Bebelusi de mai-iunie 2005(28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Neata!
Androix - apropo de saiturile concurente cu DC: pai daca nu ai voie sa faci reclama, inseamna ca ne ascundem dupa deget cu www-urile la care mai adaugam un spatiu, ceva; adica tot "ilegal" este, nu? In fine, parca auzisem pareri nu chiar asa bune despre Buburuza. In fond, suntem pe internet, unde se fac reclame la tot pasul. Adica te cenzureaza pe tine ca le e lor frica ca n-o sa le faci vanzare? (fie vorba intre noi, eu n-o sa cumpar in veci si in pururi de la Buburuza!). Vorbesc in general, nu ma iau de tine..., tu doar imi raspunsesesi la intrebare.
gabitzam, pai tu macar ai o scuza atunci cand ai mainile unsuroase si incerci sa il dai cu crema pe puful mic. Dar eu? A ras barbata-miu de mine zilele trecute ca n-am reusit nici macar sa ii inchei body-ul Carinei, asa se suceste si se foieste pe toate partile, apuca toate cele, se intinde dupa diverse...
mygirl - pentru "petrecerea" de 6 luni ma gandeam sa o rog pe socrela sa faca tortul nostru preferat: joffre . Si sper sa am timp sa fac si eu o prajitura (cu bezea si gem de caise, yummy!).
Nu mai stiu cine din voi (Margott??) zicea ca bb nu mai agreaza NAN-ul. Daca ii dau Carinei NAN simplu, oricat de foame i-ar fi, face nazuri si apoi haleste in sila 40, maxim 60. In schimb, daca ii pun o masura de Milupa HN 25, si 5 masuri de NAN nu e nici o problema. Milupa HN e aromat, miroase a banana, si cred ca e mai gustos.
In ce priveste masajul la ochisor: si pediatra mea mi-a spus de metoda cu masaj la baza nasului - exact unde incepe ochiul. Eu am pipait la mine si se simte canalul lacrimal. Acum, mai e o chestie: masajul se face intotdeauna in sensul acelor de ceasornic.
gusta multa sanatate! Ai grija de tine!
D3-ul: am cumparat zilele astea o fiola de D3 injectabil. Din cate am inteles vitaminele astea uleioase injectabile dor al naibii, dar o sa incerc totusi pe Carina. Decat sa imi dau palme mai tarziu, mai bine o sa oracaie 5 minute acum si o sa uite. Cu Vigantolul nu stam deloc bine - socrosenia pune 2-3 picaturi de Vigantol in bibe, impreuna cu Vi-Sol-ul si ceva apa. Dar am gasit in tetina intr-o zi ceva ce semana a Vigantol...
corni Nici cand alaptam n-o trezeam noaptea pe Carina sa ii dau sa suga. Atunci cand cerea ea, ok. Si acum, obosita de 2-3 treziri pe noapte, am zis sa ii bag cereale in lapticul de seara. Se trezeste la fel de des!
Alaltaieri ne-a tras clapa mititica, a adormit la 7 seara (in mod normal ii faceam baita pe la 7.3 - 8.00). Si s-a mai trezit la 10 sa haleasca (120 ml). Am zis ca ii ajunge pana pe la 4-5 dimineata. Da' de unde?! In toiul noptii m-am trezit lin cu gangurelile fetei mele in urechi Si am stat vreun sfert de ora s-o ascult - mi-era mai mare dragul! Pana la urma m-am dus si am mufat-o la tzitzi, si am leganat-o, ca se vedea pe ea ca n-are chef sa adoarma...
tzumpiloi, ce mai faci? Pana la urma te-ai intors la serviciu?
Fata mea a halit si aseara o portie zdravana de mar ras. Nu sare in sus de fericire cand ma vede, dar nici nu ii displace. Pare un pic prea apatica pentru gusturile mele, insa atunci cand ii apropii lingurita de gurita ar inghiti-o cu totul. Si apropo de lingurita: asta de la Primii pasi (din silicon) mi se pare si mie ca e un pic prea adanca... Da' merge!
Va doresc o zi fara griji,

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Buna dimineata!

Nu mai iau de vreo 7 zile exluton, dar inca nu mi-a venit ciclu'. E normal? Cat ar trebui sa astept pana sa ma alarmez? Intreb pt ca am comis-o in prima zi dupa ce n-am mai luat. Am uitat pur si simplu, iar acum stau pe ace.

Poze noi cu Ema-Elena (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Babygirl, mama, nu te impacienta cu ciclul... Ca intrebai doctorul meu din Ro si zasa ca e normal... Poate sa-ti revina chiar dupa 1, 2 sau 3 luni... Mie mi-a venit dupa 1 luna...

