Aspirante optimiste (164)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Multumesc fetelor,eu sunt tare ocupata azi.avem su de lucru si cu mutarea sediului este mare agitatie pe aici.Va ofer si eu cite o bombonica,prajiturica si un pahar de cola tuturor.
LA MULTI ANI pentru cei care isi serbeaza ziua astazi si cu urarea de implinire a tuturor dorintelor.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

LA MULTI ANI pt toate Mihaelele si Gabrielele optimiste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumim simonette! Uite ca nu stiam ca maine se sarbatoreste Sf. Nectarie. Acolo la Radu Voda am avut si noi nunta, o sa ne faca placere mare de tot sa mergem!

La multi ani fetelor care-si serbeaza onomastica azi! Sa fiti fericite si sa va vedem cat mai curand !

I wish I were an angel...

"Hai sa divortam, ca sa mai facem nunta o data!" (din jurnalul unui proaspat ginere)
Poze de la nunta (22.10.2005) aici:
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Unde este Manastirea Radu Voda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Salutare..si La multi ani pentru toate fetele care-si sarbatoresc azi numele.. Sa aveti parte de sanatate multa si sa va aduca Dumnezeu dorit.
Pupici si pentru fetele noi intrate Anangel si July_g.
pentru Betty13 si sa fie sanatoasa sa aibe o sarcina linistita.
Dana_p iti tin pumnii sa fie cu ochisori si sa se implineasca visul..
Aaaa..si sa nu uit de o frumoasa burticoasa ( Asteryaro) care vreau sa o pentru burtica ei frumoasa si "bine crescuta"..
la toate fetele si sa aveti parte de petreceri frumoase alaturi de cei dragi in seara asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Manastirea Radu Voda, se afla in Bucuresti, str. Radu Voda! Este in spatele blocului cu SITRACO, de la unirea! Undeva pe chei...Poate aflu si la ce ora se scot sfintele moaste si va spun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

La multi ani tuturor sarbatoritelor de azi
Sa fiti sanatoase , iubite si sa vi se indeplineasca dorinta cea mare !!!

Sa dea Dumnezeu !
Betty13ro, Felicitari ! Sarcina usoara si un copil sanatos , frumos, voios si norocos !

toate fetele
Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

fetele as merge si eu la biserica,daca va strangeti mai multe spuneti-mi si mie!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mai fetelor daca mergeti la manastire nu uitati sa duceti si lista cu toate aspirantele.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Asi, E prea lunga lista asta, mi-a luat o gramada de timp s-o copiez, ca n-am imprimanta! Trebuie s-o mai reducem, neaparat!

Fetelor, am aflat la ce ora se scoate racla! La ora 18:00!

Mergi la inceput