Aspirante optimiste (164)
Raspunsuri - Pagina 4
Kariris spune:
Danezo, sa fie intr-un ceas bun si... in locul unde trebuie (intrauterin)!!! Sunt foarte fericita pentru tine!!! Azi am motiv sa sarbatoresc!
flori76 spune:
Dana,felicitari si sa dea Domnul sa fie bb acolo unde trebuie!
La multi ani tuturor sarbatoritelor de azi si sa vi se indeplineasca cea mai mare dorinta 
Andrutz,bine ai venit in club,dar iti doresc din suflet sa nu stai mult.Sa vina bb cand vrei tu!

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
july_g spune:
Multumesc de primire fetelor! La multi ani tuturor sarbatoritelor.
Felicitari Dana_p!
Eu ma numesc Iulia(cred ca era greu sa va dati seama!@)si sunt in perioda de recuperare dupa o sarcina pierduta.
O sa stau cel putin 3 luni cu voi asa ca o sa fiu tare pisaloaga.
Inca o data multumesc pentru primire.
july_g spune:
Uitasem. Multumesc ca m-ati trecut pe lista. Si rugam pe cine se duce la biserica sa ne ia si pe noi cele din provincie.Facem cinste!
Va pup!
martha78 spune:
Dana, asta da surpriza,
ma bucur pentru tine tare mult si sper ca bb-le sa fie bine asezat
Motanik, bine ai venit!!!
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
dana p. spune:
Multumesc mult fetelor!!
O sa incerc sa stau cat mai linistita pana duminica.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
MirelaV spune:
DANAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....felicitari iubita ptr bebelic. lasa gandurile negre si stai cumintica! tine-ne la curent!
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
lauricipani spune:
dana, sa mor io daca nu as dansa din buric 5 ore de fericire!(nu pot din cauza piciorului si a operatiei de la burtik
)
FELICITARI, stai linishtita si bhcg-ul este super OK.
Doamne ajuta sa fie bine totul!
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
Kariris spune:
Neata aspirantelor!
Sa aveti o zi frumoasa!
Laurici, mare figura esti mama!
Danezo, am citit ce-ai scris la endometru si e cam nasol...dar sa speram totusi ca trompita a functionat bine! Ce altceva ne ramane de facut??? Despre ce injectie e vorba? eu iti tin pumnii in continuare sa fie bine! Ar fi prea de tot sa ai asa ghinion!
july_g spune:
Laurici, ce face piciorul tau? Ca moralul am vazut. Vii cu mine azi la chef? Si dansam amandoua.
Salutari la toata lumea.