Gusta, tare rau imi pare ca nu te simti bine... Off! mai... Sa ne tii la curent cu analizele... sa ne spui ce si cum...

Cu ce luati voi petele de morcov? Mai stiti vre-un remediu in afara de Vanish?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by ChrisDun

Neata!
Androix - apropo de saiturile concurente cu DC: pai daca nu ai voie sa faci reclama, inseamna ca ne ascundem dupa deget cu www-urile la care mai adaugam un spatiu, ceva; adica tot "ilegal" este, nu? In fine, parca auzisem pareri nu chiar asa bune despre Buburuza. In fond, suntem pe internet, unde se fac reclame la tot pasul. Adica te cenzureaza pe tine ca le e lor frica ca n-o sa le faci vanzare? (fie vorba intre noi, eu n-o sa cumpar in veci si in pururi de la Buburuza!). Vorbesc in general, nu ma iau de tine..., tu doar imi raspunsesesi la intrebare.

Da mey, dar se presupune ca reclama aia este si platita

Ioana, in legatura cu faptul ca nu-ti mai ramane timp de masa, net, dush... riscurile meseriei ce sa-ti zic. Ca sa imi fac timp de kestiile astea de cand sunt mama ma culc in fiecare noapte in jur de unu noaptea Iar cina la ora 22:30 a devenit ceva obisnuit . Nici Filip nu s-a trezit din prima la 8. Mai intai s-a trezit la 3. Apoi in decurs de cateva saptamani, 5-6 la numar, ora 3 a devenit incet incet ora 8. Deci trebuie sa incerci mai mult timp. Ma rog acum depinde si de tine cum te simti in stare sa-ti modifici si tu programul si ce preferi mai mult: sa ai timp de la 8 seara la 10 dar sa te trezesti la 12 si la 5, sau sa stai treaza pana pe la 12-1 noaptea dar sa te trezesti la 8. Eu sunt genul de persoana care prefera sa se culce mai tarziu dar sa se trezeasca mai tarziu. N-as putea lucra in schimbul I
Filip mai nou este pe cale sa se bage sub canapea. Am paturica lui pe jos chiar la baza canapelei, iar el se rostogoleste in continuu asa ca l-am gasit pe jumatate sub canapea si se caznea sa intre tot pentru ca "urmarea" o girafa de plastic moale care tziuie daca o strangi pe care tot el o impinsese sub canapea. M-am gandit in clipa aia ca in scurta vreme o sa traiesc un soc: o sa-l las pe patura sa se joace si cand o sa ma intorc si eu din bucatarie sau de la un pipi n-o sa-l mai gasesc Sa-mi aduc aminte sa caut si sub canapea!
Si ieri a mai zis de 2 x MA-MA! Devine din ce in ce mai clar: pe mine ma striga!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Mai fetele care sunteti mai in tema sau mai cu experienta! Ziceti si la mine daca e bine ca atunci cand copilul se trezeste noaptea sa-i dau ceai in loc de lapte? ca sa-l dezobisnuiesc cu sculatul... O fi prea devreme? Alex acum are 5 luni, 2 sapt si 4 zile, azi...
Aseara am incercat figura ce-i drept si a baut el nitel si apoi a marait... Si tot lapte a capatat pana la urma si apoi a adormit! Voi cum procedati? sau cum e mai bine?

