Aspirante optimiste (164)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Neaparat trebuie redusa.Poate ne ajuta si Sfintii si Mosii pe care ii asteptam.
Doamne ajuta!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty13ro spune:

Multumesc mult de urari. Sa dea Dumnezeu sa stea bebe in burtica pana la termen si sa fie sanatos. Sunt putin cam speriata pt ca am vazut ce au patit alte fete dar sper din toata inima sa fie totul ok.
Oricum am sa mai intru pe la aspirante caci mi se face dor de voi si o sa va mai povestesc ce mai face bebe.
Si eu va doresc sa aveti cat mai curand bebeii mult doriti caci nimic nu se compara cu bucuria de a avea un bebe mic in burtica.

si bebe 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

La multi ani tuturor sarbatoritelor de astazi!!!
Multumesc mult Vale, de unde oi fi stiut tu ca ma cheama si Mihaela, habar n-am!
O zi superba va doresc tuturor!

Mergi la inceput

La multi ani tuturor sarbatoritelor de astazi!!!
Multumesc mult, Vale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Fetele , as merge si eu maine la biserica, dar eu scap abia pe la 19,00-20,00.Mai e careva prin zona atunci?
Maine oricum vreau sa ajung la Sf Anton, azi era nebunie, tb sa stai pe putin o ora numai la coada la icona facatoare de minuni a St.Anton.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Merci, Vale!
Urez de asemenea si eu LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor de azi si multe

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ma primiti?

Prezentare...sunt Andra si sper sa fiu la anu' o mamica fericita. Mai am 5 pastile si gata, am renuntat la ele pt ca ne dorim un bebe tare mult.
Ei, ca sa fiu sincera, ne dorim doi si nu ne suparam daca vin amandoi odata

Asadar, ma primiti printre voi? Dupa pastilute, am decis sa merg la un control si sa imi fac analizele si sa asteptam totusi vreo 2-3 luni inainte de a...incepe treaba

Pupici tuturor si la multi ani sarbatoritilor, fac si eu cinste cu sau cu caci sunt si Gabriela...

--------------------

Andra
Noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!

Mergi la inceput

Bine ai venit Motaniko!! Si La multi ani! Sa dea Dumnezeu sa nu intampini nici o problema si sa iti vezi visul implinit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Tumpilico daca mergi la Sf.Anton du si listuta noastra te rog.

Motanik bun venit,sedere scurta la aspirante si La multi ani!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Fetelor mi-am luat rezultatul de la beta hcg si este pozitiv cu valoarea de 55,93.Acum eu nu stiu cat este de bine dat fiind faptul ca ultima menstruatie a fost pe 9 octombrie si val; la sapt 3sunt de 5,8-71,2 ;la sapt 4 de 9,5-750; la sapt 5 de 217-7138. N-ar fi trebuit sa fie mai mare rezultatul meu?
Mie oricum mi e frica ca este extrauterina.
Am vorbit si cu doctorul si mi-a spus sa fac tratamentul pe care mi l-a dat sa-l fac in cazul in care ramneam insarcinata si sa ma duc la el duminica dimineata la spital.

Va rog sa nu ma scoateti de pe listuta!!!

Bety sa-ti ai o sarcina usoara si un bebe minunat!!

Bine ati venit fetelor noi si sedere cat mai scurta aici!!

Va pupacesc pe toate

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput