 kile 800 g. Si el a inceput sa faca fitze la masa, nu prea mai tine cu carti si jucarii. Merge cu reclame dar nu prea imi convine mie sa il las cu ele.

Mergi la inceput