Mergi la inceput

Pupici la fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Chrisdun? ce ati stabilit?ergeti la Nayel? cu puradeii? am vorbit cu Crinuta aseara la tel, ca as fi mers si io, dar azi nu pot delok, delok.... dar tare as fi mers si io sa i vad moaka lui Nayel cind o sa-si vada toate operele de arta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Bre, dar ati fost prolifice peste noapte.
Androix – pai eu la cat crezi ca ma culc? Cel devreme la 12, adica incerc san u depasesc ora asta ca altfel sunt talamba rau a doua zi. Deocamdata o las asa, dar peste vreo luna o sa incerc sa-I schimb programul ca daca ma intorc la munca nu am nici un chef ca atunci cand vin acasa sa gasesc copilul adormit deja. Pe de alta parte, voi vedea cum sa procedez pentru ca ea pur si simplu se culca de seara dupa masa de la 7-7.30, chiar daca sarim peste baita uneori. Si nu se mai trezeste cel putin pana la 12. Oricum aseara am fost multumita, s-a trezit direct la 3 fara 20, dar si la 6 si un pic. Dar e alta viata sa te trezesti dupa ce ai apucat vreo 3 ore zdravene de somn. Si felicitari pentru ma-ma. Cred ca o sa fac pe mine cand o s-o aud pentru prima oara cu mama.
ChrisDun – vad ca suntem colege de suferinta cu trezitul noaptea. Eu am ajuns la 8 lingurite de cereale – probabil in curand voi inlocui cu totul masa de seara – si tot se trezeste. Cred ca si-a format si reflex, ii e nu-I e foame, se trezeste. Dar suge pe ceas 10 minute ca ziua, asa ca nu mai inteleg nimic.
Gabitzam – sa te bucuri de cadouri asa cum meritit. Sa vedeti faza: ieri treceam cu o mamica pe langa piata si erau dumitrite de vanzare. Si-I zic eu: “Of, barbatul asta de cand se lauda ca-mi adduce si mie sin u mai apuca.” Si ce credeti? Seara cand dau drumul la usa, barbatul cu 3 crizanteme battue in mana… Cam asa suntem noi 2: gandim mereu foarte asemenator sic and ii zic eu ceva, exact la acel lucru se gandea el si invers.
Loreen – pai asa am zis si eu: nu conteaza strudiile, conteaza sa fie inimoasa, sa prinda spilul si sa faca cum zic eu. De-aia si vreau sa pun man ape ea, daca apuc. Totusi aseara ma luase asa un pic de grija gandindu-ma cum o sa fie cand va fi pe mana unui strain. Chiar si gandul ca o vreme vom sta in paralel acasa ma nelinisteste. Adica ce sa faca femeia asta, pai ce nu pot face eu, ca tot sunt acasa. De fapt eu am o mare problema cu pasarea responsabilitatii, si la birou preferam sa mor pe brazda decat sa dau la un stagiar ce era mai usor de facut si doar sa verific apoi. Asa ca o sa fie un bun exercitiu pentru mine, mai ales ca dupa ce ma intorc la munca nu mai vreau sa stau un minut in plus peste program decat in cazuri exceptionale.
Acum am reusit sa o pacalesc pe maimuta sa doarma, dar parka vad ca dureaza doar 20 de minute minunea. Of, ce vremuri cand dormea cate 2 ore chiar si dimineata…
Beatriced - pai asa cica e ideal: sa-l prostesti cu ceai sau apa. Problema e ca multi nu accepta, vor lapte. Dar nu te lasa, mai incearca!
Va pup acum, ma duc sa spal niste vase cat mai apuc.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

A, am uitat sa va zic. Am pus in sfarsit aseara salteaua cea noua. Dormea Mogaldea impuscata bine, dar nu cu bratele flectate la 90 de grade, cum dorm bebelusii, ci cu ele in sus de parca se pravalise pe spate intr-o capitra cu fan. Cred ca i-a placut mult. Oricum e asa de inalt acum asternutul ca aproape ajunge la maimutele de carusel. Sper sa nu si-l traga-n cap.
Of, s-a si trezit. I-am bagat suzeta dar nu cred ca mai doarme mult. Va pup!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Loreen,inca nu am fost la control cu Timeea. Vineri face 6 luni si o sa sun la cabinet sa vedem daca de data asta ne primeste sau ne reprogrameaza.
Kiwi, nu are seminte? sau vrei sa-i dai doar suc?

Fetele, multumesc pentru raspunsuri ref.la trezitul din somn pentru papa. Asa am sa fac si eu, o las sa-si faca somnul ca oricum ziua nu doarme mai mult de o ora continuu.Noaptea oricum nu mananca.

Gabizam,merci pentru sfat ref. la unguent, astept pana la control sa vad ce zice si doctorita noastra.

Beatrice, daca Alex se trezeste pentru papa noaptea nu cred ca este o solutie sa-i inlocuiesti laptele cu ceaiul, o sa i se faca foame din nou si cred ca se va trezi mai des.Daca vrei sa nu se mai trezeasca incearca sa-i dai ultima masa mai consistenta cu cereale.

Alimente noi , ieri i-am pus si eu broccoli in supa dar la fiert toata inflorescenta m-i s-a imprastiat prin zeama, cred ca fierbe mai repede decat radacinoasele si ar fi trebuit sa o adaug mai tarziu.Mi-am pus si eu la congelator radacinose,trebuia sa fac piata foarte des si daca luam cantitate mai mare nu se pastrau bine dar ar fi trebuit sa fac cum a descris Androix sa le separ in pungute cat este necesar pentru o supa, eu am pus o punga mare cu pastarnac, una cu telina, ardei, rosii si cand au inghetat s-au cam lipit intre ele.Doar morcov(care este mai rezistent) si cartof (cand il dezghet se inmoaie)nu am pus.Si pieptul de pui l-am taiat cubulete mici cat ptr. o supa si l-am pus in pungute separat.

Am incercat si eu sa-i fierb marul si este mai acru decat in stare cruda si nu l-a vrut , cred ca trebuia sa-l amestec cu banana sa fie mai dulce.Se scutura toata cand dadea de gust.

corni si bebe (11 May 2005)

Mergi la inceput